Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Aš igi nori susidraugint su Magnuna FB 4u.gif
Atsakyti
Ahabi - o ar mes nepasidrauginom smile.gif ar tu ne Giedrė? Aš Jolita 4u.gif tik aš retai FB būnu, nuotrauakų ten nededu, net nežamrnu kada paskutinę įkėliau ax.gif
Atsakyti
Aš su kažkuo susidraugavau FB, bet dar neatsaku su kuriuo nicku biggrin.gif

Beje, pasakojau apie tai, kaip 2 savaites galvojau, kad turiu 10 kacų vietoj 9? Tai va, dabar jau nebereikia sukti. Prie pažįstamų laiptinės iš oro šįryt kačiukas. Kol paėmiau miela ir murkianti trispalviukė 2-3 mėn. Bet bokse pavirto į šnypščiantį ir besispjaudantį padarą. Esu mačiusi, kaip kačiukai dreba iš baimės, bet dar nemačiau, kad jiems drebant, atskirai drebėtų akys. blink.gif

Dinka manau, kad tada mato ir viskas gerai smile.gif

Magnuna aš lygiai tą patį pietums pasigaminau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

rytinė palaima... kol mamka rengiasi gražinasi vonioje Snaigė prižiūri ir relaxsuoja smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 15, 12:06)
Ahabi - o ar mes nepasidrauginom  smile.gif  ar tu ne Giedrė? Aš Jolita  4u.gif  tik aš retai FB būnu, nuotrauakų ten nededu, net nežamrnu kada paskutinę įkėliau  ax.gif

nea, Audrone aš 4u.gif
Atsakyti
Ahabi - priimta biggrin.gif grįžus namo prisijungsiu prie FB ir pasidrauginsim drinks_cheers.gif
Snaigytės relaksavimo vieta liuksiška thumbup.gif
Dar Grikelio smile.gif pokaičio miegelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 15, 12:47)

Dar Grikelio  smile.gif  pokaičio miegelis

pagalvytę pakištumėt ar ką.... dabar galva ant žemės kietos,... katuko gaila biggrin.gif biggrin.gif
maniškė tai visą laisvą laiką pratūpi savoj toj būdoj.... apžiūrėjau- baigia suplyšti būda, vaizdelis irgi nekoks...bet jau mylima kaip... reikės naujos ieškoti dėžės smile.gif
Atsakyti
Snaigės ir Grikio relaxai thumbup.gif
Atsakyti
oijj mergaitės, Diana Urb.... kuri? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Ahabi , tai Diinka 4u.gif
mergaitės grįžau namo pietų ir nuffotkinau visus tris vienam kadre,vakare įdėsiu ax.gif Dabar vėl į darbą lekiu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 15 rugsėjo 2016 - 13:12
Kokie atsipūtę katai smile.gif

O aš pameškėninsiu temą tongue.gif

Tai va, išėjom į kiemą.
Pasigavom drugelį.
user posted image

Palakėm iš kibirėlio.
user posted image

O tada atsigulėm išdidžiai šlapiu snukučiu, kad mus matytų ir mumis gėrėtųsi.
user posted image
Atsakyti
koooks papiktintas veidelis biggrin.gif
Atsakyti