Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Viskas čia normaliai Vidam, krutinas ir Siera, tai lūpa tirta, tai kojos biggrin.gif as pvz kai miegu irgi kartais net pati jaučiu kaip kruptelnu, tai ir gyvūnam kažkas panašaus turbūt smile.gif
Atsakyti
NORIU PASITARTI

Kaip man dabar pasielgti. Gydytojo, kuri gydė Bugi dabar nėra. Šiandien Bugi gaunasi 21 diena gydymo. Klinikoje seselės sako atvažiuoti vaistų dviems savaitėms. Bet jei pilnas kursas yra 21 diena, argi dar man ją tručinti vaistais? Ar dar kokiai 1 savaitei paiimti? linkstu prie varianto, kad dar maitinu savaitę, tada darau pasėlį ir iki rezultato toliau maitinu vaistus.

Ir dar kas perkat rojal canin maistą, atkreipkite kur jis pagamintas, pradėjo Lietuvoje prekiauti Lenkijoje pagamintu, tai gaunama daug nusiskundimu dėl kokybės. kur pagaminta galite pamatyti ties galiojimo data.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 07 rugsėjo 2016 - 13:09
O mano Pūkelytė irgi miegodama trūkčioja, atrodo, kad pelytę vytųsi biggrin.gif biggrin.gif
Funtukas irgi taip darydavo ir kojytes trukčiojo ir čepsėjo.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 07, 13:32)

Man neramu dėl Nikitos  g.gif Ji per miegus krutina kojas ir galvą, ir čepsi. kartais atrodo kad ją elektra kratytų. Ir dažnai taip, vos prikeliu tuo metu kaip giliai būna įmigusi. Gal kokia liga? Mačiau vaizdelių kad maži šuniukai taip daro, bet juk ji jau dviejų metų katė. Ar jūsiškiai irgi taip kratosi ?

Mano Ryžius taip kartais miega, o kai pajudini, tai toks guminis būna biggrin.gif Aš ir manau kad sapnuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 07, 13:43)
Ir dar kas perkat rojal canin maistą, atkreipkite kur jis pagamintas, pradėjo Lietuvoje prekiauti Lenkijoje pagamintu, tai gaunama daug nusiskundimu dėl kokybės. kur pagaminta galite pamatyti ties galiojimo data.

Aš jau prieš kelis metus skaičiau apie tą lenkišką RC. Jau tada sklandė panašios kalbos. Bet nu kai maniškė neryja nieko daugiau tai kokį gaunu, tokį perku, beto tuo metu nebuvo aiškiai nurodyta kur rast tą gamintojo šalį blush2.gif dabar bent jau žinosiu kur žiūrėt:)

Dėl gydymo tai nieko nepatarsiu, visai žalia aš grybuose katininiuose. Gal imčiau savaitei vaistų, o po savaitės, ar greičiau kai gryš gydęs gydytojas daryčiau vėl tyrimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 07 rugsėjo 2016 - 12:59
QUOTE(Weronica @ 2016 09 07, 13:52)
Aš jau prieš kelis metus skaičiau apie tą lenkišką RC. Jau tada sklandė panašios kalbos. Bet nu kai maniškė neryja nieko daugiau tai kokį gaunu, tokį perku, beto tuo metu nebuvo aiškiai nurodyta kur rast tą gamintojo šalį blush2.gif

Dėl gydymo tai nieko nepatarsiu, visai žalia aš grybuose katininiuose. Gal imčiau savaitei vaistų, o po savaitės, ar greičiau kai gryš gydęs gydytojas daryčiau vėl tyrimus.

na čia gavau laišką iš nesės faunos, kad išima RC iš elektroninės prekybos, dėl gautų skundų, o vietoje pas juos bus galima nusipirkti.
Atsakyti
Dėl maisto... Prancūzai stato ar pastatė, gamyklą Lenkijoj, kuri tieks produkciją visoms skandinavų šalims, tuo pačiu ir mums. O prancūziškas maistelis keliaus į kitą regioną.
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 09 07, 13:35)
Brigitą su tortadieniu 4u.gif  4u.gif Sveikatos kuo daugiau biggrin.gif žiūriu ir Ievutės balius ne už kalnų, abi rugsėjinukės smile.gif

Abi rugsėjinukės + mano mama + Ievos 4 darželio draugai, į kurių gimtadienius vaikštom jau kuris laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 07, 13:43)
NORIU PASITARTI

Kaip man dabar pasielgti. Gydytojo, kuri gydė Bugi dabar nėra. Šiandien Bugi gaunasi 21 diena gydymo. Klinikoje seselės sako atvažiuoti vaistų dviems savaitėms. Bet jei pilnas kursas yra 21 diena, argi dar man ją tručinti vaistais? Ar dar kokiai 1 savaitei paiimti? linkstu prie varianto, kad dar maitinu savaitę, tada darau pasėlį ir iki rezultato toliau maitinu vaistus.

patart negaliu, bet aštikriausia dabar bandyčiau imti pasėlį...o iki atsakymo gal pamnaitinčiau- jos gi toks brudas verysad.gif
O ten normaliai grybaą augina- ta prasme žinai kas užaugo? nes be mikrosporijos(kuri užkrečiama žmogui) yra gyvas velnias visokiausių grybų.... pvz pas Sasiską tai ir grybas- mieliagrybis, bet jis neužkrečiamas nei žmonėm, nei katinams... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 07, 14:14)
patart negaliu, bet aštikriausia dabar bandyčiau imti pasėlį...o iki atsakymo gal pamnaitinčiau- jos gi toks brudas verysad.gif
O ten normaliai grybaą augina- ta prasme žinai kas užaugo? nes be mikrosporijos(kuri užkrečiama žmogui) yra gyvas velnias visokiausių grybų.... pvz pas Sasiską tai ir grybas- mieliagrybis, bet jis neužkrečiamas nei žmonėm, nei katinams... 4u.gif

nežinau koks, bet manau gali pasakyti, bet nėra skirtumo, nes užkrečiamas visiems ir žmonėms, nes Spirgės šeimininkė susirgo. Spirgė beje jau švari, jos pasėlis neigiamas buvo.
Atsakyti
Na va solinezantė mūsų

user posted image
Atsakyti
Šponkiuk, tada mikrosporija, nes tik as užkrečiamas žmogui. O kaip šeimininkė? nepyksta ?

Brigita kad pasipuošus wub.gif
Atsakyti