Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

Ar dar kam nors aktualus grupinis Zehnder rekuperatoriaus pirkimas? Renku grupę, kam aktualu parašykite man į AŽ.

Atsakyti

Ziuriu  nl jau pabrango q350 ERV iki 2346 eur

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvis: 22 sausio 2020 - 19:31

Ziuriu  nl jau pabrango q350 ERV iki 2346 eur
Visada galima deretis manau, bet jeigu panasi kaina pas mus, tai net neverta vargti. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 22 sausio 2020 - 20:32

Visada galima deretis manau, bet jeigu panasi kaina pas mus, tai net neverta vargti. 

Nežinau kiek lt lt bet va is nl gautusi 2346 eur plius 80 eur parvezimas, ir jwi reikia lan-c modulis 225 eur, o kiek lt nežinau

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2020 01 22, 21:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaikis_" data-cid="72590973" data-time="1579716644"><div><p>Visada galima deretis manau, bet jeigu panasi kaina pas mus, tai net neverta vargti. </p></div></blockquote><p>Nežinau kiek lt lt bet va is nl gautusi 2346 eur plius 80 eur parvezimas, ir jwi reikia lan-c modulis 225 eur, o kiek lt nežinau</p>

Rimvi, o jūs kai siuntėtės iš NL, tenas įėjo į komplektaciją, ar jį atskirai reikėjo pirkt?
Atsakyti

Rimvi, o jūs kai siuntėtės iš NL, tenas įėjo į komplektaciją, ar jį atskirai reikėjo pirkt?

Preheater iejo ,tik lan-c reikejo atskirai pirkti

Atsakyti

Sveiki, namie sukasi 24val Renovent excellent 300 rekuperatorius. Dregme 30-35 %. Gal galit kas patarti, ar entalpinis silumokaitis ispres problema? Noreciau, kad butu 50-55%.

Namas sildomas dujomis, grindinis sildymas. Laikau apie 22-23 laipsnius silumos.

Atsakyti

Sveiki, namie sukasi 24val Renovent excellent 300 rekuperatorius. Dregme 30-35 %. Gal galit kas patarti, ar entalpinis silumokaitis ispres problema? Noreciau, kad butu 50-55%. Namas sildomas dujomis, grindinis sildymas. Laikau apie 22-23 laipsnius silumos.
Taip tikrai pades pakelti dregmes lygi. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 24 sausio 2020 - 07:07

O verta tiek euru investuoti i entalpini, ar geriau kita rekupa statyti? Gal pavyktu Renovent parduoti, gal kam reikia?:) 

Atsakyti

O verta tiek euru investuoti i entalpini, ar geriau kita rekupa statyti? Gal pavyktu Renovent parduoti, gal kam reikia? :)

Pigiau buna pirkti iskarto entalpini, cia dabar gali dekoti kas toki isiule..... Ar ne Tenko specialistu ausys kyso cia? 

Atsakyti

Dabar jau velu, kai montavo pasiklioviau “profesionalais”:). Yra variantas keisti i entalpini silumokaiti, arba keisti visa rekuperatoriu. Kokie pasiulymai? Gal yra kazkokiu rekupu, kurie veikia su CO2 ir RH davikliais per wifi? Noretusi, kad rekupas pats isijungtu didesniu rezimu naudojantis dusu ir t.t., o iki vonios kambario nera jokie laidai atvesti.

Atsakyti

Dabar jau velu, kai montavo pasiklioviau “profesionalais” :). Yra variantas keisti i entalpini silumokaiti, arba keisti visa rekuperatoriu. Kokie pasiulymai? Gal yra kazkokiu rekupu, kurie veikia su CO2 ir RH davikliais per wifi? Noretusi, kad rekupas pats isijungtu didesniu rezimu naudojantis dusu ir t.t., o iki vonios kambario nera jokie laidai atvesti.

Del vonios nereikia jokiu davikliu, tam yra RF ir kiti sprendimai. Jeigu entalpini plokstelini, tai siai dienai is geru tik zehnder Q serija. Visus norimus reikalingus priedus irgi turi. 

Atsakyti