Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erendira @ 2016 09 16, 11:45)

klausiu: Kaк вac представить?
O jis man: Представьте меня голым на пляже.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lapyna @ 2016 09 16, 12:59)

Tiesa, katė ir toliau gaudo tik muses ir drugelius. rolleyes.gif

Katė humanistė biggrin.gif
Atsakyti
Erendiros rusiškas pasikalbėjimas privertė garsiai nusikvatoti biggrin.gif perskaičiau ir bendradarbėm - juokiasi iki šiol biggrin.gif
Erode - užpirkau grūdelių 4u.gif gali būti kad sekmadienį lėksiu miestan tai galėsiu tau užmesti 4u.gif jeigu niekur neišvažiuoji. Šeštadienį aš namie nebūsiu - obuolius sode skinsiu smile.gif
Atsakyti
Galiu dar vieną lietuvišką linksmą telefoninį kuriozą:

skambina linksmo balso pilietis:

- Laba diena, aš Petrausko norėjau...
atsakau :
- O dabar jau nenorite?
- Hahaha, noriu
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 09 16, 15:35)
Galiu dar vieną lietuvišką linksmą telefoninį kuriozą:

skambina linksmo balso pilietis:

- Laba diena, aš Petrausko norėjau...
atsakau :
- O dabar jau nenorite?
- Hahaha, noriu

Erendira, tu ten kokioj kontoroj dirbi? Linksmosios paslaugos ar kaip? blink.gif blink.gif traktoriai čia kažkoks šifras, ania lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 16, 13:27)
o katė gaudė? ar tik stebėjo?

Iš pradžių stebėjo... Paskui pradėjo žaisti. Tada nukabinau spąstukus ir įmečiau peliuką kartu su kate į kartoninę dėžę...
Peliukas buvo užmėtytas ir sužaistas negyvai... unsure.gif
Papildyta:
Erendira, perskaičiau su kąsniu burnoj, tai visa apsispjaudžiau... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 09 16, 16:45)
Erendira, tu ten kokioj kontoroj dirbi? Linksmosios paslaugos ar kaip?  blink.gif  blink.gif traktoriai čia kažkoks šifras, ania  lotuliukas.gif

Normalioj prekybos geležais įmonėj irnesakyk.gif, bet visur gali būti linksma smile.gif O traktoriai (kaip ir spaudos mašinos, teismo dokumentai, policijos protokolai, plaukų džiovintuvai arba virduliai yra mano kitas darbas, vertėja aš)

Bandau su savim susitarti, ar eiti į mugę aplankyti Merfės šiandien ar sekmadienį. Šian biškį tingiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lapyna, kokia Tu žiauri motera, pasirodo, besanti. blink.gif bet siaubo pasaka prieš miegą labai vaizdingai susiskaitė ir...chmmm...noriu tęsinio su laiminga pabaiga. ax.gif
Busy, labai apetitnai torčiukas atrodo, gal reiks pabandyt suorganizuot. Pavyzdžiui rytoj. Vyras seminare, vaikai darys namų darbus, aš turėsiu gerą laiką virtuvėje. O mažu kokią šilauogę ar bananą galima vidun įtupdyt, kad šlapesnis būtų? Ką manai? g.gif
Na, o mes šiandien vakarienei mėgaujamės paskutiniais vasaros gardumynais. Kaip aš pasiilgsiu to žiemą ( šaldytos nesiskaito):
user posted image
A kokioje mugėje Merfė tupi? smile.gif
Atsakyti
Mmmm kokia skani lekštė thumbup.gif

Aist pirmiaus pabandyk be nieko, man tikrai jokiu vaisių ir uogų nepritrūko, saikingai saldus, ne per sausas ir ne per šlapias. O kai išragausi, susidarysi nuomonę, reikia kažko papildomai ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
labu dienu
Erendira netingek ;)
Jum gerai jum jau savaitgalis, o man tik is ryto prasides.... o kita sestad sulauksiu drauges is LT, o dar i kirpykla nemiegojus reiks lekt 11val, nes kirpejas busy labai ner vietu gi matai...
ryt sveciu bus, draugiu pora kurios negali per tikra gimtadieni ateit tai isankstinis atejimas, tai mastant ka greit pasidaryt ir neidedant daug darbo, pasidarysiu balta ir pikantiska misraine, lasisos sumustiniu, gaila, kad ne norvegiska lasisa, o skotiska lotuliukas.gif drauge sake atsines cebureku ir cicinsku, kaip pagalvoju senai tokio gerio bevalgiau.... g.gif
Beje Ruste sveikinu tavo mazaja su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 16 rugsėjo 2016 - 19:10
Azu tai smagiai leisi laiką ania? thumbup.gif Aš jau dabar užuodžiu savaitgalį, negaliu nuspręsti ką ryt veiksiu, taip įpratau su Magnuna kur nors keliauti, kad nesinori ir dabar namie sėdėti. Nors oras ne koks, be t vistiek
Atsakyti
Man priverstine isvyka link Darguziu ....
Atsakyti
Busy - man irgi kojos niežti kur nors kopti po mūsų savaitės linksmybių biggrin.gif
Erendira - jei sekmadienį susiruoštum- skambtelk, gal ir aš išsiruoščiau miestan. Šiandien buvau trumpam užsukusi į mugę, nukoviau broykę - savimi patenkintą oranžinę laputaitę smile.gif tuoj nufotūgrafuosiu ir parodysiu. Gal ir daugiau iad susigundyti pasekmadieniauti 4u.gif
Aist - tautų mugė centre šį savaitgalį 4u.gif ir labai vasariškai skani vakarienė 4u.gif
Apus - a nutiko kas kad priverstinė 4u.gif
Azu - gražaus tau išankstinio gimdienio 4u.gif pas kirpėją pamiegosi gal smile.gif
Papildyta:
Ryžas patenkintas laputis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 rugsėjo 2016 - 19:36