Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 32, rugsėjis

QUOTE(Lejla @ 2016 09 15, 14:09)
Kaip praėjusią savaitę buvau grindų salone, tai mane prikonsultavo, kad tokiam mechaniniam subraižymui (pvz. brėžimo smailiu vinimi), silpniausias bus medis, tada vinilas, o tada jau laminatas, aišku tas jau aukštos atsparumo klasės, ne pigiausias.

paskui stiklas, betonas, keraminės plytelės, tada klinkeris, akmens masės plytelės, tada natūralus koks nors granitas, tada plienas grūdintas, tada kietmetalis, dirbtinis deimantas ir natūralus deimantas. Tai logiška būtų viską iš natūralaus deimanto darytis. Visa kitą gali susibraižyti ar išsidaužti. Netgi labai brangus laminatas. Tada jūs paklauskite to salono, kurią dangą lengviausia atnaujinti ar panaikinti defektus, jeigu jau susigadino, kad ir sunkiai.
Atsakyti
Kaip virtuvėj dėvėsis laminatas, tikrai labai labai priklauso nuo jo kokybės. Pas mano tėvus virtuvėj laminatas, vidutinės klasės, išmušimų yra, matosi, bet dar ne tragedija. Pas mus iki remonto irgi buvo laminatas, bet labai jau prastos kokybės, tai tikrai geriau jokio, nei toks. Bet kadangi plytelių nenorėjom, o danga bute bus laminatas, virtuvėj irgi dėsim jį. Tik pirkom 33 klasės.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 09 14, 14:54)
Dabar jau ir indaplovei nebutina rankenele. Yra kurios atsidaro nuo pabarbenimo biggrin.gif

Mes už visokius nykštukus primokėti nenorėjom, todėl be rankenos apsieiti nepavyko biggrin.gif

Jau (tikiuosi) tuoj dėsime plyteles tarp spintelių ir susimėčiau - kaip jas dėti, jei virtuvė eina palei vieną sieną per visą virtuvės plotį? Atrodo, gražiau būtų dėti tik ant galinės sienos, bet labai nepraktiška, nes vienam kampe kriauklė, o kitam viryklė. Norisi ir palei jas sudėti plyteles, bet kaip tada gražiai pabaigti kraštą?
Atsakyti
mes pirkome vandeniui atsparu laminata, desiu taip pat visuose namuose ji
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 09 15, 13:39)
Vat anų gamintojų pavyzdys - tokia stalvišio spalva man tiktų wub.gif ... tik kojų gal platesnių norėčiau smile.gif .

mums stala su metalinem kojom gamino Toga smile.gif ju kaina buvo priimtinesne nei Azuolo namu..
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 09 15, 12:07)
nu, Juodai aš jau turiu ko pavydėti, užteks  lotuliukas.gif
trigrašiai:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

jeigu čia pasirinkimas bus skurdus, brūkštelkite, įmesiu sekantį dešimtuką  4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 09 15, 13:39)
Buvau aš pas juos jau. Paskaičiavo su juodom metalinėm (medinių nenoriu) kojom ir gruntuotu, beicuotu, lakuotu stalviršiu ~629 pinigų.

as stala gamintis zadu, atskirai kojas nusipirksiu (klasikos temoj imeciau nuoroda su kainom), o stalvirsi zinau kur paimt, medienos turiu.

Bet kuriuo atveju, kad ir pas ta pati sopa gali medini stalvirsi uzsisakyt, nuvezt nusmeliuot, o po to pati nusialyvuot. Manau, jog gausis per puse pigiau tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 16, 06:45)
as stala gamintis zadu, atskirai kojas nusipirksiu (klasikos temoj imeciau nuoroda su kainom), o stalvirsi zinau kur paimt, medienos turiu.

