Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 09 14, 10:50)
Kiek girdejau, alergija buna ne tik plaukams, bet ir seilems, bei odai. Cia Erode turbut daugiau galetu pakomentuoti 4u.gif

Mano kuklia nuomone, būtų paprasčiau nuvažiuoti pas veisėją ir pabūti porą val. Viskas taptų aišku.
Atsakyti
Nieko nesterilizuoju namie - neturiu šansų: to sterilumo užtektų max 5 min. Kai namie 4 pasiutėliai akiplėšos ir dar vienas kailis, kurie, kol šilta, ir į kiemą išbėga (visi basi), ir grįžę, žinoma, kojų neplauna, o ir šiaip mėto ką papuola kur papuola... Daugiavaikės (turbūt ir daugiakatės) mane supras...

Čia dar noriu pasidalinti pastebėjimais apie VUODEGĄ.
Nugi turėjau kadais katę, paprastąją lietuvišką trumpakailinę, tai buvo uodega kaip uodega. O mano meino uodega nugi kažkas toooookio. Būna eina sau katė, uodega pagal komandą "laisvai". Bet jei pažiūri į ją, o dar pasakai "katukassss!" - ta uodega tik opaaaa stulpu! Žinau, kad mane matote ir manimi gėritės. biggrin.gif
O jei dar tuo metu virtuvėje kažką pjaustai, tai ta stulpinė vuodega dar ir išsiskleidžia kaip vėduoklė. Žiemą, kai kailis buvo ilgesnis, tai uodega už katę didesnė pasidarydavo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 14, 10:30)

Čia dar noriu pasidalinti pastebėjimais apie VUODEGĄ.

Musuose tariama Odiga biggrin.gif

Meinu odigos tikrai kazkas toookio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, aš irgi, aš irgi košmarą sapnavau - ex vyrą unsure.gif Bet aš jau užsigrūdinus, tai nesiskųsiu smile.gif

Ahabi, manau, pasisvečiavimas pas Vėtriuką turėtų kažkiek nušviesti situaciją - nuo 2 vnt katinų tikrai alergenų namie netrūksta, va, ir pamatysit ar kas darosi. Bet katinus reikia niurkyt, jei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 14, 10:16)
na gerai, kraujas. bet ar tai ne "bendras" kraujo tyrimas kuris rodys yra alergija ar ne.

Nežinau, kokį kraujo tyrimą jums skyrė. Aš sūnui dariau kraujo alergologinį, kur tiria jautrumą 100 dažniausiai pasitaikančių alergenų ( maisto ir kvėpuojamieji), tiksliai nustato, kas ir kokio stiprumo alergizuoja. Tyrimas mokamas buvo ( nepigus ir prieš 10 metų).
Vižlo man nerodo. Šiaip jie faini ryžikai wub.gif na, turėsit netrukus vėl ryžų plaukų namie biggrin.gif

Busy, tai pirmą dalį ( priaugti net ir 2000 g) man gerai gaunasi įvykdyti, ale su antra dalimi ( džiaugtis tuo) tai ne kažką. unsure.gif deja, medžiagų apykaita po 40 lėtėja. tongue.gif

Aš kaip tik neseniai draugiškai su tėvais diskutavau apie švarą. Tėvai mano pedantai. Bandžiau sakyt, kad tvarkytis mes tvarkomės, bet katės pūkai ir šuns garbanose prinešamos žemės yra greitesni už mūsų šeimos valdomą siurblį ar grindų šluostę. Ir nematau tragedijos. Ne aš namams, o namai- man.
Papildyta:
QUOTE(Apus @ 2016 09 14, 10:06)
Katino pūkai pas mus jau 15 metų vertinami kaip prieskoniai, realiai mastau ko laiks nuo laiko neapsivemiam nuo susikaupusių skrandyje  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 09 14, 10:28)
Mano kuklia nuomone, būtų paprasčiau nuvažiuoti pas veisėją ir pabūti porą val. Viskas taptų aišku.

