QUOTE(mintas @ 2018 02 21, 00:34)
Psichologas tamsta dar blogesnis nei žurnalistas.
Tai pripažįsti, kad negali išjungti pykčio? Ar tai reiškia, kad esi visai ne piktas?
prie konkrečių oro srautų tai būtų apie 5% disbalansas.Matuojant su paprastais anemometrais ištraukimas matuojamas su mažesniu tikslumu. Padavimas tiksliau bus ismatuotas. Jeigu matuojam su brangiu daiktu kaip balometras, tada paklaidos pakankamai mažos. O tu skaitei ką Cibulis rašė, pas jį prie kelių difuzoriu neina normaliai pridėti matavimo prietaiso. Jeigu norim labai tikslaus matavimo kas liečia disbalansus, statom pitot vamzdelius ant pagrindinių magistraliu ir žiūrim slėgius. Taip pat galim matuoti namo viduje esanti slėgį jeigu jis labai sandarus.
Prie konkrečių oro srautų tai būtų apie 5% disbalansas. Jei žvilgtelėsime į disbalansą pagal variklio apsukas jis iš vis apie 25%. Tai 5 kartus daugiau, nei aš kada nors dariau savo rekupo disbalansą koreguodamas variklio apsukas, o vidutiniškai, tai mano rekupo variklių apsukų disbalansas buvo 8 kart mažesnis nei pas Cibulį užfiksuotas. Kai nustačiau, sumažintą drėgmės lygį patalpose, ko realiai ir norėjau pasieti disbalansu, savo rekupų disbalansą išjungiau. Jau kelinta savaitė, kai mano rekupas nedisbalansuoja oro srautų. Atkreipiu dėmesį į žodį [b]Kartais[/b].Nesupranti matau kaip siuolaikiniai rekuperatoriai balansuoja srautus. RPM skirtingi nes balansuojama atsizvelgiant I slegiu skirtumus tarp padavimo ir istraukimo. Slegiai turi buti vienodi, kadangi pasipriesinimai skirtingi, tai ir RPM skirtingi. RPM tik maža dalis bendrame vaizde. Teigdamas jog pas save subalansuoji, tai realiai tik tavo spėjimas, Cibulis bent gali operuoti tam tikrais skaičiais ir garantuoju jog pas jį paklaida mažesnė nei pas tave dabar.