Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(diinka @ 2016 08 31, 13:53)
Beje taip staiga prisiminiau, kad išeidami jie išsinešanegerumą...

Laikykis, tu pati šauniausia mama kačiukam buvai, kokia tik galėjo būt!

Išsineša ligas, bėdas.

Tiga išėjo tą dieną, kai turėjom Brigitai dantis tvarkyti su narkoze. Netvarkėm, sutvarkėm be migdymo, tiesa per 4 kartus, man tai kainavo, bet iš esmės, jaučiuosi, kad padariau gerai. Tik Tigutės vis dar labai labai gaila :(
Atsakyti
Diinkut, viska padarei kaip reikia! Neliudek, vadinasi taip turejo buti 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Pagaliau pavyko. Prisirašom. Bijo fotiko, pasiruošęs rauti lauk.
Panelę Snaigę sveikiname su gimtadieniu 4u.gif
Man irgi prisiminimai nemalonūs sukilo. Šiomis dienomis sueina trys metai, kai savo rainį ant vaivorykštės palydėjau. Žinau,jis jau buvo senas, sirgo, nuo senatvės ir onko ligų vaistų nėra. Aš padariau viską.Galų gale ir Molis mano namus surado.Bet vis tiek skauda širdį. verysad.gif Suskydau, blush2.gif pasiguodžiau. Juk mes visos tą esame patyrę.
Atsakyti
Pikc Juons

user posted image
Atsakyti
Ir kas tą Joną taip papiktino? biggrin.gif

Diana 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 31 rugpjūčio 2016 - 14:52
Gers i gražus Juons

user posted image
Atsakyti
Ačiū mergaite, viską aš žinau ir suprantu, bet vistiek labai negera, jei būt pirmom savaitėm, buvau savotiškai pasiruošus...o dabar jau džiaugiausi, kad visi 4 gyvens...ir še tau..... paskutinį pusvalandį buvau kartu, jis tiesiog ramiai užmigo, pradžioj snaudė, paėmus ant ranku (pavyniota į patiesaliuką, kad nejudint kūnelio) dar prasimerkė, taip beglostat ramiai ir užmigo....tik jau nebeprabus verysad.gif 7 savaitės lygiai kai parsivežiau iš Jonavos, kokių 3-4 d(pradžioj radę vaikai prižiūrėjo)......

Gal Šponkiukas į Kauną išsiruoš ? :)

http://kauno.diena.l...aktyviai-768214

Vakar antrą kart suskytę maudžiau, gražėja mergina, reiks pavotkinti
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 08 31, 14:50)
Ačiū mergaite, viską aš žinau ir suprantu, bet vistiek labai negera, jei būt pirmom savaitėm, buvau savotiškai pasiruošus...o dabar jau džiaugiausi, kad visi 4 gyvens...ir še tau..... paskutinį pusvalandį buvau kartu, jis tiesiog ramiai užmigo, pradžioj snaudė, paėmus ant ranku (pavyniota į patiesaliuką, kad nejudint kūnelio) dar prasimerkė, taip beglostat ramiai ir užmigo....tik jau nebeprabus verysad.gif 7 savaitės lygiai kai parsivežiau iš Jonavos, kokių 3-4 d(pradžioj radę vaikai prižiūrėjo)......

http://kauno.diena.l...aktyviai-768214

Vakar antrą kart suskytę maudžiau, gražėja mergina, reiks pavotkinti

Dinka, labai gaila maziuko. verysad.gif Bet tik jau nekaltink saves, tu stebukla padarei juos priziuredama ir gelbedama.
Atsakyti
Jonas gražuolis wub.gif

Diinka, užjaučiu 4u.gif

QUOTE(diinka @ 2016 08 31, 15:50)

Nea.. tokie renginiai nebevilioja. Lauki ilgai, sušali tarpuose tarp plaukimų ir mažai paplaukioji ir po profų pasirodymo supranti kad kai kurių triukų niekada niekada nepadarysiu :)
Sekmadieniui laiką užsirezervavome Vilniuje. Ramiai (sąlyginai ramiai lotuliukas.gif ) tryse paplaukiosim :) Bandysiu toliau skraidyti ir nusileisti :) Jei po 11h busit prie Balžio ežero, ateikit pasisveikinti :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 31 rugpjūčio 2016 - 15:06
Diinkai daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pati neseniai šio gražuoliuko netekau irgi staigiai per vieną dieną sušlubavo jo sveikata... verysad.gif
user posted image

Atsakyti
Liūdna dėl mažiuko verysad.gif

Kai Juonio gražums wub.gif
Atsakyti
Na ir žadėtas ...
Ramzis
user posted image

user posted image
Atsakyti