kitą šeštadienį važiuosiu į Panevėžį, kačių parodą. Bus ir veisėją su Mako tėčiu ir dar 199 katinai biggrin.gif
Atsakyti
Nemoku įkelt foto su planšete. 😢
Padariau viešą albumą turėtų atidaryt dabar
Miciukas
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 14, 10:33)
Oi, aš irgi, aš irgi košmarą sapnavau - ex vyrą  unsure.gif  Bet aš jau užsigrūdinus, tai nesiskųsiu  smile.gif

Ahabi, manau, pasisvečiavimas pas Vėtriuką turėtų kažkiek nušviesti situaciją - nuo 2 vnt katinų tikrai alergenų namie netrūksta, va, ir pamatysit ar kas darosi. Bet katinus reikia niurkyt, jei ką  smile.gif

aš sapnavau tą patį

Mudu laukiam, kada Stasiuką paniurkyt galėsim.. O ir dukra mano.. užsiminiau, kad eisim į svečius, ten gyvena tavo bendraamžė. Tai ji man vis primena: mamit, kai eisi į svečius kur gyvena mano bendraamžė, nepamiršk manęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 14, 10:25)
Jazau mana dabar pagalvojau, įkyrėsiu aš jums su savo baimėmis, alergijomis, paranojomis ir t.t.
obettačiau galva suopa nuo ryto. Nervavausi + prisidedu prie sapnuotojų. siaubas rytiniai sapnai, atsibudau susimutinusi ir pavargusi.. niekuomet pilntis neveikė manęs, ir seniai taip sapnavusi jau buvau 4u.gif

Turiu astma, nestipria alergija katems ir alergija nuskausminamiesiems biggrin.gif
2008 dariau kraujo tyrima, ta pati kaip Aist minejo.
Gyvenu be kilimu, bet su kruva kaciu. biggrin.gif

Kas cia visoms su sapnais? As sapnavau, kad skendau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2016 09 14, 10:38)
Nemoku įkelt foto su planšete. 😢
Padariau viešą albumą turėtų atidaryt dabar
Miciukas

Puiki vezlyte 4u.gif

Ahabi, kas tavo veiseja. Ne udeiman kartais?
Atsakyti
Aist anuo metu darėme mokamą tyrimą, paenu. o dabar nemokamas..tai nežinau. mat alergologė vaikų klinikose dirba, tai viskas "valdiškai" o ar "valdiškai" gerai, tai nežinau schmoll.gif
na bet jūs mane sugluminote...jei oda nieko nerodo, nereiškia, kad nera?
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Erendira @ 2016 09 14, 08:42)

Na, o manęs laukia saulėti traktoriai  cool.gif

Ramantikaaa bigsmile.gif lotuliukas.gif

Palytė šaunuolytė wub.gif
Smagu, kad Kiarai jau geriau 4u.gif
Aist, šiandien kaip tik patikrinau Belos vuodega vietoj ir ant vyro pagalvės biggrin.gif Išleidau visus į mokyklas, darbus ir priguliau pasnaust, atsikeliu o gi Belukas šalia įsitaisęs miega, užpakalis su vuodega an vyro pagalvės, visa kita dalis tvarkingai žemai nuleista lotuliukas.gif
Dėl alergijų, prieš paimant Bela aš taip pat savo jaunėlei dariau, nes pas ją pastoviai slogos būdavo iki sinusito ir ilgai neprainančių kosulių. Kadangi dariau tik odos, irgi sakė odos gali neparodyt, bet kiek kontaktavo su katėm, jokių problemų. Viskas dabar tvarkoj, tiesa aš ieškojau kuo mažiau plaukuotos katės, nors vėl gi alergija ir seilėm ir pleiskanom, tai ir beplaukiui katinui gali alergijos išlįst. O pas pažįstamą vyras alergiškas katėms, bet savam ne. Organizmas adaptuojasi.
Atsakyti