Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

Man savaitgaliai irgi suplanuoti iki negalėjimo,bet jeigu daug būtų norinčių šeštadienį,aš sutinku pasimatymui 4u.gif
Savaitgalį džiovinau porus,marinavau pipirus,užraugiau 20l.mėlynų vynuogių vyno biggrin.gif
Neskaitant ,kad lyginausi kalnus rūbų,tvarkiausi namus,valgyt pritaisiau puodus.....
Šiandien darbe poilsis biggrin.gif

Atsinešiau į darbą SAULĖS UOGŲ,kas norit paragauti ar sėklų,kviečiu į svečius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 10, 10:05)
Atsinešiau į darbą SAULĖS UOGŲ,kas norit paragauti ar sėklų,kviečiu į svečius 4u.gif

Tiesiog nuskynei? Ar nuplikei? Kaip jas valgyt, nu man kooookios neskanios unsure.gif
Aš atsinešiau į darbą aktinidijų. Va ten tai skonis wub.gif Dabar tokios prinokusios, saldžios.

Aš tai ne kažką pasidariau.................
Atsakyti
Nuskyniau su šakelėmis ir tiek.Man irgi neskanios.Aš net galvoju pabandyti gal su kokiu medum sutrinti ax.gif Nors dėl skonio nesiginčijama,vakar sese su vyru po saują suvalgė ir sakė kad visai skanios biggrin.gif
Aš irgi labai noriu aktinidijos ,o MB sausmedžių,bet nerandu laisvo kampo darže ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 10, 10:34)
Aš irgi labai noriu aktinidijos ,o MB sausmedžių,bet nerandu laisvo kampo darže ax.gif

Aktinidiją prie namo mirksiukas.gif Tegul "lipa" siena 4u.gif

Dar noriu konsultacijos dėl moliūgų cukatų 4u.gif Darbe pasakojau apie taviškius. Tai 2 bendradarbės darė, atnešė paragaut - NIEKO PANAŠAUS doh.gif Sudžiūvę, įkast neįmanoma. Nu kaip reik pasidaryt tokius, kaip tavo???????????????? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 10, 11:33)
Aktinidiją prie namo  mirksiukas.gif Tegul "lipa" siena  4u.gif

Dar noriu konsultacijos dėl moliūgų cukatų  4u.gif Darbe pasakojau apie taviškius. Tai 2 bendradarbės darė, atnešė paragaut - NIEKO PANAŠAUS  doh.gif Sudžiūvę, įkast neįmanoma. Nu kaip reik pasidaryt tokius, kaip tavo????????????????  unsure.gif

Jie neturi sudžiūti džiovyklėj iki kietumo,jie turi lankstytis kaip guminukai,po to kad neliptų ,su cukraus pudra ir rūgščia druskele apvolioti 4u.gif
Atsakyti
VILMAK ir NAINAI česnakai jau pas mane,bet pasiimti ateikit rytoj,nes reik atsinešti svarstykles ,ryt atsinešiu:D O gražumas česnakų ax.gif gal nebenorit,sau pasiliksiu biggrin.gif
Atsakyti
Jau pasvėriau česnakus biggrin.gif ,galit atbėgt 4u.gif
Atsakyti
ateisiu tik ryt popiet...višta aš, gi galėjau praeitą savaitę iš anksto pinigus palikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2016 10 10, 15:42)
ateisiu tik ryt popiet...višta aš, gi galėjau praeitą savaitę iš anksto pinigus palikti doh.gif

Nugi 3,5 euriukų tai tikrai turiu biggrin.gif O tu sodinimui juos pirkai,SIMSIUKAS sakė savaitgalį geras laikas sodinti(bobučių išmintis)jei tos bobutės ir česnakus pardavė,tai reikia klausyt biggrin.gif Yra dviejų rūšių,pamaišyčiau tada(vieni melsvi,kiti balti)
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 10, 15:48)
savaitgalį geras laikas sodinti(bobučių išmintis)jei tos bobutės ir česnakus pardavė,tai reikia klausyt biggrin.gif

Tos tos bobutės ir česnakai biggrin.gif

Sveikos

Parmynėm su mažium iš miesto, varau nešt vazonų kur šilčiau , taip nusigiedrijo ,kad nebūtų staigmenos biggrin.gif rasiu ryte visus suledėjusius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 10 10, 17:01)
Parmynėm su mažium iš miesto, varau nešt vazonų kur šilčiau , taip nusigiedrijo ,kad nebūtų staigmenos  biggrin.gif  rasiu ryte visus suledėjusius  unsure.gif

Mes irgi Žinias žiūrėjom, pranešė 0. Vyras bėgo visus vazonus sunešė į rūsį. Bet ryte tikrai šalnos pas mus nebuvo biggrin.gif

zygintama fuksija turbūt tik pavasarį 4u.gif Pažiūrėjau visos šakelės sumedėjusios, tai kaip suprantu jau neįsišaknydys? unsure.gif
Atsakyti
U ti ti ti šalta, skundžiasi ruduo, kas pasiūs man paltą, kas kepurę duos?

Vakar sodą tvarkėm, vazonus likvidavau, susive-iau namo, dabar laiptinėj per tris aukštus išsikėtojau smile.gif Fuksijų pats grožis dabar, vasarą tokios vargetos buvo, o vėsesnis oras leido atsiskleist visu gražumu. Sumedėjusios šakelės, nieko nebus, pritariu poemei. Nebent, gal jei po lempom šiltnamiuke laikyt. Bet vargas tik. Kaną su žiedais irgi parsigabenau. Čilį su vaisiais, ir pelargonijų krūvą. Taip gaila buvo lobelijas rauti, gražuolės, purios. Susodinau į žemę. Ir verbenas šilnamy palikau. Įdomu bus stebėti, kiek minuso atlaikys. Rožės dar žydi, jurginai ir astrai. Pagalvojau, kad ir chrizantemos būtų gražu, kaip Vokietijoj vazonuose rutuliai didžiausi prie laiptų būna sustatyti. Pas mus kažkaip tik kapams jas perka. O gražus augalas tikrai.

Liko česnakai, tulpės nesodinti ir kardeliai, jurginai, monbretės nekastos.
Atsakyti