Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Su rugsėjo 1-ąja 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip vasara jau baigėsi verysad.gif , bet dar žada neblogą rudenį, tai vis nuotaika geresnė biggrin.gif

Diinka laikykis 4u.gif O aš žinokit tik dabar kuo toliau tuo labiau suvokiu, kad nebėra Funtuko ir jau praėjo pusantro mėn. ,kaip greit laikas bėga.

Giriu visus gražuolius ir mažus ir didelius wub.gif wub.gif wub.gif

Ruste koks gražus pledukas thumbup.gif , smagu , kad mano siūlai ne į konteinerį iškeliavo, o va gavosi iš jų toks gražus. Na ir aišku neapsieita be darbščių rankų 4u.gif
Atsakyti
Su Grikio mėnesiu!

Tikiuosi Kiara dar pasistūmėjo į priekį ir pakramsnojo ką nors ir pati.

Egzus man į metus 2 visuomet reikia laikyti (vieną liepą, kitą rugpjūtį), bet atsiranda papildomų mokymų, kur irgi pasitaiko egzas. Va ir kitą savaite vėl į Estiją, tikiuosi jokio egzo nereiks laikyti. Po to dar kitą savaitę atvažiuoja iš Ukrainos svečiai, su kuriai keletą dienų praleisime Nidoje, dieną dirbsim, vakare pramogausim (tikiuosi), tai mano pilateso dviejų savaičių užsiėmimai nuplaukia. per tiek laiko galiu išvis pamiršti , kad ketinau kažką daryti :D

Beje, pagaliau pamačiau ką ėda Bugi, ėda irgi Taste of wild. Pagaliau radau ne vištinį maistą, kurį ėda visos, tikiuosi kailio problemos susitvarkys.
Atsakyti
Tiesa Zundyte žinok ir pas mane yra du katinėliai kurie ieško namų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir toli važiuot nereikia, galima ir pėsčiomis iki manęs ateit biggrin.gif

O kaip sugyvens, tai kas čia žino, kol nepabandysi tol nežinosi. Tu sakai, kad jeigu kas paskui sunku bus grąžinti, apsipras gal pas tave. O tai kaip su globotiniais būna. Pas mane tiesiai iš namų iškeliavo tik Faksas, tiesa jį grąžino po kelių mėn., tad jis jau keliavo į prieglaudą tik gerai kad ilgai neužsibuvo. O Kuba irgi pas mane namie buvo apsipratusi, juk gyveno kažkur gal apie 2 mėn., kol praėjo laikas po nukirminimų, po skiepo, bet turėjo keliaut į prieglaudą ir ten laukti savo šeimininkų.
Dabar Rifas pas mane nuo rugpjūčio pradžios ir tik šiandien sueina dvi savaitės po skiepo, tad dar paviešės pas mane. Tai irgi bus sunku iš namų atiduoti į prieglaudą. Tik tiek kad ten vistiek manau greičiau suranda namus. Gali pabūti, pabendrauti su visai katinėliais.
tad turėk omenyje Kukas ar Rifas laukia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Neturiu rysio namie, matyt kazkokis tai aparatas sugedes. Jokiu naujienu neturiu, viskas tas pats. Maitinu. Ryt vel vezu i klinikas

Visas sveikinu su rugsejo pirmaja 4u.gif
Atsakyti
Busy 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Ufiuko gaila unsure.gif

O aš pirmą rugsėjo 1-ąją esu darbe cool.gif mano mažoji nebenori, kad mama lydėtų rolleyes.gif o dičkis pasijuokė vakar - "tu ką, net manęs į mokyklą nelydėsi?" lotuliukas.gif

Snaigei linkėjimai nuo "sesutės"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 01 rugsėjo 2016 - 08:36
Labas rytas 4u.gif

