Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

labas rytas 4u.gif

Diinka, tai pilkytė nebetraidenė gali būti Žiuli, o berniukai, tarkim, Žanas Liukas ir Žanas Klodas smile.gif
Atsakyti
Avonuke 4u.gif viskas bus gerai, turi būti, pasisekė katytei, kad tave sutiko

Erendira, o kodėl panelei tik vienas vardas? bernam tai po du biggrin.gif

Aš tyliai bandau džiaugtis, o jūs palaikykit ten viską sumezgę, kibirais pabarškinkite ir pan. pasiūlė globą grybukei...kol dar nenuvežiau bijau džiaugtis....mažą kas, Va tik reiks jau pilnai viskuo aprūpinti, tik pradėjo pati valgyti, reiks konservukų, na bet kažkaip, svarbu bus globa.

Gal kas iš "raštingų" turi sekundę laiko ir noro, nedidelį tekstuką perskaityti ? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
diinka laikom viską sumezgę 4u.gif

Ka tik skambino gydytoja sake viskas gerai, jau atsigavo po narkozes . Nestumas kaip ir spejau didelis , keleta savaiciu mazdaug buvo like. (4 buvo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 07 rugsėjo 2016 - 11:19
QUOTE(Avonuke @ 2016 09 07, 12:19)

Ka tik skambino gydytoja sake viskas gerai, jau atsigavo po narkozes . Nestumas kaip ir spejau didelis , keleta savaiciu mazdaug buvo like. (4 buvo)

Na ir puiku. O dėl kas kaip kiek, niekad vetų neklausiu, tiesiog stengiuos išvis negalvoti, veterinaras aposiėmė- jo darbas, jo problemos, gal kiek negražu, bet man taip geriau ir taip daug tos savigraužos gaunasi.Tik vieną kart vetė pasakė- bet tada vežiau jauną, priklydusią 5- 6 mėn rainiukę (dar visiškai liekną) katytę sterilizuoti, prieš dovanojant. kai atvažiavau pasiimt0- sako 'tu įsivaizduoji jau laukėsi, būtų 1 kačiūkas"...o D ji pati dar vaikas buvo verysad.gif

Nusiramink dabar ir džiaukis, kad išgelbėjai katytę ir dar n kačiukų nuo valkatavimo bado ligų ir žiaurios mirties patvory 4u.gif Kiek kartu sakau, visada galima kažkaip padėti, svarbiausia norėti ir ieškoti, kas padės
Atsakyti
Avoniuke, šaunuolė tu 4u.gif tikrai nebegalvok kas buvo, turėsit mielą sutvarkytą katytę wub.gif

Brigitai sveikinimai, sveikatėlės jai 4u.gif

Snaigė ant gyvatuko wub.gif
Murzė tai ant kelių ateina pati, praktiškai visuomet kai prisėdu, bet tuomet turiu nekrutėt ir svarbiausia prie jos nesiliest, neglostyt ir neturėt jokio kito kontakto. Nes tas jai baisiausiai nepatinka.
Atsakyti
Avoniuke 4u.gif
Papildyta:
Blyn, Bugi grybo pasėlio testas teigiamas.. Nors iki pasėlio paėmimo nešvietė jau kokias 4 dienas, šventai tikėjau, kad bus neigiamas.
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 09 07, 11:19)
diinka laikom viską sumezgę  4u.gif

Nepergyvenk 4u.gif
Svarbu,kad katytę išgelbėjai 4u.gif
Jei dar dvi savaites laukti būtų tekę,dar pačiu laiku spėjai sterilizuoti...
Pas mane prieš pilkę buvo rainės šeimyna,ją laiptinėje rado - nuvežė sterilizuoti,bet ji beveik tąpačią dieną gimdyti pradėjo.. Gimė 3, bet tik 1 išgyveno... 1 iškart,kitas mano globoje... :-(
Atsakyti
Šponkiuk, 4u.gif o tu tabletkas davei Bugi ? Nes tablečių kursas 21 d...visada suduodavau pilnai....ir būdavao pasveikę...o va pilkiams negaliu duot tabletkų, ytai nežinau kiek mučisiuos.....

ir dar klausimas o ji pas tave laisvai vaikšto?

