Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Erendira, įmesk Palytės nuotraukytę,noriu tetai parodyt,savo skladuke niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
Dar pažiūrėjau nuotraukas....O čia visa Ainu vakarienė??? Jezau kokia dieta biggrin.gif
Koks Grikio garderobas wub.gif Mama pas jį auksinė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 09 01, 11:33)
kaip gera tai skaityti, nes baltai pavydžiu ax.gif
Maniškė jau nebenori kad eičiau, o gaila, nes nepamačiau kaip veda pirmokus..
hmm, joo, juodi džinsai, juoda maikė paprasta, juodi seni kedai, juodas bliuzonas...uniforma sugrūsta į kuprinę, nes juk ne lygis su švarkeliu eiti... va taip va...

Užsirašiau į psichologijos kursus paauglių tėvams.

Tai su rugsėjo 1-ąja visas 4u.gif

O aš mačiau kai veda pirmokėlį :D
Atsakyti
Palytė su Jonu :)

user posted image

Palytė su MB

user posted image

Palytė kai buvo mažulytė

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jums gėlę išvynioti ar taip nešitės? cool.gif
user posted image
Tai gal bent lapus sukompostiruoti? rolleyes.gif
user posted image

Palytė vienareikšmiškai nugriuviminė wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Daredi @ 2016 09 01, 11:01)
Dar pažiūrėjau nuotraukas....O čia visa Ainu vakarienė??? Jezau kokia dieta biggrin.gif

Neeee schmoll.gif čia tik skaniukai skiepų dienos proga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 01 rugsėjo 2016 - 11:50
oj blyn aš tai nežinau kaip pasielgti, parašyt kolegai ar ne tokią žinutę : „Aš žinau, ką tu veikei šikane. Kitą kartą sutvarkyk viską“ ir aš čia turiu omeny ne kaku ar sysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 rugsėjo 2016 - 13:11
Šponkiau, kokios intrigos ten pas jus :D Jau net man smalsu ką ten veikėt :D:D :D
Papildyta:
[quote=Aist,2016 09 01, 12:51]
Jums gėlę išvynioti ar taip nešitės? cool.gif

Pusę nakties nemiegojau, nes Gufis ruošėsi daryti tą patį :D vis pamatydavau slenkantį šešėlį ir baubi "Gufi " :D
Atsakyti
Ot kokios neprotingos, pas mus visi buketai būna arba garažę arba tulike užbarikaduoti ax.gif
PVZ po kokio gimtadienio tai tūlikas būna kaip kokia orandžerija, sėdi tarp gėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 08 31, 12:54)
ahabimeni - tai duok dieve kad viskas būt gerai, gal išaugo tas sūnus tavo jau, o gal jam net nesureguotų aplamai... kaip į mokyklą vyrukas nori? o antras tavo vaikas mažesnis ar vyresnis?

na labai tikiuosi, kad taip ir bus. dar šiandien su viena gydytoja kalbėjau. ji sako šiaip nuo bet kokio kontakto būna blogai, jei alergija yra. vakar dar su drauge kalbėjau. ji turi katiną kuris yra laukinis - naminis. ėda ir miega namie. Ir vaikų lovoj būna. Esmė, kad namie alergenų yra tikrai. O sūnus kai būna ten ir nakvoja net sučiaudėjęs nėra
Rugsėjo gale vyks kačių paroda panevėžy. būtinai važiuosim, su veisėja susipažinsim, meškėnus paniurkysim, "sveikatą patikrinsim" kur daug kačių.
sūnus antrokas, dukra penktokė ax.gif

QUOTE(Rustė @ 2016 08 31, 18:30)
Labas vakaras, Rariukai, va koks pledas gavosi iš tavo siūlų :)

Koks gražus pledas. o kiek kantrybės ir darbo blink.gif  laaabai gražus  thumbup.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 08 31, 20:01)
o jau katinų grožis. kažkaip netikėtai pamilau ryžus

kaip Kiara? 4u.gif

su rugsėjo 1 -ąja mokinukus ir mamukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 09 01, 14:18)
Ot kokios neprotingos, pas mus visi buketai būna arba garažę arba tulike užbarikaduoti ax.gif
PVZ po kokio gimtadienio tai tūlikas būna kaip kokia orandžerija, sėdi tarp gėlių biggrin.gif

Pas mus tūlike Gufio tūlikas :D ragas bet kur :D gėlėm :)
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 09 01, 13:18)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Palyte labai puiki wub.gif

Ahabimeni, taip pat. Niekas nesikeicia 4u.gif

Ainu bus floriste
Atsakyti