QUOTE(Juodai @ 2016 09 15, 13:14)
Pati alyvavausi balkius palubėj ir virš salos - tikrai nieko sudėtingo

.
Nežinau, ar jie gali būti tokie lankstūs, er ne... aš kalbėjau su pardavėja, kur salione sėdi KLP.
Tai supratau, kad reikia dalimis tokio stalo ieškoti

... Ar žinot kur? Prašau kontaktus į AŽ
nu nereikia nieko. Galima pirkti salone (dabar supratau, kodėl buvo nelankstūs ir su spalva ir su kaina), galima pirkti pas juos iš show room'o (tiesiai iš gamyklos, turėtų būti lankstesni, bent jau aš ten dairiausi), galima imti ir susirinkti iš dalių ir dar pridėti savo rankas. Aura garantuota.
KLP apart jusų aš dar žinau Jūrų muziejų, uostą, Keltą į Neringą ir kad nuo ten netoli Palangos oro uostas. Čia mano žinios ir kontaktai baigiasi.
Iš dalių - tai stalviršį padarytų bet kuris stalius/baldžius/laiptininkas/durininkas. Geriau pažįstamas bent jau iš matymo

tik tegu ne skydą suklijuoja, bet stalviršį stalui daro. Metalinę dalį galima užsisakyti pas bet kuriuos metalistus ir dar pareikalauti miltelinio dažymo. Aišku privalu visiems duoti tikslius brėžinius ir labai tikslius nurodymus. Tada į pirmą baldinės furnitūros parduotuvę, perkat
įvores ir
varžtukus. Nu ir pagal faktą gręžiat skyles, sukat įvores ir prisukat kojas. Tada alyvuojat. Nu bet čia jau jūs mane pamokyt galit

tik spalvą rekomenduočiau pasibandyti ant kokio pavyzdžio.