Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 32, rugsėjis

QUOTE(arkava @ 2016 09 16, 09:18)

Paprasciau nusipirkt klijuoto medzio skyda, ir apsidirbinet,, kaip norima (alyvuot, lakuot, dazyt).

tai irgi svarstytinas variantas, juo labiau, jei planuoji virsu dazyt
cia tik pirmas pasiteikes pvz.
http://www.eituma.lt...as-20-350-3000/

bet kuriuo atveju - stalo remas ~100 eur + 200eur skydas, visvien gaunasi sum sumarum 300eur, bet ne 600 ar daugiau
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 09 16, 08:58)
Vo vo, mums taip irgi siūlė, užtai diedas kažką konstruoja pats biggrin.gif Bet nežinau, ką jis ten konstruoja, tik žinau, kad konstruoja, o ne kišasi į nepatogias vietas... Ibo ten jau prikišta plintusų ir durų apvadų lotuliukas.gif

mano diedas irgi nagingas, o kai pinigais nesimetom, tai namo vidu vieni du baigiam isirengt, ismokau ir spakliuot ir plyteles klijuot, o jau is dvieju masyviu lentu stala suklijuot irgi manau sugebes
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2016 09 16, 09:18)
Kietmedzio lentos?
Neklijuoitos - nesilaikys

tas stalas video tai pabaisialnikas
pas mus azuolo lentos ~60cm plocio

tiesa, katik pasukau i Sopos imone, man medinis 160cm diametro slavirsis kainuotu taip:

Azuolas 484, lakuotas 512
Uosis 222, lakuotas 268

Taigi, kaip ir sakiau, kojos ~100, stalvirsis 222 ir turiu superini alyvuota stala
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2016 09 16, 09:22)
mano diedas irgi nagingas, o kai pinigais nesimetom, tai namo vidu vieni du baigiam isirengt, ismokau ir spakliuot ir plyteles klijuot, o jau is dvieju masyviu lentu stala suklijuot irgi manau sugebes

aciu uz nuorodas! 4u.gif mes siaip mastem pazistamu suvirintoju prasyti metalines kojas pagamint, paskui patiems nusidazyt...bet gal cia ir geresnis variantas iseitu jau "gatavas" nupirkti.
O kaip dazysit kojas? mes norim chromuotu auksiniu ar variniu, bet dar nesidomejau dazymo technika, kad neapsiluptu vaikams su masinyte pravaziavus per sona g.gif

azuolines lentas tris turim. Storos, apie 4 cm, ilgos ir apie 30 cm plocio. Norim apvalaus stalo...tai bus kas veikti mano vyrui (lyg dabar nebutu su mano norais smile.gif smile.gif )
Papildyta:
as kazko tokio noreciau smile.gif

http://www.margas.lt...-by-Margas1.jpg
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2016 09 16, 10:41)

O kaip dazysit kojas? mes norim chromuotu auksiniu ar variniu, bet dar nesidomejau dazymo technika, kad neapsiluptu vaikams su masinyte pravaziavus per sona  g.gif

o is duotu pvz neissirenkat?
juk yra ir dazytu ivairiom spalvom arba tiesiog nerud. plieno spalva. Chromuotas man biski per rysku stalui.

As dar neapsisprendziau kokiu noreciau, reikia pati virtuvini issigrynint. Labai patiko Savitos virtuvinio juodi cokoliukai. Tada automatiskai prasosi juodu rankeneliu, o tada jau gaunasi ir stalo kojos juodos smile.gif
Atsakyti
Pas mus stalas stoves svetainej, tai ir neturetu but labai rysku g.gif na, turiu vizija galvoje, ir ji neatrodos labai ryskiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2016 09 16, 11:22)
Pas mus stalas stoves svetainej, tai ir neturetu but labai rysku g.gif na, turiu vizija galvoje, ir ji neatrodos labai ryskiai lotuliukas.gif

Savory, aš galvočiau, kad jei norisi varinių / žalvarinių kojų jos daug gražiau atrodytų tikro metalo, o ne dažyta imitacija. Vamzdžiai tokie parsiduoda, tik reikia rasti kas išlankstytų ir suvirintų. Kainuos žinoma brangiau. Bet ir efektas bus prabangesnis.
Jei Jūs Vilniuj tai baldų rojuj 1 a ties informacija (firma i'klektik), galima pasiziurėti kaip atrodo dazyti alia bronziniai ar zalvariniai rėmai.

Dėl chromuotų tai peržiūrėčiau sendaiktynus ir visokias papigiaiskas pardes, ta prasme nuo kito stalo gal galima panaudoti, kaip kad kitoj temoj femme Jysk rėmą panaudojo staliukui.

