Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Ahabi, kad viskas pasisektu 4u.gif
Atsakyti
Ahabi, mano mažiausioji alergiška, bet, sakykim, tuo "lengviausiu variantu" - aplinkos veiksniams. Stipri reakcija į dulkių erkutes tik. Kraujo tyrimai daryti, visi alergenai išmėginti - nieko nerodo. atėjus šildymo sezonui oda išvagota, sutrūkinėjus...išvadas pasidariau pati. Alergija/jautrumas sausam orui. Vasarą bėdos beveik nėra. Aišku tepamės kremais, nes tik jie ir yra "gydymas", ir eliminavom visus kitus įmanomus namų alergenus - užuolaidas, kilimus, minkštus žaislus, apmažinom gėles, skalbiklius naudoju tik skystus, jokių miltelių (milteliai, net jei ir spec ten kokie, gali alergizuoti jau vien dėl to, kad jie miltelių pavidalo).

Buvau užtaikius ant gydytojos, kur iš karto kaltina kates, o buvo pasitaikę ir tokia, katra sakė katės čia nebūtinai kaltos.

Iki Ievai gimstant buvo ir Ausius, ir Ozis, tai kur juos dabar abu "išmesti" jei iš karto yra kaltinami... Buvo ir bus, nes aš netikiu, kad jie sukelia alergiją. Mes gyvenam prie gatvės, tai ją būtų galima labiau kaltinti, nes namie tuntais dulkės...valyk, nevalęs...
Atsakyti
Labas rytas plačiai giminei 4u.gif

Oi, Palytė-Špulytė lad klesti wub.gif Šiaip, ir man atrodo, kad Kolumbo uodega žaisti tinka hihihi.gif

Ahabi, laikom sumezgę vuodegas, kad pasisektų. Kartais man atrodo, kad bendraujant su alergologais išvis dera patylėt apie augintinius, kad jie viską išsakytų manydami, kad tokių nėra, antraip jiems labai maga viską ant pūkių nurašyti (ok, dažnam)

Aist genys hihihi.gif

Lisitėja, juk šiandien saulėta, ne toks dažnas dalykas, pasikrauk saulės, gal diena prašviesės 4u.gif

Na, o manęs laukia saulėti traktoriai cool.gif
Atsakyti
Labas.
Micė
Aš kaip ir išnaujo naujokė. Kažkada seniai, prieš porą metų čia užsukdavau su katuku Toniu. Jis žuvo. Iki šiol gyvenom be jokio katuko, bet gryžę į Lt vėl nusprendėm pasiimt švelnų kamuoliuką į draugus. Taigi čia Micė Kicė - Braškytė. Jai apie keturis mėnesiukus.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 09 14, 08:42)
Labas.
Micė
Aš kaip ir išnaujo naujokė. Kažkada seniai, prieš porą metų čia užsukdavau su katuku Toniu. Jis žuvo. Iki šiol gyvenom be jokio katuko, bet gryžę į Lt vėl nusprendėm pasiimt švelnų kamuoliuką į draugus. Taigi čia Micė Kicė - Braškytė. Jai apie keturis mėnesiukus.

Nerodo 4u.gif

Beje pamirsau padekoti Aist uz toki mano nuostabu talenta drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas (tyliai tyliai..)
QUOTE(Rustė @ 2016 09 14, 08:33)
skalbiklius naudoju tik skystus, jokių miltelių (milteliai, net jei ir spec ten kokie, gali alergizuoti jau vien dėl to, kad jie miltelių pavidalo

Pastaba ne į temą: aš skalbiklius naudoju TIK milteliais, nes pas mus kita bėda: vaikai alergiški minkštikliui. O to brudo beveik į visus skystus deda.

