Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(Nainai @ 2016 09 19, 12:46)
Sveikos, čia jūs tvanui ruošiatės  g.gif Vienai atsargos į sandėliuką netelpa, kitai mėsa į šaldiklį  biggrin.gif

Aš tai net nežinau kiek savaičių galėčiau gyvent, neišėjus iš namo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O iš kitos pusės, labai nemažai susitaupo, kai nereikia pirkti daržovių, mėsos ir pan. O dabar kiekvienas eur labai brangus blush2.gif Dar šitiek baldų, užuolaidų reikia................. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2016 09 19, 12:48)
Užtai žiemą gulėsim ir lapnosim essen.gif

Auginsim lašinį bis.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 09 19, 12:45)
Aš tai net nežinau kiek savaičių galėčiau gyvent, neišėjus iš namo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O iš kitos pusės, labai nemažai susitaupo, kai nereikia pirkti daržovių, mėsos ir pan. O dabar kiekvienas eur labai brangus  blush2.gif Dar šitiek baldų, užuolaidų reikia................. 4u.gif
Papildyta:

Auginsim lašinį  bis.gif

O paskui visus pinigus, per žiemą sutaupytus, Impulsui už treniruotes atiduosit lotuliukas.gif showoff.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2016 09 19, 13:51)
O paskui visus pinigus, per žiemą sutaupytus, Impulsui už treniruotes atiduosit  lotuliukas.gif  showoff.gif

Nu neeeeeeeeeee. Viskas per pavasario sėją išsisijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Poeme, o kaip tu ta 'tušonke' darai ? Pačios šaldiklis vištienos pilnas, gal koki receptuka idomu žinai ?
Atsakyti
Nu užkniso help.gif bash.gif -neleidžia cituoti protest.gif

Nestandartiniai tai tie, kurie užsukami nestandartiniais dangteliais. Jau daug išmečiau ir dar mesiu beee.gif

Poeme, puslitriukų keletą turiu ax.gif , bet tu gal tikrai daryk į trilitrius, tai net darban nereiks eit - galėsi žiemą lapnot mėsytę lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba

Mano išeiginės - viena diena po kiemą , kita su obuolių sultim. Tai dar liko burokėlius susimarinuoti ir moliūgus pabandyt išdžiovinti ir galėsiu ramiai laukt žiemos biggrin.gif

Poeme turiu 0,5 ir 0,7 stiklainiukų bet su ranka užsukami mirksiukas.gif ir pasakyk kaip darai tušonkę g.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2016 09 19, 13:08)
Nu neeeeeeeeeee. Viskas per pavasario sėją išsisijos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif oj tu jumoristė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 19 rugsėjo 2016 - 20:39
QUOTE(rimusia @ 2016 09 19, 18:04)
Poeme, o kaip tu ta 'tušonke' darai ? Pačios šaldiklis vištienos pilnas, gal koki receptuka idomu žinai ?

Mėsytę ( aš darau triušieną), pabarstau druska, pipirais grūdeliais, įdedu česnako. Viską sudedu į stiklainiukus, užsuku ir dedu į katlavaną. Kaitini apie 1,5 val 4u.gif
Prieskonius gali dėti kokius nori, kokius mėgsti. Bet man patinka toks natūralus skonis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 09 19, 20:43)
bet tu gal tikrai daryk į trilitrius, tai net darban nereiks eit - galėsi žiemą lapnot mėsytę  lotuliukas.gif

Fantastika, ne patarimas user posted image lotuliukas.gif Tik kur rast katlavaną kad trilitrinis tilptų user posted image
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 09 19, 21:40)
ir pasakyk kaip darai tušonkę  g.gif

Niu va, parašiau.......
Anyta sakė darydavo taip pat, tik dėdavo į orkaitę. Aš taip nebandžiau. Jei neturi katlavano, paklauskit kaime tikrai kažkas turės 4u.gif Mes irgi skolinamės kartą metuose blush2.gif
Papildyta:
aurute ar dar nori stiklainių??????075????? Iš facebuko gaunu didelę siuntą user posted image
Lakšmi saule, kaip laikaisi? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 20 rugsėjo 2016 - 13:02
QUOTE(poeme @ 2016 09 20, 13:01)
Mėsytę ( aš darau triušieną), pabarstau druska, pipirais grūdeliais, įdedu česnako. Viską sudedu į stiklainiukus, užsuku ir dedu į katlavaną. Kaitini apie 1,5 val  4u.gif
Prieskonius gali dėti kokius nori, kokius mėgsti. Bet man patinka toks natūralus skonis  blush2.gif
Papildyta:

