Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

labas rytas, geriu kavą ir vėl mezgu mezgu... Užsakyti du megztukai mergaitei, ir mano tatūškių meistrei pasdabojo mano Brigitos pončas, tai iš likusių Gielux siūlų, nunersiu jai žydrą su pilku ir tamsiai žaliu skraistę smile.gif

Baliai festivaliai tęsiasi drinks_cheers.gif

Nuotrauka ne katino, bet didelės katinų mylėtojos, būsimos veterinarės, kuri švenčia šiandien gimtadienį smile.gif

user posted image

Ir prie šio gimtadienio prisidėjote ir visos jūs smile.gif kas pirkote mano rankdarbius, kas dovanų atsiuntėte, kas palaikote mane kasdien, giriate mano darbus ir neleidžiate nusivilti gyvenimu wub.gif
Atsakyti
Užmiršau Palytę pagirti. Jau tokia fainuolytė, kokia mažytė prieš du diiideeelius katinus wub.gif Panašu kad susidraugaus, bet nuo tetulės Pupsės ko gero gaus auklėjimo pamokų smile.gif
Atsakyti
Sveikinu mazaja gimtuvininke thumbup.gif Jei tai busimoji veterinare, tai mamkai pades garantuotai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 16, 09:20)
Trise rodesi senai, Vilkra tingi ikelti turbut  biggrin.gif

busy, man vis iškildavo klausimas kada rašyti seniai, o kada senai. Paskui išsiaiškinau, va ir tau įkeliu pamokėlę mirksiukas.gif

" Žodžių „senai“ ir „seniai“ neskiria tūkstančiai žmonių.
Iš būdvardžio senas (-a) daromos dvi prieveiksmio formos: senai, seniai. Jos skiriamos pagal reikšmę: senai yra būdo prieveiksmis, seniai – laiko prieveiksmis.

Senai reiškia atrodyti senam, pvz., Jis toks jaunas, o jau taip senai atrodo.

Seniai reiškia prieš daug laiko, ne dabar vykusį veiksmą, pvz., Seniai, labai seniai gyveno karalius ir karalienė.

Sakinys Mes senai nesimatėme taisomas Mes seniai nesimatėme
."
Atsakyti
drinks_cheers.gif bandysiu atsiminti
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 16, 07:54)
O aš, žinokit, darau labai rimtą ir beveik pagrįstą prielaidą, kad yra tiesioginis ryšys tarp plaukuoto katino turėjimo ir mokėjimo rašyti g.gif

O tos, kurios turi daug katinų ir įvairaus plaukuotumo, tai turbūt ir poezijoj nušvistų lotuliukas.gif

Sveikinimai jubiliatei 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu pasipuošusią mažąją princesę su jos švente 4u.gif Kad smagiai praeitų diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Rustė,2016 09 16, 08:26]

[/quote

Kokia graži princesiukė, su gimtadieniu dar kartą smile.gif 4u.gif

O katulis ir pelė blink.gif

Gavau tyrimų atsakymus. kraujas buvo darytas bendras. Imunoglobulino norma yra  iki 90, pas Igną 134. Daroma prielaida, kad alergija yra beržui, kaip ir rodė ant odos. Didelė alergija yra kai yra -4-, Ignui -2-,sakė, jog daktare į išvadą įrašė kad -1-, sako silpna alergija, nes ir snargliukas rodė alergija. sakau o kas liečia katiną alergijos nėra? sako nėra, bet nereiškia, kad po pusmečio neatsiras. sakau, kaip ir nereiškia, kad po pusmečio atsiras? sako nu taip.
rekomendacijos išsiusime pas šeimos gyd.

Ką manot?
Atsakyti
Sveikinimai Ievutei happybday.gif

Baišuš pašakojimas ir baišus žvėriš thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jetau, kaip pavydžiu toms, kurios taip gražiai moka viską aprašyti, net pačius paprasčiausius dalykus.... wub.gif

Erendira, friends.gif aš irgi vietoj pyrago imčiau dešros (nors cukraus dar neišbraukiau iš raciono) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 16, 09:50)
O tos, kurios turi daug katinų ir įvairaus plaukuotumo, tai turbūt ir poezijoj nušvistų lotuliukas.gif
Sveikinimai jubiliatei 4u.gif

Oui, oui, va, Azu tai prabyla eilėmis thumbup.gif (kažkas dar eiliavo, dovanokit, nepamenu). Be to, prieš porą metų pas mus buvo haiku popietė rolleyes.gif Va:

ūsuota šiluma
parmurkė
kitapus sapnų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 rugsėjo 2016 - 09:24
QUOTE(Vidam @ 2016 09 16, 08:38)
Aš pasigedau Trišės g.gif Ar tik man atrodo kad labai seniai čia rodėsi?

Čia tikrai seniai rodėsi.. blush2.gif Nes- na nesusikalbu su savo e-albumais. Niekaip. FB parodžiau daug daug Trišės. Reikia kažkur ikelti nuotraukas iš "pikasos"- o tam reikalingas laikas ir nuotaika. O nuotaikos neturiu unsure.gif Laiką suryja obuoliai kriaušės, pomidorai ir agurkai...
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 09 16, 09:20)
Trise rodesi senai, Vilkra tingi ikelti turbut  biggrin.gif

Visau netingiu.. NEMOKU. "Google" kažką pridirbo su albumais- net su profesonalų pagalba ( Šponkiuk balionas Tau už pastangas) nesigauna- nu žila tundra yra žila tundra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 16 rugsėjo 2016 - 09:40
Didžiulis sveikinimų pluoštas mažajai Ievutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ruste, o tu šaunuolė thumbup.gif
Nuėjau į darbą - padirbau, grįžau namo - pavalgiau, dabar gal pamiegot lotuliukas.gif taip prie žemės traukia. Bet reiks vėl tuoj eit dirbt, tada dar į mokyklinį susirinkimą (kaip nenoooriuuu)
Atsakyti