QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 30, 21:33)
į temą: tyliai sakau, gal kuri iš mūsiškių turėtų aukštų jurginų plytos spalvos (arba persikinės), žodžiu, tarp geltono ir raudono. Arba žino, kur gaut vietoj, kad siųst nereiktų.
Nu kokie jie man gražūs... Aš saviškius pasimažinsiu (vėl), noriu pasilikti burokėlių spalvos, geltoną ir tokį turiu oranžinį su raudonu. Gera kolioritą susigalvojau? Tai reikia tokio persikinio dar. Galėsiu pasikeist į saviškius arba į ką kitą. Galiu ir iš rudens... Nieks nepamenat, kaip pernai ir užpernai dievagojaus, kad jurginų neauginsiu? Negirdėjot?
Vijute, pas mane numatomi dideli planai augalų atsikratymo iš gėlyno prie daugiabučio. Tame tarpe ir jurginų. Persikinio ar oranžavo nesiveisia, bet...jei noro atsirastų, galiu pasiūlyti:
Nežiniukas 60-70 cm. aukščio-
Pirkau kaip SANTA CLAUS-pražydo tiesesniais negarbiniuotais žiedlapiais. Žiedai patys didieji, ūgis 1m. ir.... Žodžiu, ,,krepšininkas".
Kitą tokių pat proporcijų turiu MYSTERY DAY-būtų analogiškas žiedas tik raudona spalva tamsi iki pernokusios vyšnios-visai į pačios komplektuko paletę derėtų.
Dar mano numylėtinis kaktusinis TSUKI YORI NO SHISHA-nerealus grožis ir dydžiu, ir aukščiu atitinka ankstesnius margučius.
Apmokėjimo valiuta-kaip visada tik ,,AČIŪ"
Poeme ir Kristule-turit gražius plotus kur veisti gėlynus, gal norite žemaūgių jurginukų dovanų? Tinka takelių pakraščiams apsodinti ir alpinariume gerai žiūrisi. Aukštis 25-30 cm. Įsodinus per Jurgines kaip pradeda žydėti, tai gausiai žydi iki šalnų. Spalva labai ryškiai sodriai raudona. Turiu 14 krūmų, kurie gali dalintis į 2-4.