O jei dažyti pačiam, tai pilni senukai flakonėlių, po 3-6 eur. Bet ar laikys tai klausimas. Nemanau, kad prilygs milteliniam dažymui.

Dar prisiminaiu, kad yra lankstūs santechniniai variniai vamzdžiai. Tai gal jais kokias kojas apmauti galima? Čia šiaip crazy mintis šovė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 16 rugsėjo 2016 - 11:46
Pradėjus skaityti šį forumą, susidūriau su problema - nebežinau, ko noriu biggrin.gif blush2.gif
Truputį papasakosiu, kas pas mus padaryta, kokių sumanymų turiu, ir gal sulaukusi jūsų pastabų, apsispręsiu kokiu tolimesniu keliu eiti smile.gif

[IMGuser posted image

Įkeliu virtuvės ir svetainės planą iš namo projekto. Tai bus bendra erdvė, virtuvė 20 m2, svetainė maždaug 40 m2. Namai turėtų būti įrengti šiuolaikiškai, šviesiai, kukliai smile.gif Sienoje priešais svetainę įsivaizdavau, kad turi būti kriauklė, kaitlentė, orkaitė, indaplovė ir pakabinamos spintelės iki lubų. Šaldytuvą planavau statyti prie sienos už sandėliuko. Prie lango virtuvinio darbastalio nenoriu, ten gal įsivaizdavau pusbarį.

Dabar apie dilemas smile.gif
1. Vidinės sienos padarytos truputį kitaip nei numatyta projekte. Įdedu planą, kur raudonai pažymėtos sienos.
user posted image
Vietoje ištisos sienos sumūrytos dvi laikančios stogą kolonos. Iš koridoriaus pusės tarp jų padarysim spintą. O iš virtuvės pusės nežinom, ar sandėliuko sieną irgi susimūryti, ar ją daryti iš baldų, gal taip dar sutaupytume vietos. Kaip darytumėte jūs?
2. Taip pat norim truputį atskirti virtuvę nuo svetainės (ten kur kairioji kolona prasideda) irgi nežinom, ar mūryti sieną, ar daryti kažkokią lentyną kaip čia?

user posted image user posted image
user posted image
3. Anksčiau galvojau, kad man salos nereikia, bet kuo daugiau skaitau šią temą, tuo labiau abejoju. Ar jūs statytumėte salą tokioje virtuvėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berulė: 16 rugsėjo 2016 - 11:41
QUOTE(Berulė @ 2016 09 16, 11:38)

išėjimas į terasą tik per 90 duris ar ir per 2,08 langą?
ir dar užbrėžkite iki kur ir kiek užims spinta iš koridoriaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 16 rugsėjo 2016 - 12:10
Išėjimas tik per 90 cm duris. Virtuvės lango atsidaro tik 80 cm pločio dalis į svetainės pusę. Kadangi dar nesame apsisprendę ar prie lango dėsim palangę ar privesim stalviršį, tai lango apačioje įdėtas specialus profilis, kad skirtingus aukščius galėtume pasirinkti.

user posted image

Plane mėlynai pažymėjau, kur bus koridoriaus spinta, o žaliai atskyrimas tarp svetainės ir virtuvės, dėl kurio nieko konkretaus dar nenusprendę.
Atsakyti
QUOTE(Berulė @ 2016 09 16, 16:36)

kaip dėl valgomojo stalo? Sandėliuko vis dar reikia ar jau persigalvojot?
Atsakyti
Sandėliuko tikrai reikia, (pirmam plane jis pažymėtas), tik kaip ir rašiau, nežinom kaip geriau daryti jo sienas, ar mūryti, ar meistrai padarytų iš baldų plokštės.

Dėl valgomojo stalo nieko konkretaus nesuplanavom dar.
Atsakyti
Vakar buvau ikejoj ir dar keliuose baldu salonoses. Ciupinejau visokio tipo rankenekes. Visos man lb ok, tiek tos plienines, tiek mano tipo, tiek paprastos ar isfrezuotos. Taciau as esu lb smulkiu pirstu, todel turbut man visos patogios.
Atsakyti
padeliojau
pusbario nedaryciau, verciau toje vietoje stikline indauja ar kokia klygu - rakandu lentyna

mazdaug tokia
http://www.houzz.com...itchen-new-york
arba tokia, kad ir is virtuves galima butu naudoti, o ir susisielu su bendru virtuves vaizdu, nebutu sienos
http://www.houzz.com...hen-minneapolis
user posted image

ieinamu sandeliuku duru variaciju galybe, viduje modulines lentynos
Papildyta:
salos vieta galima keist pagal pageidavimus, zinant atstumus
user posted image
Atsakyti