Nu va, plaukai nudažyti, pasakojimai perskaityti smagiai prisijuokiau ir kiaulių ligos Ainu būdas nutildyti žadintuvą labai patiko Azu - mes su tavimi gyvai matėmės, vadinasi jau beveik ir giminės Labanaktis plaukiam į sapnų karalystę Baukide - ir aš tave padrauginau (Jolita)
Labas rytas Ir aš su naktiniais košmarais. Tai nuotaika toookia , sakyčiau jokia Matyt pilnatis taip veikia. Neįsivaizduoju, kaip dieną pratraukti. Visiems linkiu geros dienos.Kaip bežiūrėtum, jau savaitės viduriukas
Labas rytas Na ką ir aš ateinu ieškot giminių ir gal mano kokį talentą kas pastebės Zundyte gal mes galėtume būti giminės ką
Bet šiaip tai iš tikro visos mes čia giminės ir artimieji O juk kai kas ir per katukus esat susigiminiavę
Mano gauja šiandien buvo ramesnė, na bet vistiek pusvalandžiu anksčiau prikėlė Dabar jau ir Kukas labiau išdrąsėjo, naglesnis pasidarė, pradeda vis labiau pulti Pūkelytę su Friske. Tos net žviegia. Rifukas kitaip išdykęs. Jam labai patinka žiūrėt, kai laistau balkone gėles, vis taikosi pagaut iš laistytuvuko bėgantį vandenį Vienu žodžiu linksma su jais. Pirmadienį prasideda atostogos, dvi savaites gyvens be manę su aukle, kažin rasiu namus grįžusi
Magnun, Kiara vakar buvo tik apciupineta, pasverta ir gavo antibiotiku i kutneri. Tiek issigando, kad prileido seiliu i savo kalnieriu. svoris pakilo 200 gr. Nuo praeito sverimo
Stengiausi goglyti... bet netadau Broses. Prasom issamaus paaiskinimo
Labas rytas merginos. Transliuoju iš alergologinio. Trečias lašiukas nuo viršaus katė,ketvirtas šuo. Praėjo 10 min. Atsimenu prieš 6metus po kelių min.buvo kaip uodo įkasta. Daktarė mano manynu šiek tiek "prieš" katinus. Sako..net jei oda nerodo nereiškia,kad nėra. Dar paėmė sekreto iš nosies ir kraują. Kad viskas matytuosi. Ir lasakė. Net jei nėra alergijos,nereiškia,kad neatsiras.nerizikuokit ir neimkit. Tikra tiesa. Myliu tą ryžą nors dar ir neturiu. Tai va. Po savaites bus snargliuko ir kraujo tyrimo atsakymas