Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 14, 21:11)
Mano Vasiukui siandien uzraudo akyte.  Viena akis stipriau kita silpniau. Ir truputi patraiskanoja. Suciaudejo pora kartu. Neramu unsure.gif Kas cia mano katukui. Patepiau antibiotikine mostele akytems. Bet ko jis ciaudi?Na stebesiu ryt. Siandien kazkoks liudnutis.

Vyro sesers katinui pavasari buvo panašiai. Pas vet. Nunešus pasakė, kad alergija žiedadulkėm, gal chemikalam kokiem. Jokių antibų nedavė. Liepė tik pravalyt akytes vis.
Bet tai jum čia tikrai ne žiedadulkėm😆nieks nebežydi.

QUOTE(Erode @ 2016 09 14, 21:14)
Yra yra Tašė. Kur nebus, visur jos pilna. Maižioja man vonioj ant kilimo.

Gražuolė Tašytė😍😚
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 15, 07:37)

Neduot anoms ėst. Genialu ir neįmanoma...

To brudo nesunkiai galima iš parduotuvės parsinešt. Pamenu, kaip ėjau miltų, tai pabaidžiau parduotuvėj kelias kandis ir nusprendžiau, kad išgyvensiu porą dienų be blynų...

Namie pas mus viskas pakuojama į indelius. Bet kartais ir tas nepadeda. Pamenu kažkada nuomojamame bute visus metus su jom kovojau. Rankos nusviro ir nutįso... O išsikraustant radom po šaldytuvu nukritusią šokolado su riešutais plytelę. Tik iš riešutų buvo likusios skylės.

Na po vakar dienos neliko nieko lotuliukas.gif bus alkanos biggrin.gif Kažkur buvau skaičiusi, kad kaštonai gali padėt ir ką sau manote- iš kaštonų likęs tik viršus. Kažkada anksčiau buvau pirkusi sveriamos vaisinės arbatos, gėriau vis po truputį ir po kiek laiko vėl sugalvojau atsigerti , bet pasirodo ir kandukai ją labai mėgsta blink.gif Na kaip susinervinau, arbata tai jau ir ne tokia pigi buvo ir turėjau išmest.

O Kruopa gal kanduką gaudo biggrin.gif užtat maniškiam vakar buvo atrakcija, vyko aktyvus kandukų gaudymas biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

tiek užsiverčiau darbais, kad nebelieka laiko su Jumis, mielosios, pabendrauti ax.gif

pasiguosiu, Nikutė su manim nebemiega unsure.gif mano vyras visą vasarą pragyveno kaime pas mano tėvus (padėjo vištas auginti), o dabar jau grįžo.... tai gal Nikutė įsižeidė, kad ją išdaviau biggrin.gif

O ką, man čia geriau....
user posted image
Atsakyti
Sveikos
Tašytė, Moliukas, Grikis, Kruopa ir visi visi pukuočiai wub.gif

QUOTE(rariukas @ 2016 09 15, 06:57)

Ir reikia patarimo, na kaip išnaikinti maistines kandis.

Deja, tik kaip jau rašė, neduot ėst. T.y. visos organinės džiovintos medžiagos biggrin.gif kišamos į šaldytuvą arba išmetamos mirksiukas.gif Arbata, šokoladas, džiovinti vaisiai, riešutai, miltai, makaronai, prieskoniai ir t.t. Aš jų buvau parsinešus su kiauliaus maistu, viską išmečiau, su actu gerai praploviau spinteles.
QUOTE(Nikuna @ 2016 09 15, 09:02)

O ką, man čia geriau....