Bet kuriuo atveju, kad ir pas ta pati sopa gali medini stalvirsi uzsisakyt, nuvezt nusmeliuot, o po to pati nusialyvuot. Manau, jog gausis per puse pigiau tai tikrai.

turėti medienos ir aš turiu. Ale tai kad ji į stalviršį nei kiek nepanaši. O prikalti lentą prie kojų, kad ir metalinių, tai čia jau stalas? nu gal. Kaime, kur nors lauko virtuvėlėj. O va į valgomąjį man reikia gražaus stalviršio. Reikia apipjaut, suklijuot, padaryt, kad jis nesiraitytų, nu žodžiu. Tai kam pasiūliau pasiimt vą mano turimą medieną ir padaryt man stalviršį, tai švelniausias pasiūlymas buvo susikišt man tą savo medieną kur nors po pečium (tik kad tokio neturiu, bet aš nepuoliau aiškintis, priėmiau kaip svarstytiną variantą) nes kiti siūlė ją susikišti į dar nepatogesnes vietas. Nu ir tipo čia vis tiek tavo tas lentas reiks vežioti, perdžiovinti (nors jos jau džiūsta gal 15 metų) tada ten rankioti kur geresnė, o gal ten metalo pilna, mums įrankiai gadinsis ir tt. ir galų gale pigiau vis tiek nesigaus, negu pirkti iš mūsų jau pagamintą stalviršį. Ir ne vienoje vietoje mane taip gąsdino. Tipo kūbas tokios medienos kaip aš turiu ir šiaip nieko nekainuoja, o stalui reikia daug mažiau ir kad tipo beveik vsikas yra už darbą.
O gal yra koks nors paprastesnis būdas, kaip pačiam pasidaryti stalviršį iš lentų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 16 rugsėjo 2016 - 07:56
Vo vo, mums taip irgi siūlė, užtai diedas kažką konstruoja pats biggrin.gif Bet nežinau, ką jis ten konstruoja, tik žinau, kad konstruoja, o ne kišasi į nepatogias vietas... Ibo ten jau prikišta plintusų ir durų apvadų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 16, 07:58)
Vo vo, mums taip irgi siūlė, užtai diedas kažką konstruoja pats biggrin.gif Bet nežinau, ką jis ten konstruoja, tik žinau, kad konstruoja, o ne kišasi į nepatogias vietas... Ibo ten jau prikišta plintusų ir durų apvadų lotuliukas.gif

Noa, o jūsų diedas nuomojamas? Nu, gerąja prasme, stalviršio-kažko konstravimo darbams? Aš va metalo kojas turiu, medienos irgi. Atskirai tie dalykai neblogai žiūrisi, bet kaip neturiu stalo, taip neturiu lotuliukas.gif Pas mus tai nepatogiose vietose įtariu visos namo grindys tuoj turės atsidurti, o kvadratų daug, tai reikia jas pustuštes laikyti, ibo man ten netilps tiek visko tai tikrai.
Atsakyti
Kietmedzio lentos?
Neklijuoitos - nesilaikys
https://www.youtube....h?v=-VM0R1c_B0o

Paprasciau nusipirkt klijuoto medzio skyda, ir apsidirbinet,, kaip norima (alyvuot, lakuot, dazyt).

QUOTE(longger @ 2016 09 16, 06:55)
O gal yra koks nors paprastesnis būdas, kaip pačiam pasidaryti stalviršį iš lentų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 16 rugsėjo 2016 - 08:20
QUOTE(arkava @ 2016 09 16, 08:18)
Kietmedzio lentos?
Neklijuoitos - nesilaikys
https://www.youtube....h?v=-VM0R1c_B0o

Paprasciau nusipirkt klijuoto medzio skyda, ir apsidirbinet,, kaip norima (alyvuot, lakuot, dazyt).

Uosio lentos. kažkur 7cm storio ir pločio nuo 20cm iki gal 50cm. Vieno pjovimo.
Tai čia tas kur jutubėj, tai man tokio nereikia. Čia jis gali pats ir naudoti tokį stalą.
bet ačiū už nuorodą, padėjo apsispręsti, jog kad gal geriau patiems čia ir nebedaryti nieko lotuliukas.gif
Atsakyti