Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Jau darbelyje 4u.gif
Tai va, kai mažas buvo alergiją ant odos rodė "katė, namų erkutės ir beržas". Šiandien parodė tik beržui. Seselė pasakė, kad įvertinama 2, tikrinant su kontroliniu "spuogeliu". Bet keista, nes pavasarį jokio pablogėjimo, čiaudulio, visuomet Velykų medį puošiu, didžiausią beržo šaką parsitįsus. ir nieko g.gif
Davė pūsti "dūdą" tikrino plaučiukus. Pasakė, kad labai gerai. Astmai esant reiktų įpūsti 198, o Ignas įpūtė 240
Gydytoja sako, vis tiek, kad ant odos ir nerodo alergijos katei , nereiškia, kad alergijos nėra. Sako žiūrėsim ką kraujas rodys. O aš sakau..tai kraujas rodys alergiją, juk ir oda parodė beržą, bet beržas buvo ir prieš šešerius metus..
Kas liečia namus, kilimų pas mus neliko nuo tada kai vaikui buvo diagnozuota astma. turiu įprotį namų grindis plaudama visada įpilti acto, kuris naikina kvapus, nes man paranoja, kad nuo šuns smirda namai blush2.gif patalyne visada skalbiu su virinimo programa, paprastais milteliais ir skalavimo skysčiu naudoju actąsmile.gif
žiemą profilaktiškai namus plaudama įpilu arbatmedžio aliejaus lašiukų. dezinfekcijai ir geram kvapui.
Dar mąstau. Gerai. buvo alergija katėms. Bet jei jau alergija yra. Pas mus buvo šuo. Be galo daug šėrėsi ,tų plaukų buvo tiek, kad galėjo jų ir prisiuostyti, ir prisivalgyti, ir dar ko prisidaryti. g.gif
Tai ką? Reziumė? Makas gyvens Šiauliuose? bigsmile.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 09 14, 09:26)
duokit katų vaizdų.

Kad mano katas dabar kažkokis nusišėręs nusikasęs plikais paausiais... Nefotohigieniškas unsure.gif
Lyg nėščias lyg nenėščias, neprityrus boba, niekaip nenustatau....
Meinų temoj sudėjau ką turėjau.
Atsakyti
Kiek girdejau, alergija buna ne tik plaukams, bet ir seilems, bei odai. Cia Erode turbut daugiau galetu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 09 13, 21:05)
Parodykit ta Maca kuri dalinates ;)

user posted image

Va mano Makas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 09 14, 09:50)
Kiek girdejau, alergija buna ne tik plaukams, bet ir seilems, bei odai. Cia Erode turbut daugiau galetu pakomentuoti 4u.gif

taip taip, žinau, tik mąstau. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 09 14, 09:50)

Erode 4u.gif pakomentuokite, prašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 14, 09:44)
Tai ką? Reziumė? Makas gyvens Šiauliuose?

Aš už gražuolį mėlynakį. smile.gif

O šiaip pasikalbėkit su pardavėja apie situaciją. Gal priimtų ryžiuką atgal, jei paaiškėtų, kad, deja, negalit kartu gyventi g.gif Girdėjau, daug kas taip daro.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiarai už priaugtus 200 g valio!!! 4u.gif ( kad man taip būtų, plius 200 g ir daug džiaugsmo blush2.gif )
Ahabi, šaunuolė, kad nuvedei sūnų pas alergologę. Sulauksi kraujo atsakymo. Geriau žinot nei nežinot. Beje, mano vyresnysis bendravardis su Tavuoju- gražus vardas ax.gif o kokį šunį laikote?
Lapyna, sveika pas mus parėjusi 4u.gif graži ta Tavo Azalija, nesikabinėk biggrin.gif
Jungiuosi prie košmarų sapnuotojų. Prabudau ir "baseine skendusi, ir šašlykus vaikams dalinusi"- visi liaudiški blogiai susapnuoti. Jaunėlis 6.30 su dviračiu išvažiavo į mokyklą, tai prabudusi tuoj apie jį- gal jau kur mašina partrenkusi ir guli vaikas pakelėj- prisifantazavau ( laki fantazija, to gėrio pas mane netrūksta, talentas, taip sakant). Rašau sms sūnui. Pataikiau, matyt, pamokos pradžioje. Atsakė po 40 min., kad viskas ok, mam. rolleyes.gif
Nors prieš kelias dienas sapnavau, kad tokią katytę kaip Bela namo parsinešiau iš gatvės. Tik, mano sapne, ji be uodegos buvo ( na, čia jau niek nepakeisi, pasamonėje man visos katės beuodegės), tipo- gatvės trumpaplaukė rytų orientalinė kurilų bobteilė. biggrin.gif
Erendira, sėkmingų traktorių! 4u.gif ir per pertrauką nuo traktorių prašome kačių koliažą montuot tongue.gif
Varau su Čija miškan prieš darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 14 rugsėjo 2016 - 10:03
Aist, atvaryk pas mane ziema. Niekur eiti negalesim, valgysim, sedesim ant sopkes, vel valgysim. Priaugsi tuos 200 gr. pazadu biggrin.gif
Atsakyti
Nu Macas tikrai vertas dėmesio wub.gif