Zundyt, nerimą suprantu, žinoma. Tik juk nebūna, kad visad norimas rezultatas būtų 100 proc, tai visai juk normalu, kad kartais tenka žengt žingsnelį atgal. Bet kuriuo atveju, gali nutikti taip, kad tavo pūkiai grožiai nepriims naujoko. Ir nesvarbu, kas tai bus, ar Palytė, ar kitas katukas. Palėdai kiti katinai nebaisūs - nepergyvena ji, kad Bižū ar Matilda apiburba ir apšnypščia, laksto sau su Pedru, pakibina Runciaus uodegą. Ir ant rankų pas visus eina (na, kiek merginų buvo, nesidraskė, nesikandžiojo ir nespruko biggrin.gif tik paskui jau nuėjo ramiai pabūt, gal pavargo nuo aikčiojimo rolleyes.gif
O gali ir priimti tavo pūkinai naujoką (-ė)
Aš čia nespaudžiu ax.gif tik atsakau į klausimus ax.gif

Aišku, savanaudiškai biškį, nes Palė tobula, labai nenoriu jos paleist iš akių blush2.gif
Beje, skambino kažkokia tai boba (čia iš kalbos manieros) - "tai kur atvažiot?" Kai pasakiau apie sutartį ir sterilizavimą, pradėjo murmėti "tai toli kaip... hmmm, viskas gerai" ir numetė ragelį. Atsipūčiau, nes nežinojau, kaip mandagiai jai pasakyt, kad neduosiu jai katės...

Grikutis modistas wub.gif

Aš rudens irgi nemėgstu. O dabar iškėliau sau uždavinį susidraugaut su juo. Pradėsiu nuo stilingų guminiakų g.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif Sveikinu visas su ta rugsėjo pirmąja- gedulo ir (ne)vilties diena. tongue.gif
Grikutis pasipuošęs visiems gyvenimo atvejams, ot bagotas jaunikis. wub.gif
Jaunėlis atėjo su mokykliniu kostiumu, kaklaraiščiu, baltais marškiniais pasipuošęs pusryčiauti. Aš žvilgt į kojas- basas. hihihi.gif Man nusijuokus, nulėkė kojinių ieškot: "ups, užmiršau, kad ne su kroksais reiks eit." blink.gif
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif
Maniškiui tik 11.30 į mokyklą rolleyes.gif. Nervinuos labiau už jį... Nauja klasė, nauja mokytoja ax.gif . O jis ramiakas rolleyes.gif
Atsakyti
Busy - apkabinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai labai prašau visų katinėlių, kurie Vaivorykštės šaly gyvena paprašyti to kuris aukštai, kad Kiara pradėtų valgyti ir pasveiktų 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal iš ten prašymai geriau girdisi...

Mokinukams - gero mokslų starto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 01, 10:06)
Busy - apkabinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai labai prašau visų katinėlių, kurie Vaivorykštės šaly gyvena paprašyti to kuris aukštai, kad Kiara pradėtų valgyti ir pasveiktų  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gal iš ten prašymai geriau girdisi...

4u.gif Mestelk man savo nr. telefonas taisykloj, neturiu jokiu kontaktu
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 09 01, 07:02)
.. nes dičkė vis dar nori, kad būčiau šalia  wub.gif O aš noriu- pagauti kadrą, kaip ji veda pirmokiuką..

kaip gera tai skaityti, nes baltai pavydžiu ax.gif
Maniškė jau nebenori kad eičiau, o gaila, nes nepamačiau kaip veda pirmokus..

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 01, 07:30)
Uniforma islyginta, baltos pedkelnytes pakabintos, nauji bateliai padeti, roze - plaukioja vonioj, visks gera bigsmile.gif  biggrin.gif

hmm, joo, juodi džinsai, juoda maikė paprasta, juodi seni kedai, juodas bliuzonas...uniforma sugrūsta į kuprinę, nes juk ne lygis su švarkeliu eiti... va taip va...

Užsirašiau į psichologijos kursus paauglių tėvams.

Tai su rugsėjo 1-ąja visas 4u.gif

Vakar važiuojant namo per patį piką, pamečiau duslintuvą. Tiksliau sakant nulužo bakelis ir nukrito ant gatvės "prieš plauką". Nei važiuot nei ką...gerai, kad vienas žmogelis prišoko, nuėmė jį visai. Tai šiandien diena prasidėjo ne mokyklos šventėj, o servise rolleyes.gif
Atsakyti