Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(zygintama @ 2016 09 15, 17:30)
Ei, merginos, skaitau skaitai, kazkur moliugai, kazkur ligoniu, kazkur salnos.... O kur musu susitikimas?
beje, as irgi prie ligoniu... vos is klumpiu neisgriuvau, laselinemis atpumpavo... ale, negalima keltis ir reikia guleti... i darba neinu, tai dabar namie... geliukus rakineju, persodineju... ispikiuoju... gal kam reiks aiskeniu, roziaziedziu pelarginiju... fuksijas isaknydintas persodinau, kinrozes jau su ziedukais, kuriu sakeliu prisikarpiau vogciomis turkijoje, sodinu ir sirdis spurda, jau labai labai greitai ziedukai! pynda glorioza nezydejo, pradejo gelsti, salta, achimeniu rizomu prisirankiojau, galesiu dalintis! vakar azalija isdraskiau, persodinau, liepiau nesimaivyti ir gyventi, arba lauks salnu kieme!

Kaip tu neišvirsi iš klumpių,kai tiek rūpestėlių,laikykis,o tai neturėsi sveikatos į susitikimą atkulniuot 4u.gif Aš norėčiau koki daigelį rožiažiedžių palergonijų ax.gif

Mergytės,bandom atsilaisvint nuo kasdieninės rutinos,susibėgam,prablaškykim smegenėles 4u.gif wub.gif
Atsakyti
zygintama, nu kas tau dabar? nuo vaiko užsikrėtei? ar stresas pavėluotai suveikė?
Glorioza irgi nežydėjo. Dalis daigų užmigo jau, dalis naujų išlindo. Lauksiu, kuom baigsis.
Kaip tavo meilenių sėjinukai? kai iki jų prieisi, duok žinot, paimčiau smalsumui patenkint, jei liks.

vilmak - nerausiu tada. Pavasarį primink.

Lakšmi - aguonos miega, šalia tik keli menki daigeliai dar žali. Siūlau laukt ankstyvo pavasario.osi,
Poeme, kokia virtuve smile.gif Kataloginė. Matosi, kad dar tik tik pradėta naudoti.
Mano bordinės durelės... Kažkada l.patiko, dabar nusibodo jau... Gal ir man persidažyt?

simsius, šiandien vežu mėlitą. pasodintas vazonike, nieko jam nenutiks.

Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 09 16, 06:35)
Nu nu nu, tu cia taip nevaryk visko i komposta! Ka mesti zadi, paskelbk garsiai, gal isgeletoju bus!

biggrin.gif nėr ten ką gelbėti ;) vazonų viršus eina į kompostą, o apačia į sklepą mirksiukas.gif

QUOTE(aurute66 @ 2016 09 16, 09:06)
Mergytės,bandom atsilaisvint nuo kasdieninės rutinos,susibėgam,prablaškykim smegenėles 4u.gif wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 16, 10:04)
simsius, šiandien vežu mėlitą. pasodintas vazonike, nieko jam nenutiks.

Supratau ačiū 4u.gif aurute pasistengsiu kitą sav užsukti 4u.gif

Tuda apžiūrėjau jūsų parašą kaip ten visur gražuuuuuuu wub.gif wub.gif svajonių kiemas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 16 rugsėjo 2016 - 20:35
Labukas. Merginos, gal kam reikia nestandartinių stiklainiukų. Jei ne - metu lauk, nes jau pasiklydau tarp stiklainių ir jų dangtelių dry.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 09 16, 21:25)
Tuda apžiūrėjau jūsų parašą kaip ten visur  gražuuuuuuu  wub.gif  wub.gif  svajonių kiemas  wub.gif

TuDa, kiek tarnų tvarko namus ir kiemą? Kokie plotai...koks grožis...kokia augalų gausa...kaip viskas skoninga... thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 09 17, 13:57)
Labukas. Merginos, gal kam reikia nestandartinių stiklainiukų. Jei ne - metu lauk, nes jau pasiklydau tarp stiklainių ir jų dangtelių  dry.gif

Kas yra nestandartiniai?
Mergaitės aš labai ieškau stiklainių, kurie užsukami su ta mašynka . Gal kas turit?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 19 rugsėjo 2016 - 08:19
Nei rankyčių nei kojyčių,bet visa patenkinta ax.gif Viena išeiginė,bet daug darbų padaryta thumbup.gif Nuravėjau visą daržą,parsivilkau moliugus ir cukinijas į namus.Išviriau 4 litrus adžikos(žadėjau nebevirt,bet kad pomidorų radau jau pernokusių,nemesi gi biggrin.gif )Palergoniju paskabiau,pasodinau,tikiuosi prigis,gal ne per vėlai,nu kad niekaip nerasdavau laiko anksčiau ax.gif Nusipjoviau žolę.Toks nedidelis tas mano daržiukas,o darbo iki kaklo.Kaip jūs su savo hektarais suspėjat ax.gif
MB laukia humuso kasimas,česnakų lysvės paruošimas biggrin.gif
Vis dar darže morkos ir burokėliai.Jiems dar nerandu laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 09 19, 10:01)
Kaip jūs su savo hektarais suspėjat ax.gif

Nespėjam............. blush2.gif
Aš nusiroviau burokėlius vakar. Prigazdino, kad jei šalnos gaus - apkars unsure.gif O pas mane tos šalnos tik ir skverbiasi mad.gif Nusiskyniau visus pomidorus, dėl tos pačios priežasties............ paliksiu valgymui truputį, o iš likusių išvirsiu ką nors g.gif Cukinijas ( visas dvi biggrin.gif ), moliūgus taip pat parsivilkau namo. Liko morkos. Nu tos gal nesupyks, kad liko paskutinės biggrin.gif Parsivežėm 5 maišus bulvių, žiema nebebaisi 000054.gif Pelargonijų nebeskainiosiu, žiūriu baigia sudžiūt, nebelaistau, tai gal nešt į rūsį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 19 rugsėjo 2016 - 09:20
Labas, kaip šalta unsure.gif

mes ir šiek tiek apsidarbavom. Net penkis litrus morkų prisiroviau tongue.gif Dabar vazonai pačiam gražume, bet jau skaičiuoju, kiek pelargonijų teks namo nešt... ir jau baugu darosi.

Kol vandens neatjungė, laistėm. Nes žemė dulka net.

edinka, ką reiškia nestandartiniai stiklainiukai? storais kaklais ar mažiukai?
poeme, aš turiu trilitrinių tų senoviškų uždaromų. Galiu dovanot keletą. Mažiukus mamai atiduodu
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 09 19, 11:50)
poeme, aš turiu trilitrinių tų senoviškų uždaromų. Galiu dovanot keletą. Mažiukus mamai atiduodu

Man reikia 0,5 blush2.gif Darysim "tušonkę". Mėsa į šaldiklius nebetelpa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 19 rugsėjo 2016 - 11:42
QUOTE(poeme @ 2016 09 19, 11:08)
Man reikia 0,5  blush2.gif Darysim "tušonkę". Mėsa į šaldiklius nebetelpa  blush2.gif

Sveikos, čia jūs tvanui ruošiatės g.gif Vienai atsargos į sandėliuką netelpa, kitai mėsa į šaldiklį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 09 19, 11:46)
Sveikos, čia jūs tvanui ruošiatės  g.gif Vienai atsargos į sandėliuką netelpa, kitai mėsa į šaldiklį  biggrin.gif

Užtai žiemą gulėsim ir lapnosim essen.gif
Atsakyti