Koks patenkintas grožis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 14, 19:50)
KOkie nebendraujantys jūsų katai, KIara tai ant rankyciu prasosi. Magnuna gali patvirtinti, nesiojo ne karta Kiara po namus, ekskursija jai dare

ir aš galiu patvirtinti biggrin.gif
user posted image
Nors labiausia bendraujanti buvo Gabana wub.gif

user posted image

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 14, 20:41)
Žiūrau, mus meinai okupuoja.Nepasiduodam, keliam savo ogdadas. :

koks ogdadas wub.gif

Busy ir Olio selfi wub.gif
Seniai matyta Kruopa su Grikiu wub.gif

Rustės broliukai labai saldžiai miega

Colomba, padėjau boksą , apėjo kaip niekur nieko, ir ant tų supamų kėdžių 'lyžių" kai pakilę nuop žemės prieina ir lipa, mato jis tikrai...tik va ar nekenkia tokie išsiplėtę vizdžiai, pvz ateity g.gif

Laba 4u.gif
Teks eit į vaistinę... negerėja kol kas....
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Jūs vakar su savo sapnais mano smegeninę sumakalavot ax.gif Šiąnakt sapnavau, kad nužudžiau žmogų (su peiliu papjoviau). Kur tą žmogų dėjau nežinau, bet virtuvėj ant karnizų liko įkalčiai, jo sportbačiai. Ir turėjau didelį rūpestį, kaip atsikratyti tais įkalčiais kol niekas jų nerado... blink.gif

Tašytė, Moliukas kiemo karalius, Kruopytė, Grikelis, Rustės broliukai šaunuoliukai, Nikutė wub.gif

Apus, sveik 4u.gif Aš pasiūlyčiau dideliais kiekiais kordicepso (bet tokio, apie kurį kalbu vaistinėse nebūna). Kažkaip aplink daug kas su ta gerkle ir sloga kankinasi...
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 09 15, 10:36)
Labutis 4u.gif
Jūs vakar su savo sapnais mano smegeninę sumakalavot ax.gif Šiąnakt sapnavau, kad nužudžiau žmogų (su peiliu papjoviau). Kur tą žmogų dėjau nežinau, bet virtuvėj ant karnizų liko įkalčiai, jo sportbačiai. Ir turėjau didelį rūpestį, kaip atsikratyti tais įkalčiais kol niekas jų nerado... blink.gif

Tašytė, Moliukas kiemo karalius, Kruopytė, Grikelis, Rustės broliukai šaunuoliukai, Nikutė wub.gif

Apus, sveik 4u.gif Aš pasiūlyčiau dideliais kiekiais kordicepso (bet tokio, apie kurį kalbu vaistinėse nebūna). Kažkaip aplink daug kas su ta gerkle ir sloga kankinasi...

kur gaut????
Atsakyti
Sveikos,negaliu nepasigirti grožiu,kuris puoš dukrelės lovą 4u.gif
Ačiū,Ruste
user posted image

Geresnes kokybes foto bus vakare ax.gif
Atsakyti
Tai kur visos tetos dingo g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 09 15, 12:18)
Tai kur visos tetos dingo g.gif

Skaičiuoju nesąmoningą projektą vien tik tam, kad dalyvauti konkurse dėl dalyvių skaičiaus. Darbo daug, o naudos nulis mega_shok.gif bash.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ahabi, oi čia pas mane cielas biznis temoje:

siūlų ir pusės temos mergaičių esu gavusi, pledus turit jau dviese, raktų pakabukais, kačiukais, katinų dublikatais aprūpintos turbūt visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 09 15, 07:37)
Labas rytas  4u.gif

Kruopa ir Grikelis  wub.gif jau norėjau prašyti, kad parodytų Magnuna juos  ax.gif Kruopa kažką medžioja? O Grikelis medituoja, tiesiog  wub.gif

Magnuna, susidrauginom fb  4u.gif

drinks_cheers.gif musius ryte vonion įskrido ir toks iš didesnių, tai medžiojom abi su Kruopa naktinius pasikaišiusios smile.gif Grikis nesureagavo į musių, jis gyvus padarus tik nuo žvirblio dydžio pastebi biggrin.gif
Aš šiandien pirmą dieną darbe po atostogų, tai taip integravausi į darbą kad tik dabar į SM užėjau, nu siaubas ne kitaip, negalima žmonių po atostogų taip darbais apversti . Daba pietujau sumuštiniais su norvegiška lašiša, nam nam smile.gif
Mažėlis mano smile.gif
user posted image

Atsakyti