Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikos 4u.gif
Uf, viską suskaičiau. Giminystes išsiaiškinau, net pagūglinau, kas per velns ta brosė.
Merfės pasakojimą apie blogus žmones, itin vertingą paveikslą ir svoločių Gralį kaip desertą suskaičiau. Kadangi kelis kartus garsiai į orą nusikvatojau, tuo iššaukdama šalia sėdinčio paauglio smalsumą, pasakojimu pasidalinau. Reik pripažint, kad 16mečiui yra tikrai ne lygis juoktis balsu skaitant ese apie katinėlio išdaigas, ale mačiau, kaip porą kartų vaikis vyptelėjo, kas yr didis humoristinis autorės talentų pripažinimas. 4u.gif
Apie talentus, rašėt... Busy- turi talentą išsirinkti nuostabiausius katinus, juos sudraugint, skaniai ir sveikai gamint, puikiai integruotis svetimoje kultūroje, išsaugot sveiką protą sunkiose situacijose ir pozityviai žiūrėt į gyvenimą. Va. 4u.gif
Ruste, labai gražus pončo gavosi. 4u.gif
Kelvis draskyklėje wub.gif
Ahabi, linkiu, kad alergologas paneigtų. 4u.gif
Magnučiuko fotoreportažas labai jaukus ir mielas. Bokštas- arbatinis thumbup.gif
Palytė gražuolytė wub.gif noriu dar foto, nes į mažus katukus galima žiūrėt ir žiūrėt. ax.gif
Ahabi, aš irgi važiuoju pasiimti prekes iš superkatės ofiso, tai kaip ir problemų nebuvo. Keistai čia taip Tau nepasisekė. g.gif Dėl "kerštavimo". Mūsų šuo su mumis visur važiuoja, katė, deja, ne tokia mobili, retkarčiais savaitgaliui lieka viena. Nekerštauja, grįžus mums namo, džiaugiasi, glaustosi ir prie mūsų, ir prie šuns. Čiją netgi įdėmiai apuosto, maždaug: " Kur šlaisteisi, sese, ką gero matei?" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 13, 19:34)
Merginos, laikykit rytoj kumštukus,prašau, 8.40 talonas pas alergologę 4u.gif

O kam juos laikyt? Tipo, kad alergijos katams nebūtų? o kas jei bus?Tada aš pasiimsiu Maką. Vat.
mirksiukas.gif
Jei nebus, jūs būsit ryžiko šeima.
Tai ir viskas.
Atsakyti
Merfe iki ašarojų kvatojau skaitydama, tada jas nusišluosčiau, giliai įkvėpiau vėl kvatojau lotuliukas.gif

Busy ačiū už mano talento radimą. biggrin.gif

Ahabimeni laikysim kumščius, uodegas ir letenas. Šiaip esu turėjusi alergiją katėms, po to jos nerado, įsigijau katę, tada dar vieną ir po to... ai. Kai vėl lankiausi po kokių 3 metų, rado nestiprią alergiją, bet gydytoja pasiūlė išmesti visus kilimus, plauti grindis, nusivalyti dulkes. Dar rekomendavo nemiegoti su katėm, bet ji ir pati nelabai tikėjo, kad šito klausysiu. biggrin.gif

Aš prajuokinsiu, kokias dvi savaites buvau šventai įsitikinusi, kad pas mane 10 kačių. Vieną vakarą sudaviau vitaminus, permečiau galvoje ar visi gavo, kuriems priklauso ir sudvejojau, kažkaip skaičius neatitiko. Dar kartą suskaičiavau jau ant pirštų. Hm, gaunasi 9. Negali būti, tada jau vardus ant lapelio susirašiau, kartu su numeriais. Pasirodo 9 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 09 13, 22:17)
O kam juos laikyt? Tipo, kad alergijos katams nebūtų? o kas jei bus?Tada aš pasiimsiu Maką. Vat.
mirksiukas.gif
Jei nebus, jūs būsit ryžiko šeima.
Tai ir viskas.

