Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Sveikinimai gimtuvininkei 4u.gif 4u.gif gražios šventės princesei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Norėčiau nuotraukos kur Erendira traktoriuje įšokusi tongue.gif
Haiku popietę atsimenu, labai smagu buvo skaityti rolleyes.gif haiku labai mielai jaukus 4u.gif
Kadangi maniškiai uodegai trumpakelniai tai man tik proza rašyti gaunasi ir neilgus pasakojimus smile.gif

Atsakyti
Laba rytą 4u.gif
Pirmiausia sveikinu šios dienos mažąją gimtuvininkę 4u.gif birthday.gif 000552.gif

Na,o aš šiandien ryte pastebėjau,kad pilkės kačiukės sveiksta,tik broliukui labai lėtai vyksta nežymus pagerėjimas... Bernaitis jau vienu pavalgymu iščiunkina apie 20- 30ml. pienuko,na o katė irgi pradėjo daugiau maisto prašyti,nes mažiai paaugę daugiau nori ir iš jos...
Šiandien pavyko bent trakšluostį įtiesti į narvą,kad vis šiek tiek šilčiau mažiams būtų kur gulėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 16 rugsėjo 2016 - 10:39

Kokia graži princesiukė, su gimtadieniu dar kartą smile.gif 4u.gif

O katulis ir pelė blink.gif

Gavau tyrimų atsakymus. kraujas buvo darytas bendras. Imunoglobulino norma yra  iki 90, pas Igną 134. Daroma prielaida, kad alergija yra beržui, kaip ir rodė ant odos. Didelė alergija yra kai yra -4-, Ignui -2-,sakė, jog daktare į išvadą įrašė kad -1-, sako silpna alergija, nes ir snargliukas rodė alergija. sakau o kas liečia katiną alergijos nėra? sako nėra, bet nereiškia, kad po pusmečio neatsiras. sakau, kaip ir nereiškia, kad po pusmečio atsiras? sako nu taip.
rekomendacijos išsiusime pas šeimos gyd.
Ką manot?

Ankstėja Mako atvažiavimo data. Vesiėja parašė, kad spalio 28 važiuos į Latviją, tai Maką mums atveš thumbup.gif Na ką.. praktiškai mėnuo liko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 16, 10:47)
Gavau tyrimų atsakymus. kraujas buvo darytas bendras. Imunoglobulino norma yra  iki 90, pas Igną 134. Daroma prielaida, kad alergija yra beržui, kaip ir rodė ant odos. Didelė alergija yra kai yra -4-, Ignui -2-,sakė, jog  daktare į išvadą įrašė kad -1-, sako silpna alergija, nes ir snargliukas rodė alergija. sakau o kas liečia katiną alergijos nėra? sako nėra, bet nereiškia, kad po pusmečio neatsiras. sakau, kaip ir nereiškia, kad po pusmečio atsiras? sako nu taip.
rekomendacijos  išsiusime pas šeimos gyd.
Ką manot?

Manau, kad bulshit biggrin.gif SOrry už necenzūrinius žodžius. Man šitas pasakymas "Gal po pusmečio atsiras alergija" kaip šakėmis ant vandens rašyti. Gal po pusmečio gėlių vazonas ant galvos nukris.
Jeigu jau daryti kraujo tyrimą, tai tą brangų, kurį darė Aist sūnus, ir kurį dariausi aš. Ten yra 100+ alergenų ir žiūri kiekvieną ar yra alergiškas tam ir tam.

Rustės princesei didžiausi sveikinimai tokia smagia proga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū merginos už sveikinimus ir palinkėjimus mano panelei smile.gif

Grįš iš darželio, parodysiu paveikslėlius smile.gif

Kaip, kad žinojau, jog dvyniai su karine karjera sies savo gyvenimą, jau nuo tada kai jiem 2 metai buvo, tai ir Ievos veterinarijos klinika tikiuosi kada nors atvers duris.
Čia nėra magija ar kažkoks spėjimas, tiesiog pagal vaikų pomėgius teisingai įžvelgtas ir tikslingai nukreiptas užsiėmimas, kuris, tikiuosi ateity visiem bus naudingas smile.gif
Atsakyti
Sukaktuvininkei valio ! 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 09 16, 11:22)
Norėčiau nuotraukos kur Erendira traktoriuje įšokusi  tongue.gif

tai gali mane kaip nors gražiai traktoriuje įsivaizduoti smile.gif

Iš gyvenimo: kuriozas apie įsivaizdavimą biggrin.gif

Skambina į darbą toks vienas viršininkas iš Latvijos, trokšta pasikalbėti su vadovu. kalbamės rusiškai.
klausiu: Kaк вac представить?
O jis man: Представьте меня голым на пляже.

Pasikalbėjome, vadinasi lotuliukas.gif Juolab, kad jis ne iš tų įsivaizduotinų bet kokiais būdais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 rugsėjo 2016 - 11:46
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 15, 21:36)

Taigi, VAKARO ISTORIJA

Rašai puikiai (gal nori man dovanojimo skelbimų parašynėti g.gif lotuliukas.gif ) man pasidarė labai labai gaila peliuko.....vis tik kaip neteisingai "sukurtas" pasaulis unsure.gif

mažają princesę Elza su gimtadieniu

user posted image

Ir didžiausi sveikinimai nuostabiai MAMAI Rustei

user posted image

Laba 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, valio valio valio sukaktuvininkei, kuri yra labai žavi princesė. drinks_cheers.gif
Ruste, labai gražus Brigitos pončas, tikrai, ir tas užklotukas ant lovos - super. Man labai stilingai tas pončas ir tas užklotukas atrodo, tikiu, kad tavo darbais džiaugsis visi, kas juos turi.
Aš turiu katinukus.
smile.gif Tavo megztus. Džiaugsmas.