Fantastika, ne patarimas user posted image  lotuliukas.gif Tik kur rast katlavaną kad trilitrinis tilptų user posted image
Papildyta:

Niu va, parašiau.......
Anyta sakė darydavo taip pat, tik dėdavo į orkaitę. Aš taip nebandžiau. Jei neturi katlavano, paklauskit kaime tikrai kažkas turės  4u.gif Mes irgi skolinamės kartą metuose  blush2.gif
Papildyta:
aurute ar dar nori stiklainių??????075????? Iš facebuko gaunu didelę siuntą user posted image

Labai atsiprašau, kas tas katlavanas? g.gif

Klausimas 1, Atsakymas. Kaip lietuviškai vadinamas 'katlavanas'? 'Katlavanas – 'nevartotina svetimybė. Gali būti 'iškasa' arba 'karjeras'.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 09 20, 13:07)
Labai atsiprašau, kas tas katlavanas?  g.gif

Klausimas 1, Atsakymas. Kaip lietuviškai vadinamas 'katlavanas'? 'Katlavanas – 'nevartotina svetimybė. Gali būti 'iškasa' arba 'karjeras'.

Didelis puodas,kuriame kaitinami stiklainiai su visu turiniu biggrin.gif Gaunasi mėsos konservai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2016 09 20, 13:01)
Mėsytę ( aš darau triušieną), pabarstau druska, pipirais grūdeliais, įdedu česnako. Viską sudedu į stiklainiukus, užsuku ir dedu į katlavaną. Kaitini apie 1,5 val  4u.gif
Prieskonius gali dėti kokius nori, kokius mėgsti. Bet man patinka toks natūralus skonis  blush2.gif
Papildyta:

Fantastika, ne patarimas user posted image  lotuliukas.gif Tik kur rast katlavaną kad trilitrinis tilptų user posted image
Papildyta:

Niu va, parašiau.......
Anyta sakė darydavo taip pat, tik dėdavo į orkaitę. Aš taip nebandžiau. Jei neturi katlavano, paklauskit kaime tikrai kažkas turės  4u.gif Mes irgi skolinamės kartą metuose  blush2.gif
Papildyta:

Noriu 4u.gif ,nes vis dar grūdu grūdu ax.gif burokam pritrūksiu tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 09 20, 14:07)
Labai atsiprašau, kas tas katlavanas?  g.gif

Lietuvių kalbos pamokėlė biggrin.gif
Visais laikais, mano aplinkoj tą aparatą vadino katlavanu biggrin.gif Lietuviškai jis - autoklavas - aparatas koncervų sterilizacijai
http://www.skelbiu.l...ska/autoklavas/
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2016 09 20, 14:15)
Noriu 4u.gif ,nes vis dar grūdu grūdu ax.gif burokam pritrūksiu tikrai biggrin.gif

Aš sakau - lobis tas facebukas lotuliukas.gif Kada ateisi ten?
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 09 20, 13:19)
Lietuvių kalbos pamokėlė  biggrin.gif
Visais laikais, mano aplinkoj tą aparatą vadino katlavanu  biggrin.gif Lietuviškai jis - autoklavas - aparatas koncervų sterilizacijai
Papildyta:

Aš sakau - lobis tas facebukas  lotuliukas.gif Kada ateisi ten?

oho aparatūra, tai su juo ten reik mokėt elgtis, nes į orą gali pakilti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 09 20, 13:19)
Lietuvių kalbos pamokėlė  biggrin.gif
Visais laikais, mano aplinkoj tą aparatą vadino katlavanu  biggrin.gif Lietuviškai jis - autoklavas - aparatas koncervų sterilizacijai
Papildyta:

Aš sakau - lobis tas facebukas  lotuliukas.gif Kada ateisi ten?

Jau turbūt greitai ax.gif ,vien dėl supermamu,puse pliatkų nežinau g.gif ,ten daugiau sulindę visos.Vis dar tvardausi,bet jėgos senka biggrin.gif
Atsakyti