Jumoriste Tu! Neduos ji Tau Maco ne nesvajok biggrin.gif . Jauciu jau Ahabi pamilo savo busima katuka....avansu tongue.gif bigsmile.gif
Tokio grozio neimanoma nepamilt rolleyes.gif

As kaip supratau likau be giminystes rysiu...gerai bigsmile.gif

Maniskiai einamu momentu siunta. Namai bilda..mtuoj 22 val. O ramybes ne kvapo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 13 rugsėjo 2016 - 20:55
Ataskaita:
Atstumas tarp Pupsės ir Palytės-Špulytės
user posted image

Žaidimai
user posted image

user posted image

Atstumas tarp Kolumbo ir Palytės-Špulytės..KĄ TIK!!!!! thumbup.gif
user posted image

PS kol kėliau nuotraukas Palytė -Špulytė pradėjo kabinti Kolumbą,žaisdama su jo vuodega,vo!
Atsakyti
Parodykit ta Maca kuri dalinates ;)
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 09 13, 23:05)
Parodykit ta Maca kuri dalinates ;)

Yra net filmuota medziaga. Keliais psl zvilgtelk atgal mirksiukas.gif
Papildyta:
Drasuole Palyte wub.gif Saunuolis Kolumbas thumbup.gif
Atsakyti
Ryte antro aukšto vonios kambaryje nusiprausiau ir, lipdama laiptais žemyn į virtuvę ruošti pusryčius, išgirdau keistą garsą. Toks trrrr, trrrr, trrrr. Kaip koks genys su pertrūkiais kalentų. Kadangi Ainu visuomet rytais mane palydi iš vonios į virtuvę ( idant nepaklysčiau), tą garsą išgirdo ir ji. Abi suklusom. Garsas sklido nuo svetainės lango. Katė itin susidomėjusi laiptais nulipo greičiau. Aš rytais negėrusi kavos esu lėtesnių apsukų. Kol nulipau, garsas nutilo. Pažiūrėjom mudvi su Ainu pro langą- nieko, apie langą iš vidaus- nieko. Kadangi ryte ruošiantis kiekviena minutė suskaičiuota, nuėjau virtuvėn pusryčius ruošti, nes po kelių minučių vaikai keliasi, rengiasi ir leidžiasi valgyt. Atėjus vaikams, sėdam prie stalo ir vėl išgirstu periodišką kalenimą. Ainu šoka nuo virtuvinės palangės, kur ėdė savo konservus, lekia su visais savo undarokais svetainėn, aš su apsimiegojusiais vaikais iš paskos. Mintis mano- gal kokiam kamine paukštis užstrigo ir plaka sparnais beigi snapu vargšiukas. Atrenkam, kad garsas vis tik sklinda iš šiapus. Ainu užšoka ant prie sienos įtvirtinto stalčiaus ir, mums nespėjus net susigaudyti, tvoja su savo pūkuota letena per kažką, esantį po stalčiumi. Užsimoja dar kartą, ir tuomet viskas mums staiga paaiškėja. Pasirodo, sūnus iš vakaro svetainėje buvo įjungęs krauti savo žingsniamatį- laikrodį, o krovimo lizdas yra po stalčiumi, o aparačiukas mažas juodas trumpučiu krovimosi laiduku 6.50 ryto tikrai ne kiekvienai žlibai matosi. Tokiu metu sūnus buvo užsistatęs vibro žadintuvą, kuris besiliesdamas su po stalčiumi esančiu stalo mediniu paviršiumi skleidžia gryn genio kalenimo garsą. Šyptelėjome, kad vienai blondinei katei greičiau dašuto nei trims dvikojams. rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
Colomba, tai musiau save buvai prie kačių priskaičiavusi. biggrin.gif
Palytės- Kolumbo kontaktas thumbup.gif na, mažylei beliko tik Pupsę prisijaukinti. 4u.gif
Atsakyti
Paskutinės naujienos - _Pupsė sulaukė progos pamokyti drąsuolę -porą kartų kepštelėjo,o paskui pasijutusi ypatingai drąsia užsivijo mazgytę,,O Palytė-Špulytė,vieną momentą lyg žado neteko,kas čia vyksta ,bet paskui vėl veržiasi pasaulį tyrinėt..vienu žodžiu ,karantinas tęsiasi ir miegam naktimis atskirai ,nes kol kas santykiai ne visiškai išsiaiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 09 13, 10:09)
Busy aš taip nusprendžiau būsi mano giminė biggrin.gif Magnuna irgi biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
matau, kol atėjau temos skaityti visos jau susigiminiavo
QUOTE(Weronica @ 2016 09 13, 10:27)
Jetau čia per jus tai ir našlaite galima pasijust  cool.gif  biggrin.gif

