Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 07, 14:22)
nežinau koks, bet manau gali pasakyti, bet nėra skirtumo, nes užkrečiamas visiems ir žmonėms, nes Spirgės šeimininkė susirgo. Spirgė beje jau švari, jos pasėlis neigiamas buvo.

Vajobtvairogės, tai bus mikrosporija...
verysad.gif
A gydos ir nepyksta?
Atsakyti
Sveikinimai Brigitai ir tau Ruste 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Rustė @ 2016 09 07, 09:32)

Gielux, iš tavo siūlų bus ne pledas, o pončas Brigitai. Ji taip nemėgsta striukų, megztinių..o spalio gale tyrimai ligoninėje laukia+sanatorija.

Šaunu thumbup.gif o ar siūlu užteks, bo man rodos ne tiek daug ten jų g.gif

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 07, 14:42)
Šponkiuk, tada mikrosporija, nes tik as užkrečiamas žmogui. O kaip šeimininkė? nepyksta ?

Brigita kad pasipuošus  wub.gif

Sveikatos ir stiprybės Brigitai ir dideli sveikinimai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 07 rugsėjo 2016 - 13:46
Citavimas neveikia, tai atsakau taip:

Diinka, ne nepyksta, sako jei kas gali nutikti tai ir nutiks jai smile.gif optimizmo nepraradus ir visai sakė nepyksta, būtų visvien ėmusi, kad ir kaip būčiau atkalbinėjusi smile.gif pykčio tikrai sakė nelaiko ir nekeikė manęs.

Erode, tai va buvo pas šeimos gydytoją, davė siuntimą, sakė net neapžiūrėjo jos. o laisvas laikas tik 09 30. klausė, o tai per tą laiką grybais neapaugs? sakė, nu neturėtum. Tai va ir gydosi tik raudonu Kastelano tepalu (nes Spirgei buvau buvau nupirkusi), nes rimtesnių vaistų negali nusipirkti. o jos darbas susijes su jos isvaizda, ji aktorius ir modelis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 rugsėjo 2016 - 14:17
Laba,
pirmiausia sveikinu sukaktuvininkus
Brigitą su gimtadieniu 4u.gif
ir prisidedam taip pat prie sveikinimų Kelviui 4u.gif

QUOTE(Avonuke @ 2016 09 06, 20:14)
Kaip jusu ausims skambetu vardas  Leksa ?   :blush:

Labai gražus vardas wub.gif Ir šaunuolė tu,pagarba hi.gif 4u.gif
QUOTE(diinka @ 2016 09 07, 09:31)
O čia linkėjimai nuo "suskytės" Fersės Ar skirtumas matosi ?

Matosi labai bigsmile.gif gražuolė kokia wub.gif
QUOTE(Erode @ 2016 09 07, 10:53)
Kingo dantys vėl baisūs. Dvokia. Ir atsidarė fistulytė apatiniam žandikaulyje.
verysad.gif

eina sau,***** sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 07, 15:07)

Diinka, ne nepyksta, sako jei kas gali nutikti tai ir nutiks jai smile.gif optimizmo nepraradus ir visai sakė nepyksta, būtų visvien ėmusi, kad ir kaip būčiau atkalbinėjusi smile.gif pykčio tikrai sakė nelaiko ir nekeikė manęs.

Erode, tai va buvo pas šeimos gydytoją, davė siuntimą, sakė net neapžiūrėjo jos. o laisvas laikas tik 09 30. klausė, o tai per tą laiką grybais neapaugs? sakė, nu neturėtum. Tai va ir gydosi tik raudonu Kastelano tepalu (nes Spirgei buvau buvau nupirkusi), nes rimtesnių vaistų negali nusipirkti. o jos darbas susijes su jos isvaizda, ji aktorius ir modelis..

Iki 09 30 dar 20 dienų beveik.
Tegul bando gauti taloną vizitui anksčiau.
Garbės žodis, pas mus keikiasi žmonės, jei nepatenka per 3 dienas! Ir aš visada sakau direktorei, kad mes juos pernelyg išlepinę... blink.gif
Atsakyti
Na jeigu ir jūsų taip sapnuoja ir miega neramiai, tai reiks nusiraminti. Aš nepuolu jos purtyti, o gražiai kalbinu, glostau, tai prabunda, pasiraivo, įsitaiso geriau ir toliau miega. Galvoju gal ką baisiai sapnuoja ar su nervais negerai .

Brigitukė kad pasipuošusi wub.gif O ar ji nors ką supranta ir parodo kad patinka kas, ar šypsosi ?

Ale tas grybas koks bjaurus, eina sau tokį pasigaut...
Atsakyti
Aha aš irgi pastebėjau kad Brigita pasipuošus gražiai, tik pamiršau parašyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 07, 15:07)

Lai išsimaudo (ir galvą ir visa) nizoraliu, kas kelias dienas, o tą vieta tepa jodu... o kurioj vietoj grybas, tikiuosi ne galvoj ? Šiaip man vieną kart ir buvo atsiradęs vienas plemas, tepliojau jodu ir tiek. Vetė tai išvis pasitepė jodu dar ir pleistru užklijavo , tai išdegino....
Atsakyti
Brigita turi gilų protinį atsilikimą. Supranta tiek,kiek mes patys tikim... Reaguoja sunkiai. Ant torto specialiai dėjau fejerverkus, nes į tuos tai žiūrėjo (nuotraukoje be akinių, bet raliai su, turi +6D jinai, žvairuoja, tai kiek ten mato, sunku pasakyti).

Papuošiau, nes retai ir puošiamės. Visi rūbeliai yra pagal patogumą, grožio aš ten nežiūriu visai, kad tik tamposi daug, gerai prigula, tinkamo pluošto. Beveik didžioji dalis dėvimų maikių yra merino vilnos skandinaviškos gamybos.
Atsakyti
Išpurškiau abu mažius nuo blusų, parašyta, kad nesilaižytų, kaip nulaikyti...atrodo jau tiek išglosčiau su pirštinėm, kad šlapi nebūtų...
Atsakyti
Ir aš prisidedu prie sveikinimų Brigitai 4u.gif
Beje,per greitai džiaugiausi dėl juodulių akyčių... Pamačiau,kad vis dėlto,kai kurių mažių bent po vieną sulipuse...Tad nuo rytojaus teks bandyti išimti ir pradėti vaistukais teplioti... Šiandien vienas liolkinas jau buvo išlipęs iš guolio...Valandai laiko palikau jį atskirai,pažiūrėt,ar katė įsineš jį atgal...Bet vėliau teko jį man pačiai įdėti pas visus kitus... O,mamka tuo metu bandė pulti mane... Tad nuo rytojaus teks sunkesnis darbas... unsure.gif
Atsakyti