Sklerotikė blush2.gif Kuo didžiausi sveikinimai Brigitai, ir lai nepuola daugiau jokios ligos 4u.gif , ir taip jų daug
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 07, 13:10)
Šponkiuk, 4u.gif  o tu tabletkas davei Bugi ? Nes tablečių kursas 21 d...visada suduodavau pilnai....ir būdavao pasveikę...o va pilkiams negaliu duot tabletkų, ytai nežinau kiek mučisiuos.....

ir dar klausimas o ji pas tave laisvai vaikšto?

Sklerotikė blush2.gif  Kuo didžiausi sveikinimai Brigitai, ir lai nepuola daugiau jokios ligos  4u.gif , ir taip jų daug

Tai vaistai dar nenutraukti, po darbo MB važiuos dar vaistų. O vaikšto pas mane visos laisvai, neturiu gi kambarių atskirų smile.gif testas darytas po dviejų savaičių jei gerai pamenu.
Atsakyti
Brigitai daug sveikatos balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man neramu dėl Nikitos g.gif Ji per miegus krutina kojas ir galvą, ir čepsi. kartais atrodo kad ją elektra kratytų. Ir dažnai taip, vos prikeliu tuo metu kaip giliai būna įmigusi. Gal kokia liga? Mačiau vaizdelių kad maži šuniukai taip daro, bet juk ji jau dviejų metų katė. Ar jūsiškiai irgi taip kratosi ?
Atsakyti
Brigitą su tortadieniu 4u.gif 4u.gif Sveikatos kuo daugiau biggrin.gif žiūriu ir Ievutės balius ne už kalnų, abi rugsėjinukės smile.gif
Snaigė prajuokino su tuo gyvatuku biggrin.gif Mėta irgi mėgsta kartu su manim vionioj būti kol aš tvarkausi, plaukus džiovinuosi. Tik jai dar nekilo mintis ant gyvatuko ropštis biggrin.gif Arba ant klozeto bakelio tupi ir žiūri arba ant skalbyklės miega.
Avoniuke, ačiū dievui, kad viskas pavyko gerai. Šaunuolė tu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 09 07, 13:32)

Man neramu dėl Nikitos  g.gif Ji per miegus krutina kojas ir galvą, ir čepsi. kartais atrodo kad ją elektra kratytų. Ir dažnai taip, vos prikeliu tuo metu kaip giliai būna įmigusi. Gal kokia liga? Mačiau vaizdelių kad maži šuniukai taip daro, bet juk ji jau dviejų metų katė. Ar jūsiškiai irgi taip kratosi ?

Ir Mėta taip pat daro. Bet man net nekilo mintis, kad kokia liga. Aš kažkodėl galvoju, kad sapnuoja ką nors ir niekad nežadinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 07, 13:32)
Brigitai daug sveikatos balionėlių  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man neramu dėl Nikitos  g.gif Ji per miegus krutina kojas ir galvą, ir čepsi. kartais atrodo kad ją elektra kratytų. Ir dažnai taip, vos prikeliu tuo metu kaip giliai būna įmigusi. Gal kokia liga? Mačiau vaizdelių kad maži šuniukai taip daro, bet juk ji jau dviejų metų katė. Ar jūsiškiai irgi taip kratosi ?

Nieko cia tokio smile.gif smile.gif sapnuoja tiesiog, giliau imigus. Ir nereiktu zadinti tokiu metu kates ;) Jos turi tam tikras miego fazes, isgasdinus, ar staigiau pazadinus tokiu miego fazes metu, gali soka ivaryt biggrin.gif Maniskis irgi taip buna pacepsi, pasikrato, nors jau jam 9metai smile.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 07 rugsėjo 2016 - 12:38