Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 26, 13:07)
Braškės remontantinės žydi pilnai, yra ir uogų. O jau skonis  mirksiukas.gif geriau, nei vasarą.

Pas mane ne remontantinės schmoll.gif , paprastos braškės su paaugusiom uogom ax.gif

O, poeme, lauk svečių - bulbikių turim prie tušonkės, avietės nebetelpa šaldikly - teks daryt vyną...nu ir sumestinis baliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 09 26, 20:58)
O, poeme, lauk svečių - bulbikių turim prie tušonkės, avietės nebetelpa šaldikly - teks daryt vyną...nu ir sumestinis baliukas  mirksiukas.gif

Liuuuuuks bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 26, 13:07)
.

Kaip rimusia? Ar viskas ok? sūnus apvesdintas?

Oi gerai viskas prabego, tik snarglys bega per abi lupas.
Atsakyti
Labas rytas. Ir taškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 09 26, 13:40)
Ir pas mane buvo šalna. Vėl  ax.gif Nors aviečių dar taaaaaaip pilna, taip bijau kad nepašaltų, kasdien renku  ax.gif
Tiksliai, rimusia - a gyva po veselijos???? Ar pachmielo nereikia  bigsmile.gif  4u.gif

Mūsų savaitgalis - tūūūūūrbo  biggrin.gif Išmušti visi triušiai. Tušonkės pilnas rūsys, šaltienos pilnas šaldiklis, kepenine, širdelių rinkinys, lietinių įdarų prigaminta user posted image Variau kaip aštuonkojis  lotuliukas.gif Vakar atsisėdau ir galvoju - nu kaip norėčiau cepelinų user posted image  lotuliukas.gif
Užtai lauke nebuvau, vazonus susirinkau, bet vyras tik iki namo atnešė, į rūsi nieks nenubabakino
mad.gif Bijojau ryte, kad nebūt pašalusios, ypač brugmansijos. Bet dabar žiūriu tokia graži diena, nu galėtų dar lauke pabūt  ax.gif

kokiam čia jus sibire gyvenat biggrin.gif triušių tai negaliu valgyt, iš karto akyse mieli triušiukai stovi blink.gif žinau, kad durnas įsitikinimas, bet va paršiukai į akis nelenda biggrin.gif

Atsakyti
Oi, poeme, koks greitis, kokios apsukos, bet kiek darbų, o taip dejavai, kad nieko nespėji. Jei kasdien aprašytume visus savo (ne)darbus, tai sąrašėlis koks būtų biggrin.gif

rimusia, kaip gerai, dabar ramu jau. Sūnus perduotas į geras rankas 4u.gif

Lakšmi - prisiminiau rusišką hitą: i točka, i točka (apie sūnų kažką dainuoja), niūniuoju dabar.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 09 27, 10:11)
kokiam čia jus sibire gyvenat  biggrin.gif triušių tai negaliu valgyt, iš karto akyse mieli triušiukai stovi  blink.gif žinau, kad durnas įsitikinimas, bet va paršiukai į akis nelenda  biggrin.gif

Ir veršiukai labai mieli, ir antytės, ir žąsytės, nu karpis gi irgi atrodo niekuo nenusikalto, o iš kiaušinių išsirita begalo žavūs viščiukai............... Bet aš turiu apie ką galvot mirksiukas.gif Senai suaugau , ypač pažiūrėjus Oliverio laidų smile.gif Mano dvylikametis be vargo lupa triušius, pats! Ir aš juo labai didžiuojuos angel_not.gif Tikras vyras auga ( pasisekė mano būsimai marčiai tongue.gif ), o ne bahūriuks manikiūruotais pirštais, perkantis savo vaikams antibiotikais prifarširuotos sprandinės. Aišku, norės - pirks lotuliukas.gif Bet žinos ir prisimins, kaip pas tėvus valgė tikrą, gryną, sveiką.............maistą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lakšmi @ 2016 09 27, 10:06)
Labas rytas. Ir taškas biggrin.gif

Ojezs, kam taip plačiai blink.gif Pavargau skaityt wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 27, 10:48)
Oi, poeme, koks greitis, kokios apsukos, bet kiek darbų, o taip dejavai, kad nieko nespėji. Jei kasdien aprašytume visus savo (ne)darbus, tai sąrašėlis koks būtų  biggrin.gif

4u.gif
Ar pasveikot????
Atsakyti
poeme, bachūrą augini thumbup.gif Jau tų lepšiukų tikrai nereikia. Viską privalu mokėt, darys-nedarys, čia jau laikas parodys. Ir aš tik 35 m būdama žemę knist ėmiau, ir konservuot išmokau, viskas atsigamino iš vaikystės, nes kol nereikėjo, tol nedariau.

Pasveiko mažius, po namus trinamės, angina buvo. O gal koks gerklės virusas, nes dabar be antibiotikų gyvenam.
Atsakyti
Sveikos gyvos supermotininės bitutės 4u.gif
Dūzgiat turbūt daržuose ax.gif Vakar nurovė MB morkas,tai tęsiasi skutimas,tarkavimas ir grūdimas į šaldiklį.Daug mažų,sukirmyjusių,tai tos ir keliauja į šaldiklį.Burokėlių pirmą puodą išsiviriau,šiandien reiktų užmarinuot.Darbų užteks iki žiemos g.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Kaip visos nurimusios.... matyt dar vis derlių dorojat??? Aš kaip ir neturiu kuo pasigirt blush2.gif
Dar burokėlių nenuroviau... ar čia laaabai blogai? blink.gif Ir morkų.... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di72: 30 rugsėjo 2016 - 09:13
QUOTE(Di72 @ 2016 09 30, 09:11)
Labutis smile.gif

Kaip visos nurimusios.... matyt dar vis derlių dorojat??? Aš kaip ir neturiu kuo pasigirt  blush2.gif
Dar burokėlių nenuroviau... ar čia laaabai blogai?  blink.gif Ir morkų....  angel_sadangel.gif

Nieko blogo biggrin.gif mano tik puse nurauta,raunu kiek telpa į puodą,ir vėl iš naujo.Šiandien irgi laukia marinavimas,nes vakar išsiviriau ax.gif Vakar gelbėjau tyžtančius pomidorus,kad neišmest,išviriau 5 l.sulčių ax.gif Dar 100 darbų ir ateis žiema biggrin.gif ,gal nors tada išeis visoms susibėgt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 09 30, 10:11)
Dar burokėlių nenuroviau... ar čia laaabai blogai?  blink.gif Ir morkų....  angel_sadangel.gif

Šalnų gi nebuvo 4u.gif
Aš morkas irgi tik rytoj rausiu ax.gif Paskutinės likusios. Daržą sukas, garstyčias pasodinsiu, šiltnamį nurausiu, tortą kepsiu, cepelinus virsiu, svečių lauksiu......Savaitgalis suplanuotas bis.gif Ta proga pasiėmiau 2 d atostogų. Jei atėjus trečiadienį neprisiduosiu, kad viską įvykdžiau - primuškit!!! user posted image
Atsakyti