biggrin.gif nu kur jau, man kartais rodosi, kad mes visos čia giminės biggrin.gif bent jau dūšios giminės tai tikrai biggrin.gif
brosę ir aš pagooglinau biggrin.gif
Labai smagu dėl Palytės, kad jau artimiau pažindinasi su Kolumbu ir Pupse 4u.gif o jau nuotraukos kokios mielos wub.gif wub.gif
Busy - kokie Kiaros tyrimo rezultatai?
Ahabi - sėkmės kuo didžiausios rytoj pas alergologą 4u.gif
QUOTE(Erendira @ 2016 09 13, 10:55)
Šita, galiu tau pakišt mintį dalinei vidinei reabilitacijai, konkrečiai dėl spintos - pas mane yra talentingų piliečių, atlupančių bet kokią spintą (Jonas). Tai va, prieš talentą mes kaip ir bejėgiai, nekalta tu dėl išskrostos spintos. Va  smile.gif

Jonuks ryškiai tuos pačius kursus, kaip ir Kruopa praėjo biggrin.gif Kruopa irgi viską atlupa. Pas tėvukus kai nunešu tai jau laiko spintą kėdėm užbarikaduotą. Maurui, neįdomu, Mika nemoka stumdomų durų atidaryti, o kai Kruopa ateina į svečius, tai spintą atdiaro ir tūsinasi visi spinton sulindę. Kruopa neradusi spintoje kopėčių, mamos paltu į antresoles lipa unsure.gif
Merfės pasakojimą apie paveikslą skaičiau pasižvygaudama lotuliukas.gif užsidėjau dažus ant plaukų, tai antrąjį pasakojimą ir Aist mačiau kažką gražaus parašė, pasilikau po dušo, bo kitaip užsimiršiu ir jau kai nusidažysiu tai dėtis nebus kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 09 13, 22:38)
Paskutinės naujienos - _Pupsė sulaukė progos pamokyti drąsuolę -porą kartų kepštelėjo,o paskui pasijutusi ypatingai drąsia užsivijo mazgytę,,O Palytė-Špulytė,vieną momentą lyg žado neteko,kas čia vyksta ,bet paskui vėl veržiasi pasaulį tyrinėt..vienu žodžiu ,karantinas tęsiasi ir miegam naktimis atskirai ,nes kol kas santykiai ne visiškai išsiaiškinti mirksiukas.gif

Šaunuolė Palytė!

Pas mus katinai kasnakt miega atskirai. Taip ramiau. Nes naktį kažkaip staiga prasideda mamutų migracija per butą arba šachtininkų dienos minėjimas wc biggrin.gif
Atsakyti
As irgi masciau kas cia draugautis man siulo? 4u.gif
Palyye drasuolem oamenu kaip Vincas dar mazesnis pries Tora purkstavo ir ketera state. Bet po keliu dienu pradejo draugaut pats... taip ir cia bus
As irgi be giminystes rysiu dat.r . Kas i mano family nori? g.gif
Ainu saunuole netikra geni primuse thumbup.gif
Atsakyti