Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Palytė labai labai wub.gif

Šponkiau, nu suintrigavai biggrin.gif Man tai kilo dvi mintys: narkotikai arba seksas Tai kaip parašei?

Veronika, įsivaizduoju jūsų orandžeriją thumbup.gif
Pas mus tulike Mėtos dėžė, tai vazos būna įpaišytos virtuvėj ant stalo ir apdėtos sunkiais daiktais, kad nenualptų ax.gif
Atsakyti
Daredi, antras variantas. Dabar jį pamačius kas kart prisiminsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 09 01, 14:13)
Palytė labai labai wub.gif

Šponkiau, nu suintrigavai biggrin.gif Man tai kilo dvi mintys: narkotikai arba seksas Tai kaip parašei?

man pirma mintis kilo apie seksą ir man bais smalsu ką parašei blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 01, 15:51)
Daredi,  antras variantas. Dabar jį pamačius kas kart prisiminsiu  biggrin.gif

biggrin.gif rugsėjo pirmoji, nu, šventinė nuotaika, nu biggrin.gif tai kogi wc nepašvęst biggrin.gif
Atsakyti
Jackau Palyte kokia meilybe wub.gif wub.gif wub.gif
Ernendiriuk, o Palytes sidabrinis plaukas belendantis is kojyciu teber ar paaugus dingo? bigsmile.gif Gal cia tik foto man taip matos ale kaip grazu...
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 01, 16:37)
Jackau Palyte kokia meilybe wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ernendiriuk, o Palytes sidabrinis plaukas belendantis is kojyciu teber ar paaugus dingo? bigsmile.gif Gal cia tik foto man taip matos ale kaip grazu...

Sidabriniai plaukiukai dar šiek tiek matyti, yra ir naujų sidabriškų objektų - sidabrinės garbanotos "kasytės" už ausikuų ir apatinė uodegytės pusė link dupciuko sidabruota wub.gif

Ir da moka žvilgsnį "dulkės jūs" biggrin.gif Nors šiaip yra laaabai meilutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 01, 15:02)

taip pat. Niekas nesikeicia 4u.gif

Kažin ar normalu kad taip ilgai nepradeda pati valgyti... Busy, o kaip šiaip ji laikosi, ar tik tiek kad nevalgo ar dar vis kusta ir blogai jaučiasi. Tai rytoj vėl paliksi klinikoje.

Palytė labai fainuolė 4u.gif
Atsakyti
Labu, su Rugsejo pirmaja, cia jos nera nes vaikai veliau i mokykla eina
Busy console.gif Kiara, kad tik predetu esti pati 4u.gif
Ainu kokie tapukai wub.gif
Paleda isvis tobula wub.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Aist @ 2016 09 01, 08:37)
Sveikos!  4u.gif Sveikinu visas su ta rugsėjo pirmąja- gedulo ir (ne)vilties diena.  tongue.gif

Karštai prisidedu prie šių sveikinimų 4u.gif biggrin.gif
Šiandien su nuotykiais praėjo, vyresnioji ryte nuėjo į vieną gimnaziją, o po pietų paskambino ir pasiūlė kita lotuliukas.gif tai mokysis kitoj. taip sakant įšokom į nuvažiuojantį traukinį, obettačiau sėdžiu aš ir savo žilą makaulę kasau...a tikrai mum į tą pusę reikėjo lotuliukas.gif
Palytė nuostabi wub.gif
Ainu, kiekvien kart žiūrint atrodo, kad jos kailiukas švelnutis švelnutis
Labai gražūs Rustės mezginiai.... aš dar narplioju, siūlus blush2.gif lotuliukas.gif sekas nekažką

Miegu aš..miegu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 09 01, 18:20)
Sveikos
Labai gražūs Rustės mezginiai.... aš dar narplioju, siūlus  blush2.gif  lotuliukas.gif sekas nekažką

Mezginiai ir vėl ieško namų cool.gif Paskebiau FB keliose vietose, ale jaučiu nepasiseks taip kaip anam, net į Norvegiją iškeliauti :) pas Kiarą, su gerais linkėjimais wub.gif

Kiek išnarpliosi tiek bus dėkui :)
Atsakyti
Laba,

Palyte kokia grazuole wub.gif

Diinka 4u.gif Be galo gaila... Ir isivaizduoju kaip skauda... verysad.gif Pavasari buvusi musu kates globeja paprase paslaugyt masinos partrenkta katinuka. Taip tikejomes, kad isgyvens ... Iki siol labai skaudziai prisimenu kaip jis uzgeso .

Vakar lekiau pas mama tai specialiai pora kart prasukau pro garazus , bet kaip tycia neradau tos katytes verysad.gif O apie savuosius papasakosiu artimiausiom dienom susikaupus ax.gif .
Atsakyti
Erendira, Apus - negavau tų kilimukų kaip Ainu turi, nė tokių, radau kad ir zoomaiste.lt irgi nėra (nuorodas slinkti žemiau)
http://www.zoomaista...ategory/48-kita
buvo kitokie, kaip šitoje nuorodoje (buvo stačiakampiai ir pėdutės formos (mažesni)
https://www.pet24.lt...tualeto-priedai
kilimėlių kainos klinikoje buvo 5.50, kadangi ne tokie kaip pas Ainu tai neėmiau unsure.gif Erode, o pas tave kilimėlis toks pats kaip pas Ainu ar panašuks kaip pet.24 nuorodoje?
Palytė tai nereali, neįmanoma likti abejinam wub.gif wub.gif wub.gif
Šponkuti - eina sau doh.gif
Weronica - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wcoranžerija - labai originalu biggrin.gif
Atsakyti