Maniškiai irgi šiek tiek alergiški: viena dukra drastiškai reaguoja į pelėsį, negali į jokius rūsius eiti. Kita dažnai grįžta iš mokyklos niežtinčiomis rankomis, nes alergiška kažkokiam valikliui. Plius erkutės, plius sezoniniai alergenai... Bet katė niekam nieko nesukelia.
Tad tegul gyvūnų nemylintys daktarai nekaria visų alergijų ant vargšų katinų ir šunų. Nebūtinai, jei yra A, bus ir B.
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 14, 08:45)
Labas rytas (tyliai tyliai..)

ka jau cia tyliai... kraustykis, rodyk saviske, pazindinkis su mumis visomis biggrin.gif Nors nesinori kad taip imtu ir numirtu meinu tema, bet galima ir cia ir ten pabendrauti 4u.gif

Zadeta fotke Magnunai. Ten kur sviecia ziburiukas, ten buvom uzsikore ir ejom toliau. Beje tas ziburiukas, tai ta didziuuuuuule lenta thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 14 rugsėjo 2016 - 09:02
Kas liečia alergijas, tai ir aš ją turiu tik tokią lengvą, bet tik dabar gal šiek tiek paaiškėjo, kad ją sukelia dulkių erkutės. Nors iki galo ir neaišku, nes ji pas mane kartais pasireiškia kartais ne.
Svarbiausia, kai patį pirmą kartą nuėjau pas alergologą su ištinusiu veidu ir paakiais, tai iš karto katę turit? Sakau ne vieną o tris biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gydytoja iš karto suvertė kaltę katėms ir kad reiks atsisakyti jų. Kaip atsisakyti, juk Funtikas jau 16 metų pas mane gyveno, o ir kitos jau senokai. Vienu žodžiu aš ja nepatikėjau, o ir mėginukai beveik nieko neparodė.
Ir tas veido patinimas kaip užėjo neaišku nuo ko , taip ir praėjo .
Kodėl gydytojai iš karto verčia visą kaltę katėms. Jas lengviausia apkaltinti g.gif , nors gal didžiausias procentas alergijų ir atsiranda dėl gyvūnų. Ir dėl laikinai buvusios Fakso šeimininkės alergijos turiu abejonių.
Atsakyti
Laba ryta, giminės , draugai ir artimieji 4u.gif

Aist, Ainu ir genys biggrin.gif

Smagu, kad Kiara svorį priauginėja...kad greičiau baigtųsi tie visi vaistai o toliau tik ilgai ir laimingai 4u.gif

Smagu kad Palytė po truputį įsilieja į kolektyvą

Į temą apie alergijas...kaip ir neturėjau, bet užvakar vakare paskyniau aviečių (mamai tortui) paskui dažiau galvą....ryte spuogeliai niežintys, vakare visur kur padrąskyta nieži žiauriai (aišku truputį ir pasikasiau0 dabar tokie pūlingi pasidarė, patynę...bet tik ant vienos rankos...greičiausia papuolė dažų į žaizdeles ir sualergiuzavo g.gif
Atsakyti
Labas
Man dar vis nekalbadieniai... ax.gif Nors mintimis dalyvauju visose jūsų diskusijose ir giminių paieškose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 09 14, 09:19)
Labas
Man dar vis nekalbadieniai... ax.gif Nors mintimis dalyvauju visose jūsų diskusijose ir giminių paieškose smile.gif

Ti ko daba, ataik paguosiu 4u.gif

Diinka, kad tavo zodziai Dievui i ausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 14, 09:48)
ka jau cia tyliai... kraustykis, rodyk saviske, pazindinkis su mumis visomis biggrin.gif Nors nesinori kad taip imtu ir numirtu meinu tema, bet galima ir cia ir ten pabendrauti  4u.gif

Labas naujokėms nenaujokėms, duokit katų vaizdų.
Palytė šaunuolė, ale Pupsė ją auklės.
Tašė miega su Jomantu ir vakar lovoj radau ir Fogi. Nika ištikimai su manim, didis Kingas miega kažkur, o ryte rėkia gvoltu - Mamka, kelkis!
Jei nesikeliu, skundžia mane MB.
cool.gif
Atsakyti