Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Rustės dukrytę sveikinu su princesišku gimtadieniu!!! 4u.gif svajonių, kurios pildosi, mažos mergytės didelėje širdelėje! 4u.gif

A kaži kaip man Merfę tautų mugėje pažint, jei vis tik ten eičiau? g.gif neklausinėsi gi visų: ar jūs svoločių Gralį namie turit? tongue.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos ,mergiotės 4u.gif Vis dėl to, savaitė darbe, davė savo. Nuovargis ima viršų verysad.gif Nėra jėgų niekam. Jungiuosi prie sveikintojų būrio 4u.gif Šilčiausi sveikinimai mažajai mis. Ruste, tavo darbai nuostabūs.
Ir dar sveikinu visas Editas su vardadieniu, žinau kad, yra jų pas mus. ax.gif
Atsakyti
Aist eini per muge ir ieskai veltiniu darbu ir ziuri kurie darbai Gralio plaukais apvelti lotuliukas.gif
oj Lisiteja aciu einu draugei greit rasyt, turiu viena Edita 4u.gif
Ka ten pamiegosi pas kirpeja, aplamai pirma kart sutikau taip galiukus keprpanti kirpeja, pirma istiesina, tada pastato palenkia galva ir su masinele nuzarina galiukus... Sako man MB, tai susirask lietuviu kirpeja ir eik pati, matai pas ta amzinai uzimta vietu ner, kam man reik sakau, sitas niekada nenuzarina daug ir man patinka... kam ieskot vel kazko ir velniaizin kokioj vietoj, cia kirpykla uz namo... tiek, kad jis lenkas ir man gaunasi problematiska susikalbet, bet kiek reikia susisnekam
Atsakyti
Netingėjau :-)
Turėdama šiokių tokių žinių kur rasti Merfę, bei mačius Merfės draugaitę ir apturėjusi dovanų tapukus, nusprendžiau, kad raasiu lengvai. Tik įkišau nosį iGedo pr. Ir užsiroviau ant veltinių smile.gif einu taip, primetinėju, kad va, tie ne tokie gražūs, anų stilius kitas, ir stengiuosi pernelg viltingai su klausimu akyse "Merfe?" nežiūrėt biggrin.gif
Ir radau thumbup.gif
Ir tapukus apžiūrėjau, ir Rustės muiliukų paltukus apčiupinau, ir apie katinus lialialia paplepėjom.
Žodž, apsidžiaugiau susipažinus biggrin.gif

Tai va, čia viskas vyko tautų mugėj Gedo prospekta tarp Danijos ir akademteatrio rolleyes.gif
Atsakyti
Kol fotografavau laputį, prisistatė ir pozuotoja smile.gif
user posted image
Sveikinimai varduvininikėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 16, 20:45)
Kol fotografavau laputį, prisistatė ir pozuotoja  smile.gif

Laputis labai labai laputiškas.. Man , kaip lapių žinovei- atrodo tiesiog puikus.
Atsakyti
Gražus laputis, gal ir man savo nupotkinti ryt? g.gif biggrin.gif

Ir Kruopa, manekenė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 rugsėjo 2016 - 19:59
Labas vakaras, rodau Ievai jūsų sveikinimus. Komentarai:

-O kodėl ta katytė su karūna? ji berniukas ar mergaitė? Šeip sau, mergaitė, nežinau gi..
-Tie katinai labai gražūs! (Zundytės duetas)
-O, Olafas, čia mano!
-Tortas su Elza, o ir Ana! Ir gėlytės man?
-Šitas kačiukas panašus į Tigą, o tas kitas į Ozį (Magnunos katinai)
Atsakyti
Sveikinu Rustės princesę su gimimo diena 4u.gif
user posted image

Labai graži Kruopa su Lapučiu wub.gif Laputis vienas atrodė didesnis biggrin.gif
Ir Grikytis pozuoja thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 16 rugsėjo 2016 - 20:03
QUOTE(Aist @ 2016 09 16, 18:39)
Lapyna, kokia Tu žiauri motera, pasirodo, besanti.

Aš žiaura boba, ir aš tai žinau. Bet kur nebūsi žiaura, kai tie peliai po kojom trainiojasi, iš šiukšliadėžės mirksi ir vos ne į lėkštę tau pri...
gun_bandana.gif
Iš tiesų ir katę pirkom "kad peles išgaudytų" - kitaip vyro pritarimo nebūč sulaukus. smile.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 09 16, 19:35)
Ryžas patenkintas laputis  smile.gif

Labai laimingas laputis - ir labai rimta pozuotoja blink.gif
Atsakyti
Piktų Katinėlių nebūna! Viši nuoštabuš !

user posted image

Jubiliate su savo mažu gimtadieniu!
Atsakyti
Valio, Giliukš paširodė biggrin.gif
Lapyna - kai įsivaizdavau kaip peliai priš... į lėkštę, iškart pateisinau visus tavo veiksmus pelių atžvilgiu g.gif
Busy - potograpuok lapučius ax.gif
Atsakyti