Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Azucena @ 2016 09 13, 22:27)
As irgi masciau kas cia draugautis man siulo?  4u.gif
As irgi be giminystes rysiu dat.r . Kas i mano family nori?  g.gif

Aš, aš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 13 rugsėjo 2016 - 22:57
Nu va, plaukai nudažyti, pasakojimai perskaityti smile.gif smagiai prisijuokiau ir kiaulių ligos biggrin.gif Ainu būdas nutildyti žadintuvą labai patiko biggrin.gif
Azu - mes su tavimi gyvai matėmės, vadinasi jau beveik ir giminės biggrin.gif
Labanaktis
user posted image
plaukiam į sapnų karalystę
user posted image
Baukide - ir aš tave padrauginau 4u.gif (Jolita)
Atsakyti
Šachtininku diena atšvesta aggressive.gif nesamoniu prisapnuota, bet tokiu kad is baimes pabudau ....lygtais neprisirijau pries nakti .... nekenciu tokiu spanu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ir aš su naktiniais košmarais. Tai nuotaika toookia , sakyčiau jokia blink.gif
Matyt pilnatis taip veikia. Neįsivaizduoju, kaip dieną pratraukti.
Visiems linkiu geros dienos.Kaip bežiūrėtum, jau savaitės viduriukas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas temele.

Azu, manau mes geriau nesiskirstykim i gimines i artimuosius, nes visos cia graziai bendrauja, ir su visom kartais pasijauti kaip su giminem 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siandien vel i darbeli. Kavyte skanute isgerta, sumustinukas suraitytas. Dar dukrytei kuodeli surisiu ir i masina... ax.gif

Lisiteja, atsigauk greiciau 4u.gif Tai tik sapnas ir nieko daugiau drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na ką ir aš ateinu ieškot giminių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir gal mano kokį talentą kas pastebės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zundyte gal mes galėtume būti giminės ką g.gif g.gif g.gif

Bet šiaip tai iš tikro visos mes čia giminės ir artimieji 4u.gif 4u.gif 4u.gif O juk kai kas ir per katukus esat susigiminiavę biggrin.gif

Mano gauja šiandien buvo ramesnė, na bet vistiek pusvalandžiu anksčiau prikėlė blink.gif
Dabar jau ir Kukas labiau išdrąsėjo, naglesnis pasidarė, pradeda vis labiau pulti Pūkelytę su Friske. Tos net žviegia. Rifukas kitaip išdykęs. Jam labai patinka žiūrėt, kai laistau balkone gėles, vis taikosi pagaut iš laistytuvuko bėgantį vandenį biggrin.gif Vienu žodžiu linksma su jais.
Pirmadienį prasideda atostogos, dvi savaites gyvens be manę su aukle, kažin rasiu namus grįžusi g.gif
Atsakyti
Labas rytas gimines ir artimieji biggrin.gif

Magnun, Kiara vakar buvo tik apciupineta, pasverta ir gavo antibiotiku i kutneri. Tiek issigando, kad prileido seiliu i savo kalnieriu. 4u.gif svoris pakilo 200 gr. Nuo praeito sverimo drinks_cheers.gif

Stengiausi goglyti... bet netadau Broses. Prasom issamaus paaiskinimo tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

busy, ar tu rimtai klausi ?

Atsakysiu rimtai citata iš terminų žodyno lt.

"brosė

brõsė.

1. pusseserė.

2. teta, avynienė: Amram vedė savo brosę (tetką) Jochebed ing moterį.

3. draugė, bičiulė: Brosės, uošvės ir kaimynės."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 14 rugsėjo 2016 - 07:54
QUOTE(Vidam @ 2016 09 14, 08:49)
Labas rytas  4u.gif

busy, ar tu rimtai klausi ?

Atsakysiu rimtai citata iš žodyno

"brosė

brõsė.

1. pusseserė.

2. teta, avynienė: Amram vedė savo brosę (tetką) Jochebed ing moterį.

3. draugė, bičiulė: Brosės, uošvės ir kaimynės."

O man Brosė tai kaip vokiškas žodis geschwister, kuris reiškia "broliai ir seserys", BROlis+seSĖ lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei pagal giminystę žiūrėti, tai brosė- pusseserė, brosis- pusbrolis smile.gif bet šiaip pasirodo gali ir plačiau pritaikyti smile.gif
Atsakyti
Aciu Vidam 4u.gif Ruste, man irgi Brose lyg koks brolis ir sesuo apibendrinantis zodis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos.
Transliuoju iš alergologinio.
user posted image
Trečias lašiukas nuo viršaus katė,ketvirtas šuo. Praėjo 10 min. Atsimenu prieš 6metus po kelių min.buvo kaip uodo įkasta.
Daktarė mano manynu šiek tiek "prieš" katinus.
Sako..net jei oda nerodo nereiškia,kad nėra. Dar paėmė sekreto iš nosies ir kraują. Kad viskas matytuosi. Ir lasakė. Net jei nėra alergijos,nereiškia,kad neatsiras.nerizikuokit ir neimkit.
Tikra tiesa. Myliu tą ryžą nors dar ir neturiu.
Tai va. Po savaites bus snargliuko ir kraujo tyrimo atsakymas
Atsakyti