Magnuna, ačiū užu foto, aš vis dar labai labai labai laukiu - ar turi tų grūdelių, jau net žemės pirkau ir vazonukų. blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Man labai patinka Palytės kasytės. Tokios, kur už auselių. Pupsė ją auklės, bet Kolumbas kaip visi vyrai solidaresnis su jaunesnėm.

Kingas Fogi irgi prausia, bet Fogi lekia paknopstom nuo tų meilės apraiškų lotuliukas.gif

Gufio ūšai... biggrin.gif lotuliukas.gif

Diinka, ar gavai vaistukus, kur klausei, ar gerėji?

Paprasčiau prisiminti - senai atrodau - pasenusi, bet mačiau tave taaaip seniai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 16 rugsėjo 2016 - 12:24
QUOTE(Erode @ 2016 09 16, 13:23)

Kingas Fogi irgi prausia, bet Fogi lekia paknopstom nuo tų meilės apraiškų  lotuliukas.gif

Gufio ūšai...

Diinka, ar gavai vaistukus, kur klausei, ar gerėji?

Paprasčiau prisiminti - senai atrodau - pasenusi, bet mačiau tave taaaip seniai...

biggrin.gif wub.gif

ui pamiršau Gufio ūšus pagirti.... pas Fifa kai glostai jie taip "pasistoja"
Pirmiausia ačiū tau labai 4u.gif ... vakar iš kart nusipirkau tavegio ....ir įkaliau, galvoju darbas nepabrėgs...nifiga, nieks manęs nemigdė, vakare pakartojau, tai jau po 22 skaičiau SM ir supratau, kad paliksiu rytdienai....šįryt pirmą kart gyvenime pramiegojau (aš žadintuvo nenaudoju) blink.gif , vos spėjau savo fermą aplėkti. sakyčiau šiek tiek ap[rimo, naujų bėrimų neatsirado....ryte vėl išgėriau tavegilio....viskas O.K, dar neužmigau biggrin.gif nuo kitų vaistų kol kas susilaikiau....na jei negerės tai teks (šį mėnesi pas mus labai badas, abu opo atostogų be atlyginimų....tai viskas iki cento tik tik nėr kur nukrypti, svarbiausia katinai biggrin.gif aš čia apie mažiausius, jiems nepasakysi, kad šiandien valyt negaus) tai labai tikiuos kad praeis nuo tavegilio

o man kažkaip net nemastant su senai ir seniai nekilo problemų....man su ilgosiom problemos, kur taisyklių negalima pritaikyti...negirdžiu aš biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Rustės princesę su gimtadieniu 4u.gif
užklotokas labai fainas. Kur tos kantrybės tokiam darbui gauni???? numesčiau antrą dieną....

Lapyna, o kaip tu surežisavai tą katės pelės fotosesiją? iš kur tą pelę gavai? g.gif neišsigandau labai perskaičiusi, naktį košmarų nesapnavau smile.gif bet pelės gaila...

Guifio ūūūūsai bigsmile.gif smile.gif

Papildyta:
žinau žinau žinau kad nuotraukų necituojam.... blush2.gif bet klausykit- pažiūrėjus sakyčiau taika ramybė draugystė ir giminystė šiame kadre..... biggrin.gif

QUOTE(zundyte @ 2016 09 15, 19:34)

šios dienos pasiekimas - visi trys vienam kadre thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 16, 10:47)
daktare sako nėra, bet nereiškia, kad po pusmečio neatsiras.
Ką manot?

Manau, kad po pusmečio taip pat sėkmingai gali atsirasti alergija pienui, kviečiams, indų plovimui ir namų darbams, o taipogi musių zyzimui.

Tegul gydytoja pateikia statistiką, kokiam procentui pacientų, alergiškų beržui, vėliau išsivysto alergija katėms. umn.gif
Tai ką, dabar jums nevažiuoti į kaimą (bus šienligė!), neiti į mišką (ten gyvas velnias alergenų), negerti pieno, nevalgyti duonos, žuvies, medaus... Gal geriau iš viso negyventi, nes pačiam gyvenimui alergija išsivystys.

QUOTE(Erendira @ 2016 09 16, 11:45)

O jis man: Представьте меня голым на пляже

lotuliukas.gif
Reikėjo pasakyti, kad ateidamas nepamirštų pliažo kartu atsinešt. Pas jus ofise turbūt nėra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 16, 12:47)
Lapyna, o kaip tu surežisavai tą katės pelės fotosesiją?  iš kur tą pelę gavai?  g.gif

Taigi pelė ten su visais spąstais. Nepasisekė jai, buvo pagauta už kojos. Tai vietoj to, kad mirtų iškart spąstuose, dar buvo atiduota katei pasimokyt...
Žinau, žiauri aš... Bet kai tų pelių pernai pagavom n-iolika (virtuvėj!), labai norėjosi, kad ir katė prisidėtų prie jų išgyvendinimo.
Tiesa, katė ir toliau gaudo tik muses ir drugelius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 16, 12:59)

Taigi pelė ten su visais spąstais. Nepasisekė jai, buvo pagauta už kojos. Tai vietoj to, kad mirtų iškart spąstuose, dar buvo atiduota katei pasimokyt...
Žinau, žiauri aš... Bet kai tų pelių pernai pagavom n-iolika (virtuvėj!), labai norėjosi, kad ir katė prisidėtų prie jų išgyvendinimo.
Tiesa, katė ir toliau gaudo tik muses ir drugelius. rolleyes.gif

o katė gaudė? ar tik stebėjo?
na kokia ten žiauri...tsakant gyvenimas toks...žiaurus smile.gif
Atsakyti