Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas vakaras :)

Avoniuke, šaunuolė, aš su savo namų chebra ir fauna jau turbūt neišdrįsčiau dar katės priglausti, bet prašyčiau pagalbos pas kažką blush2.gif

Mūsų Sakura sveiksta, sakė nepaleis namo,kol siūlų neišims, o čia 10d po operacijos net, dar priklauso kaip galva gis...

Norvegiškos merginos tai nerealios, kaip ir gamta aplink jas wub.gif
Atsakyti
Labanakt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vai kaip Norvegijoj puiku thumbup.gif
Azu, kas per pianinas g.gif kaip sudėtingai ten viskas ...
Linkiu, kad viskas būtų gerai 4u.gif
Avonuke, 4u.gif
Aist ačiū už fotoreportažą, labai gražus 4u.gif gaila, Kelvis nemėgsta žolės smile.gif
Dėl Palytės kaip fainai wub.gif nu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 09 05, 22:12)
Erode, žolės sodinimo tęsinys. Per parą vandeny išmirkę kvietgrūdžiai išbrinko ir yra gatavi sodinimui:]
Pilu į vazoną universalių žemių, suberiu "prabudusius" grūdus:
Ant grūdų viršaus dar užberiu saują žemių ir palaistau:
Statau ant palangės vazoną ir laukiu išdygstant.

Jau aiškiau ir būt negal, dabartės tik nusipirkt žemės ir grūdžiukus iš Norvegijos :D
Ačiū.
4u.gif
Atsakyti
Bučkis Ainu į ružavą nosę wub.gif

Labanakt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 05 rugsėjo 2016 - 22:02
Tai gal ponaitis Kelvis neragavo skanios žolės? Kaip taip žolės galima nemėgti? g.gif (susimąstęs ir apstulbęs nuo Kelvio grožio profilis)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 rugsėjo 2016 - 22:15
Baukide, na MB dovanoja man elektrini pianina( ne sintezatoriu, o butent pianina) gimtadienio proga, aisku man prisidedant ant aksesuaru ten pedalai, stovas , tai pardoj nebuvo, ale uzsakysim atves jau turejo atyvezt ana sav, ale ner g.gif
labanakt pukuociai ir ju mamkos, as i darba einu krapstytis.... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 05 rugsėjo 2016 - 22:11
Ainu net miegai išsilakstė biggrin.gif nu nemėgsta, pažaidžia jis su ta žole, bet nevalgoma ji ax.gif
Sakai, būna ir skanios žolytės? g.gif
user posted image
Mam?
user posted image

Na, gal reiks pabandyt pasodint skanios...
aš Kikoj pirkau žolytę, kur nepatiko ponaičiui ax.gif

Azu kokia dovana wub.gif thumbup.gif parodyk, kai gausi 4u.gif gero darbo 4u.gif
Atsakyti
Mano katanai irgi nevalgo zoles, mamos tai skabo... Vincas kazkada peciojo tai tik namus priderge, o ne ede g.gif
Atsakyti
laba ryta, o kur visos blink.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 05, 21:32)
Diinkuti, del to ryziuko tai ner zodziu unsure.gif Mano tevu kieme benamiai, seriami kaimynu katukai ir vistiek liudni, be dziaugsmo snukuciuose, o kaip namini katinuka paleist i laukus blink.gif Nu priekvakos, nekitaip

Na mano kieminukai tai laimingi, jiems visai patinka toks gyvenimas, sotus, turi kur pakankamai šiltai pasnaust, nieks neskriaudžia.. :)

Aist, nesmerkiu ir aš, mane tik užkabino tas"paleisti į pievas".... paprašiau foto, kaip kitaip padovanoti ar globą surasti, laukiu nuo šeštadienio.....Bet juk galima ir patiems kažkiek subinę pajudinti dėl savo šeimos nario...juk augino daugiau nei metus nuo mažiuko......

Tai pilkutis jau kaip suprantu bus Žiulis (tikiuosi ne mergaitė) biggrin.gif

Avonuke 4u.gif laukiu žinių labai

Linmkėjimai norvegiškom silkėm....matau laiką leidžiat gerai, Kiaros nepamirškit biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 06 rugsėjo 2016 - 08:40
Labas rytas, kur mūsų temos vyturiai g.gif smile.gif
Ainu ir Kelvis tokia karališka pora wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Dar kartą dėkui visoms už sveikinimus aciuks.gif aciuks.gif Kaip faina, kad aš čia pas jus atėjau ax.gif

Nu, žiūrėjau aš, žiūrėjau aš į tas mūsų dvi norveges ir galvojau, kokios jos gražios ax.gif Gražios ir išore ir vidum, šviesios, pozityvios bigsmile.gif

Geras dialogas Mauro su Ainu thumbup.gif
Aš Mėtai buvau nupirkus žolės vienkartiam indelį, tai man tie grūdai supelijo, nieko gera nesigavo ir daugiau nepirkau. Bet užtat pasėtus špinatus Mėta visą vasarą ėdė bigsmile.gif Nu ir gerai, ten daug vitaminų biggrin.gif

Azu, kokia dovana bigsmile.gif O tu moki groti? Tikėkimės, kad atveš pagaliau gi..
Atsakyti