QUOTE(longger @ 2016 09 15, 10:55)
nu dar man įdomu

ir kėdė ir stalas ir ypač molio dirbiniai. Gal spec. užsakymus priimate? žinau ko noriu, bet nežinau kur kreiptis, o pirkti tokių dalykų nėr. Aišku reikia ne vakar ir net ne ryt, todėl dar ir nesidomėjau kaip reikiant, bet va žiūriu, gal proga pasitaikė?
Eik tu, aš ne profas, ir mano diedas ne profas tame, o jau vaikas koks ne profas, tai net nepatogu sakyt

Bet mintis ta - per griovimo darbus liko labai daug lentų. Senų, 19 amžiaus gamybos. Mes grynai iš sentimentalių sumetimų norim jas panaudoti, mano galva, 19 a lentos, belekiek drožtos, yra geresnės, negu iš Senukų

Meistrai su jomis nenori užsiimt - pažįstamas superstalius sakosi geriau naują stalą padarysiąs, negu čia vinis rovinės (o žinot, kad cariniai vinys keturkampi, ne apvalūs, todėl daug sunkiau raunasi?) ir suks galvą, kodėl yra skylės! Aš tai sakau, kad man tinka skylės, tegu būna, aš prie meno. Bet anas ne prie meno, jis viską išfyfina, taigi dabar darys dieds.
Bet jau pradedu bijot, kad ir tas arba perfyfins, arba padarys priešingai - tiek nuetnins, kad tik į meškos trobelę

Žo, rezultatas kol kas visai neaiškus, bet kol man to į virtuvę neatitempė, aš laikausi ramiai

Tik kai pradėjo svarstyt apie stalo kojas iš 19 a. kirviu apdirbtų rąstų, jau cyptelėjau, kad gal bus nepatogu, gal kojas nusipirkim gatavas

Bet tyliai cyptelėjau, nes nenoriu žmonėms iniciatyvos gniaužti. Valdovų rūmuose gyventi irgi neketinu
O jei tu su moliu klausi, tai aš irgi baisi profanė, bet jei reikia, žinau, kur galima užsakinėti.