Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(diinka @ 2016 09 05, 10:17)

paleist kažkur į pievas irgi nesinori, neišgyvens

Kad juos pačius, kas į pievas paleistų mad.gif
QUOTE(Daredi @ 2016 09 05, 14:36)

O aš savaitgalį vėl metais pasenau biggrin.gif Nu svarbu širdy dar vis -niolika biggrin.gif

Daredi, su gimatdieniu 4u.gif Puikių metų 4u.gif

Gražūs visų katukai 4u.gif nieko nespėju, tik akimis temą permetu grožius apžiūrėt wub.gif

Avoniuke, tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mielosios, už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Avoniuke, kokia tu šaunuolė biggrin.gif
Aš tai visai žalia šiuose dalykuose. O labiausia nustebino, kad galima sterilizuoti besilaukiančią katę. O šita katytė labai graži wub.gif
Azu, kažkoks durdomas ten pas jus g.gif
Atsakyti
Sveikos mergicos 4u.gif Linkėjimai iš saulėtos Norvegijos - kartu pranešu, kad norvegiškos silkės vasarą atiduos po savaitės, kol kas sau pasilaikysime tongue.gif
user posted image
kompensacijai kviečiam pasigrožėti gražiu vaizdu
user posted image
Och koks grožis... stovi... hihihi.gif
user posted image
Atostogautojos photo.gif
user posted image
Visoms po bučkį, \daredi su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Krasnavicos Norvegiskos :D. A bandei pasta duot? Ragavo?
Atsakyti
Uoste, ryte bandysiu isiulyti 4u.gif aciu tau uz ja drinks_cheers.gif

Daredi, su gimtadieniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 05 rugsėjo 2016 - 19:47
Koks norvegiškas grožis thumbup.gif
O vasara mūsų pagailėjo ir atgal sugrįžo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 05, 20:46)
Uoste, ryte bandysiu isiulyti 4u.gif aciu  tau uz ja  drinks_cheers.gif

Daredi, su gimtadieniu  drinks_cheers.gif

Ner uz ka, maz paragaus .... Vis i pilva.....
Atsakyti
Daredi, su Gimimo diena mieloji 4u.gif birthday.gif 000552.gif heart.gif

Avoniuke, Tu nereali motera thumbup.gif wub.gif 4u.gif

Azu, laikykis drinks_cheers.gif Matau visai neliudna ten pas Tavi blink.gif

Diinkuti, del to ryziuko tai ner zodziu unsure.gif Mano tevu kieme benamiai, seriami kaimynu katukai ir vistiek liudni, be dziaugsmo snukuciuose, o kaip namini katinuka paleist i laukus blink.gif Nu priekvakos, nekitaip unsure.gif

Atsakyti
Daredi su gimtadieniu ir as pasensiu uz pusantros savaites kazkur....
Durdomas pa polnoj... panasu kad siusiu i LT niekas neatrase dar nes jau nebe darbo valandos. Blogiausiu atveju nusiusiu draugei jei netiks emeiliniai var isverst ta atves man tiesiai i gimtadieni . Nes nu moketi kad ir 60£ man ka zinau... kai LT tikrai daug daug pigiau
Cia daug durnumo ir neskuba niekas ir visiem dzin.. turi eit ir reikalaut visko nes tai pamirso tai nezino ir nusisneka belenka tai dar kas... tas pianinas irgi jau nebeaisku kada bus.. o turejau jau turet palei juos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 05 rugsėjo 2016 - 20:46
Labai gražios atostogautojos. Vaizdai biggrin.gif irgi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiaros sveikatinimasis irgi džiugina.
Avoniuke - ačiū tau. Labai. Už tai, kad rūpinies. Bet nesupratau, ką gavai? Tą katukę?
Daredi, mieloji, nepasveikinau, bet labai dideli linkėjimai nuo mūsų visos katiniškos šeimynos, Jomanto ir manęs. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Diinka, ačiū. Džiugu, kad pilkiukas Žiulis jau ne kiauras bigsmile.gif bigsmile.gif

Labai gražios miegančios katukės ir tos murziukės, kur baisiai digimonizuota, foto.

Azu, laikykis. 4u.gif Kantrybės balionai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Daredi, su gimtadieniu!!! Būk tokia, kokia nori būti, ten, kur nori būti, taip, kaip nori būti, su tuo, kuris leidžia Tau tokiai ten kaip nori būti! 4u.gif
Norvegiškos silkės biggrin.gif tiesiog švyti. Nai nai, kaip joms smagu. thumbup.gif
Dėl Diinkai grąžinamo katuko liūdna. Bet geriau jau taip. Vis tik į pievas nepaleis. O jeigu iš tikro vaikui alergija, nesmerkiu žmonių dėl tokio sprendimo. Rizikuoju būti užmėtyta pomidorais, bet auginau vaiką astmatiką. Turiu patirties, kai naktimis mėnesiais trukdavo dusulio priepuoliai, net ir nuolat vartojant hormoninius inhalerius, kai purškiami spazmus nuimantys vaistai ne ką tepadėdavo, kai sloga ir užburkę sinusai bei spazmuoti bronchai buvo nuolatiniai palydovai. Tiesa, maniškiui nebuvo alergijos gyvūnams. Man rodos, jei būtų nustatę, kad sūnus alergiškas mano vyrui, būtų tekę man skirtis ( čia juodas humoras). Ir jei būtų nustatę alergiją katei/šuniui, vis tik būč ieškojusi, kam patikimam tą gyvūną padovanoti. Vaiko sveikata- aukščiau visko. Astmą gali iššaukti įvairūs faktoriai. Ir jeigu alerginę reakciją tam vaikui iššaukia būtent katė, ir tai nėra tiesiog dabar populiarus atsikratant gyvūno pasiteisinimas, tuomet linkiu tam vaikui pasveikti. O katei rasti naujus mylinčius namus.
Erode, žolės sodinimo tęsinys. Per parą vandeny išmirkę kvietgrūdžiai išbrinko ir yra gatavi sodinimui:
user posted image
Pilu į vazoną universalių žemių, suberiu "prabudusius" grūdus:
user posted image
Ant grūdų viršaus dar užberiu saują žemių ir palaistau:
user posted image
Statau ant palangės vazoną ir laukiu išdygstant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 rugsėjo 2016 - 21:48
Pamirsau pagirti sauletas Norvegiskas Silkes, svarbiausia, kad tik silkes nesugestu tokiam karsty ax.gif thumbup.gif tongue.gif
Pas mus krapina visa dien beveik, bet silta.. tingiu i darba...... schmoll.gif
Atsakyti