Paskaičiau kaip jūs čia tuos namus sterilizuojat, tokia nevala pasijaučiau lotuliukas.gif
Katino pūkai pas mus jau 15 metų vertinami kaip prieskoniai, realiai mastau ko laiks nuo laiko neapsivemiam nuo susikaupusių skrandyje lotuliukas.gif
Gimus vaikui gydytojos reakcija buvo "Jėga, čia gyvena katinas, bus mažiau bėdų". Nes Romcia jau pas mus gyveno 3 m. Niekada jokių nukrypimų nepripaišė katinui, ryškiai mylinti gyvūnus pasitaikė.

po 3 kavos puodo atsigavau, bandau dirbti, tai gerklė nusprendė kad ji pas mane serganti... sėdžiu svajoju gerkle skauda....

Aist manes nestebina, kad keturkojai protingesni už dvikojus..... pas mus irgi keturkojis protingesnis visom prasmėm.

O jei dėl naktinio košmaro tai...... mane nužudė. blink.gif daugiau nepasakosiu, nervus jūsų pataupysiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 14 rugsėjo 2016 - 10:07
As tai nieko nesterilizuoju namie. Plaukau ir prieskoniai ir puosmena kavos puodeliui ir drabuziai visi plaukais aplipe, tik nuvalau juos ruliuku ir tvarkele tongue.gif

Apus, pamirsk ta sapna, tik nervuosies 4u.gif

Makas grazus auksinis katas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 14 rugsėjo 2016 - 10:13
QUOTE(Aist @ 2016 09 14, 10:01)
Ahabi, šaunuolė, kad nuvedei sūnų pas alergologę. Sulauksi kraujo atsakymo. Geriau žinot nei nežinot. Beje, mano vyresnysis bendravardis su Tavuoju- gražus vardas  ax.gif o kokį šunį laikote?

na gerai, kraujas. bet ar tai ne "bendras" kraujo tyrimas kuris rodys yra alergija ar ne. nes jei bendras tai rodys..sureaguota į beržą g.gif Poryt sakė skambinti, gal atsakymas jau bus??
ir oda.. gavo alergeną juk ten. ir nieko. ničnieko. pamenu, kaip tada tai spuogas buvo kaip po gero uodo įkandimo g.gif na bus matyt..
Šunį dabar laikome jorkšyrą. Nors alegologė sakė, mitas, kad jie tinka alergiškiems žmonėms. Anksčiau turėjom vengrų vižlą. beveik 30 kg. šunelį smile.gif
https://www.facebook...2...e=3
Atsakyti
Kas tas 30 kg. kai pagalvoji, kai mano Gabana 60 su kapeika sverdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 14, 10:08)
As tai nieko nesterilizuoju namie. Plaukau ir prieskoniai ir puosmena kavos puodeliui ir drabuziai visi plaukais aplipe, tik nuvalau juos ruliuku ir tvarkele  tongue.gif

Apus, pamirsk ta sapna, tik nervuosies  4u.gif

Makas grazus auksinis katas thumbup.gif

Oij, mergaitės, aš parašiau ir pagalvojau, kad sakysit jog super švariai gyvenu. tikrai ne schmoll.gif dezinfekcijų nedarau smile.gif grindų kiekvieną dieną neplaunu. nepedantė, nešvaruolė, netvarkinguolė..tai jau tikrai drinks_cheers.gif

Ačiū už pagyras Makui.

Veisėja labai supratinga miela maloni moteris. NENORU KATO ATIDUOTI PASIĖMUSI verysad.gif
Papildyta:
Jazau mana dabar pagalvojau, įkyrėsiu aš jums su savo baimėmis, alergijomis, paranojomis ir t.t.
obettačiau galva suopa nuo ryto. Nervavausi + prisidedu prie sapnuotojų. siaubas rytiniai sapnai, atsibudau susimutinusi ir pavargusi.. niekuomet pilntis neveikė manęs, ir seniai taip sapnavusi jau buvau 4u.gif
Atsakyti