Daredi, su gimtadieniu!!! Būk tokia, kokia nori būti, ten, kur nori būti, taip, kaip nori būti, su tuo, kuris leidžia Tau tokiai ten kaip nori būti!
Norvegiškos silkės 
tiesiog švyti. Nai nai, kaip joms smagu.

Dėl
Diinkai grąžinamo katuko liūdna. Bet geriau jau taip. Vis tik į pievas nepaleis. O jeigu iš tikro vaikui alergija, nesmerkiu žmonių dėl tokio sprendimo. Rizikuoju būti užmėtyta pomidorais, bet auginau vaiką astmatiką. Turiu patirties, kai naktimis mėnesiais trukdavo dusulio priepuoliai, net ir nuolat vartojant hormoninius inhalerius, kai purškiami spazmus nuimantys vaistai ne ką tepadėdavo, kai sloga ir užburkę sinusai bei spazmuoti bronchai buvo nuolatiniai palydovai. Tiesa, maniškiui nebuvo alergijos gyvūnams. Man rodos, jei būtų nustatę, kad sūnus alergiškas mano vyrui, būtų tekę man skirtis ( čia juodas humoras). Ir jei būtų nustatę alergiją katei/šuniui, vis tik būč ieškojusi, kam patikimam tą gyvūną padovanoti. Vaiko sveikata- aukščiau visko. Astmą gali iššaukti įvairūs faktoriai. Ir jeigu alerginę reakciją tam vaikui iššaukia būtent katė, ir tai nėra tiesiog dabar populiarus atsikratant gyvūno pasiteisinimas, tuomet linkiu tam vaikui pasveikti. O katei rasti naujus mylinčius namus.
Erode, žolės sodinimo tęsinys. Per parą vandeny išmirkę kvietgrūdžiai išbrinko ir yra gatavi sodinimui:

Pilu į vazoną universalių žemių, suberiu "prabudusius" grūdus:

Ant grūdų viršaus dar užberiu saują žemių ir palaistau:

Statau ant palangės vazoną ir laukiu išdygstant.
Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę. (A.J.D'Angelo)