Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Širdis sako su Palyte bus viskas ok. Paurgz savaite ir susidraugaus visi 4u.gif
Gražus Busy vaizdai noriu ir as pas jumi .
Lempą tai ką žinau ėjau nakti į wc ir matyt užkabinau. ana iš šešių strypų tokia tai vienas ir atsimušė į kaktą. Tik nemaniau , kad toks jautrus. Iškart susidaužė......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 11 rugsėjo 2016 - 19:08
Viskas bus gerai pas Zundytę. Kaip nešnypš mažylė, juk visi labai dideli, tai baišiai baišu. blush2.gif Lauksim fotkių.Ir ger naujienų kaip seksis susidraugauti.
Kokia jūra, koks medis wub.gif Nepakartojamas rūstus grožis.
Lauksim Magnunos parlekiant. Gero skrydžio tau 4u.gif
O kaip Kiara? Kažko jokių žinių apie ją neteikiat ax.gif
Atsakyti
Aist išvykos nepakomentavau, įtariu dėl pavydo blush2.gif

Busy vaizdai wub.gif

Sėkmės Palytei 4u.gif

O mes šeštadienį plaukiojom su irklentėm Elektrėnų mariose, prie supo apačios prikabinom kamerą, filmavom dugną. Tik bėda, gavosi kad kamera aukštyn kojom, tai vaizdas kompe apverstas lotuliukas.gif tai teks padirbėti apverčiant biggrin.gif O šiandien kaip įprasta sekmadienį plaukiojom su vandenlente, tai "šudreilio" dar nepadarau, bet jau nedaug trūksta, tai tikiuosi iki sezono uždarymo pavyks.
Atsakyti
Labai laukiu komentaru ir foto is Zundytes wub.gif

Kokia grazi dienele siandien buvo, jeckau wub.gif Vaziavom su mazaja prie ezero, issikepem saslyku su draugais, zodziu vykusi diena smile.gif
Atsakyti
Na- kaip šaunu dėl Palytės.. 4u.gif Dėkui Erodei už patarimą. 4u.gif

žodžiu- šiandien vieną dalyką padariau paskutinį kartą gyvenime- paskutinį kartą ausis valiausi su degtuku užvyniotu popierine servėtėle- ir apskritai taip giliai daugiau nebesivalysiu ( nors man tai toooks malonumas buvo) Lūžo degtukas. Ausyje. Triokšt. Kol Lapė nr1 iškrapštė degtuką- popieriau skiautė nuslinko gilin. MB bandė ištraukti- tik blogiau. Važiuoti į priėmimą su tokia bėdele atrodė absurdas.. Bet teko. raudona kaip burokas ėmiau talonėlį- ir kai atėjo eilė registruotis dar labiau raudonavau. Ir labai stengiausi ramiai atsakyti į klausimą "kas nutiko"- na, kas kas- svetimkūnis ausyje. "O kaip jis ten atsidūrė"?- (čia jau šyptelėjau- ausis- gi valiausi) gerai nor rezidentė pasitaikė ne smalsi- tik pasiteiravo- kada tai įvyko- ir ištraukė tą nelemtą kamšalą lauk. Viskas - vėl girdžiu abiem ausimis. Valio. nes jausmas viena ausimi visai nieko negirdėti- tikrai nejaukus ir keistas. Brr.
Atsakyti
Lisitėja, neskaitai temos mirksiukas.gif Ne kartą rašė apie Kiara ir nuotraukose matyti. Gi rašė kad jau valgo ir geltonumas baigia išnykti ir kailiukas purus blizga wub.gif Kokių dar žinių lauki g.gif biggrin.gif
Papildyta:
Oi vilkra, ir sugalvok tu man su tokia priemone valytis, gerai kad laimingai pasibaigė 4u.gif
Atsakyti
Sekmadienio rytas...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 11, 20:49)

Oi vilkra, ir sugalvok tu man su tokia priemone valytis, gerai kad laimingai pasibaigė  4u.gif

Žinok- man tai tikrai normaliai atrodė- visad taip valiausi.. 4u.gif Su vata mama taip valydavo- tik su vata nepatikdavo- nes kažkaip kuteno- o su servėtėle- ne. Na- teks keisti įpročius.. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 11, 20:52)
Sekmadienio rytas...

Ir aš tokio ryto noriu- ir ne tik sekmadienio..
Atsakyti
Nai nai koks Vasiukas wub.gif
Kaip tu taip gražiai kalnierių apkirpai g.gif Gal Vasius leidžiasi ? Aš Nikitai vėl patrumpinau, nes ataugo. Tai vaiposi, kraiposi, kanda...vėl gavosi iškandžiotas.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 09 11, 21:59)

Ir aš tokio ryto noriu- ir ne tik sekmadienio..

Vilkrut, linkiu Tau katinisko relakso wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2016 09 11, 22:07)
Nai nai koks Vasiukas  wub.gif
Kaip tu taip gražiai kalnierių apkirpai g.gif Gal Vasius leidžiasi ? Aš Nikitai vėl patrumpinau, nes ataugo. Tai vaiposi, kraiposi, kanda...vėl gavosi iškandžiotas.

Zinok Vidut, Stasius pas mane labai ramus. Kaip pasodini taip sedi. Nuo maziuko jis toks. Pasiziuri i akis, atseit, ar tikrai reikia, mam? Patvirtinu, kad tikrai, ir tupi katinas.
Nors Busiukas sake, kad nukirpau visa Meino grozi biggrin.gif bigsmile.gif Na bet ataugs. Jam taip daug patogiau, ir esti, ir praustis.
Atsakyti
Lisiteja, tai kad raportavau apie Kiara ir Vidam va jau atsake 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Vilkra 4u.gif
Atsakyti
Kiara kaip saugiai dvikojo gleby isitaise bigsmile.gif
Kiariskos akytes wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip smagu, kad katyte sveiksta rolleyes.gif
Atsakyti