QUOTE(rimusia @ 2016 09 19, 18:04)
Poeme, o kaip tu ta 'tušonke' darai ? Pačios šaldiklis vištienos pilnas, gal koki receptuka idomu žinai ?
Mėsytę ( aš darau triušieną), pabarstau druska, pipirais grūdeliais, įdedu česnako. Viską sudedu į stiklainiukus, užsuku ir dedu į katlavaną. Kaitini apie 1,5 val
Prieskonius gali dėti kokius nori, kokius mėgsti. Bet man patinka toks natūralus skonis
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 09 19, 20:43)
bet tu gal tikrai daryk į trilitrius, tai net darban nereiks eit - galėsi žiemą lapnot mėsytę
Fantastika, ne patarimas

Tik kur rast katlavaną kad trilitrinis tilptų
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 09 19, 21:40)
ir pasakyk kaip darai tušonkę
Niu va, parašiau.......
Anyta sakė darydavo taip pat, tik dėdavo į orkaitę. Aš taip nebandžiau. Jei neturi katlavano, paklauskit kaime tikrai kažkas turės

Mes irgi skolinamės kartą metuose
Papildyta:
aurute ar dar nori stiklainių??????075????? Iš facebuko gaunu didelę siuntą
Lakšmi saule, kaip laikaisi?