Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 32, rugsėjis

http://www.part.lt/p...6b2fc070828.jpg

su kedem 8 bus

nukopinta is cia
http://www.part.lt/p...671d0c1f728.jpg

norejau tokio, bet galiausiai nugalejo tvirtumas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 15 rugsėjo 2016 - 13:47
QUOTE(knopke* @ 2016 09 15, 14:44)

Pagaminto stalo neparodysit? blush2.gif
O kodėl kaina tokia maža 800 tiktai su kėdėmis g.gif . Jų tinklapyje tik stalo, panašaus kokio man reikia (Jūsiškis kiek kitoks ax.gif ), kaina tokia. O Jūs su kėmėmis nupirkot už tiek? Turit blatą?  biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 09 15, 14:44)
norejau tokio, bet galiausiai nugalejo tvirtumas
http://www.part.lt/i...df7d6b39821.jpg

Kaip suprast? Ar toks stalas, kaip šitoj nuotraukoj, netvirtas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 15 rugsėjo 2016 - 13:52
QUOTE(arkava @ 2016 09 15, 13:00)
berodz 4m. o plotis yra ir 90cm

QUOTE(Juodai @ 2016 09 15, 13:14)
Čia visi stalviršių matmenys matosi. Panašu, kad ilgis standartiškai yra 4,2m.

Ačiū! Pradžiugintot, kad tilpsiu į vieną gabalą ir nereiks galvot apie sudūrimus smile.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 15, 13:16)
pas mane dabar virtuveje laminatas, tai oi koks, nukrito peilis, ir matosi, na išmuša laminata, o vat pas mama yra plyteles tai po 15 m jos tokios kaip ir pirma diena, kokios buvo tokios ir yra... nukrito peilis ir jokių žymių.

Aišku ir kokybė laminato, atsparumo klasė savo duoda. Pas mane laminatas dabartinėj virtuvėj, jau 8 metai - be dėvejimo žymių. Bet va svetainėj sugebėjau lygintuvo snapu prakalt skylę biggrin.gif Beja pačią pirmą įsikėlimo į naujus namus dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 09 15, 14:29)

Laminato spalva tubūt stipriai turi įtakos kiek matysis.

galbūt g.gif pas mus šviesios spalvos...
Atsakyti
as rasiau, kad stalas bus su 8 kedemis, kainos nerasiau, kaina nemaza gavosi, virs 2000

na, kadangi virsus mano sunkus, tai tokiu koju be pado ant grindu nepatare, siauresniu, o ir man patiko pasiulytas variantas su placiomis kojomis. Deja, parodyti dar nepavyks, uzpakuota, supakuota
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2016 09 15, 14:56)

Aišku ir kokybė laminato, atsparumo klasė savo duoda. Pas mane laminatas dabartinėj virtuvėj, jau 8 metai - be dėvejimo žymių. Bet va svetainėj sugebėjau lygintuvo snapu prakalt skylę biggrin.gif Beja pačią pirmą įsikėlimo į naujus namus dieną biggrin.gif

žinokit aš pradedu galvoti, kad neaišku nuo ko priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 09 15, 13:14)
Pati alyvavausi balkius palubėj ir virš salos - tikrai nieko sudėtingo  smile.gif .
Nežinau, ar jie gali būti tokie lankstūs, er ne...  aš kalbėjau su pardavėja, kur salione sėdi KLP.
Tai supratau, kad reikia dalimis tokio stalo ieškoti unsure.gif ... Ar žinot kur? Prašau kontaktus į AŽ  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu nereikia nieko. Galima pirkti salone (dabar supratau, kodėl buvo nelankstūs ir su spalva ir su kaina), galima pirkti pas juos iš show room'o (tiesiai iš gamyklos, turėtų būti lankstesni, bent jau aš ten dairiausi), galima imti ir susirinkti iš dalių ir dar pridėti savo rankas. Aura garantuota.
KLP apart jusų aš dar žinau Jūrų muziejų, uostą, Keltą į Neringą ir kad nuo ten netoli Palangos oro uostas. Čia mano žinios ir kontaktai baigiasi.
Iš dalių - tai stalviršį padarytų bet kuris stalius/baldžius/laiptininkas/durininkas. Geriau pažįstamas bent jau iš matymo mirksiukas.gif tik tegu ne skydą suklijuoja, bet stalviršį stalui daro. Metalinę dalį galima užsisakyti pas bet kuriuos metalistus ir dar pareikalauti miltelinio dažymo. Aišku privalu visiems duoti tikslius brėžinius ir labai tikslius nurodymus. Tada į pirmą baldinės furnitūros parduotuvę, perkat įvores ir varžtukus. Nu ir pagal faktą gręžiat skyles, sukat įvores ir prisukat kojas. Tada alyvuojat. Nu bet čia jau jūs mane pamokyt galit lotuliukas.gif tik spalvą rekomenduočiau pasibandyti ant kokio pavyzdžio.
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2016 09 15, 14:56)
Bet va svetainėj sugebėjau lygintuvo snapu prakalt skylę biggrin.gif Beja pačią pirmą įsikėlimo į naujus namus dieną biggrin.gif

Pas mus irgi panašiai buvo abiejuose naujuose namuose lotuliukas.gif . Irgi pirmom dienom doh.gif . Susigyveni paskui ir nematai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 15, 13:59)
žinokit aš pradedu galvoti, kad neaišku nuo ko priklauso...

Kaip praėjusią savaitę buvau grindų salone, tai mane prikonsultavo, kad tokiam mechaniniam subraižymui (pvz. brėžimo smailiu vinimi), silpniausias bus medis, tada vinilas, o tada jau laminatas, aišku tas jau aukštos atsparumo klasės, ne pigiausias.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 15, 14:57)
as rasiau, kad stalas bus su 8 kedemis, kainos nerasiau, kaina nemaza gavosi, virs 2000

na, kadangi virsus mano sunkus, tai tokiu koju be pado ant grindu nepatare, siauresniu, o ir man patiko pasiulytas variantas su placiomis kojomis. Deja, parodyti dar nepavyks, uzpakuota, supakuota

Suptratau 4u.gif . Tai būtinai pasirodykit, kai išpakuosit mirksiukas.gif .
Tai va kad Jasevičiaus baldai brangininkai yra. Geriau tada iš tos norvegiškos lietuvių firmos užsakinėt smile.gif .
Atsakyti
neabejoju, bet man labai daug kas juos rekomendavo, tad apsirinkau, bet gavosi man vis tiek 30 proc jei ne daugiau pigiau, nei is salono ta stala pirkti, ten viena kede 350 eu, o stalas apie 2300, jei neklystu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 15, 15:22)
bet gavosi man vis tiek 30 proc jei ne daugiau pigiau, nei is salono ta stala pirkti, ten viena kede 350 eu, o stalas apie 2300, jei neklystu

Nu gera, kad tai gavosi... Kaip taip sugebat kainas susimažint? biggrin.gif
O kokybe aš neabejoju, patys ankstesniuose namuose irgi iš ten pirkom smile.gif
Atsakyti