Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 25, 13:45)
tai ne  mirksiukas.gif klausei dėl nuolaidos riešutams, su mano AČIŪ kortele iki 10/30 -25%. Gal ir pati gavai tokią sms? Duočiau pabraukt, bet nežinau kada mieste būsiu tongue.gif

Ooooooo ir man duotum pabraukt??????????? bigsmile.gif Aišku noriu, juk ir aš šiokios tokios žiežirbos noriu gyvenime...............
Negavau jokių sms, susipykau su Maxima. Palikau. Iškeičiau. Mažu reiks atsiprašyt? tongue.gif
Jazs einu rašyt receptą............
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 25, 11:26)
Ot moteris su fantazija!!!  bigsmile.gif Vašelis ir virvutė ją kaitina!!  bigsmile.gif

Kad tik vašelis storesnis ir kietesnis nei virvutė ir moteriškos fantazijos išsipildo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 25, 12:52)
Ooooooo ir man duotum pabraukt???????????  bigsmile.gif Aišku noriu, juk ir aš šiokios tokios žiežirbos noriu gyvenime...............
Negavau jokių sms, susipykau su Maxima. Palikau. Iškeičiau. Mažu reiks atsiprašyt?  tongue.gif
Jazs einu rašyt receptą............

Tai galim susitikt kaip nors. Negaila man 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 25, 11:23)
* tad botai mielesni už aukštakulnius  sokiai.gif

**Tas kilimas ir man neduoda dabar ramybės  scare.gif Ar tik nereiks auksarankių kilimų nėrimo būrelio pas aurute  unsure.gif

* biggrin.gif mano draugė biggrin.gif

** o kur panaudot ? Prie eglutės klot , dovanas sudėt ? Yra noras pabandyt , nes tokį mezginį ir aš įveikčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 10 25, 16:12)
** o kur panaudot ? Prie eglutės klot , dovanas sudėt ? Yra noras pabandyt , nes tokį mezginį ir aš įveikčiau  biggrin.gif

Net nežinau biggrin.gif Galima eglutę ant jo pastatyt. Arba ant kokios komodos ar stalo ir tada ant viršaus dekoratyvinę eglutę, ar stiklainius su riešutais, ar vazelę su kalėdine dekoracija. O gal kabint ant sienos, kaip "paveikslą". Aš visai ir vaikų kambary ant rašomojo stalo numesčiau, tfu, padėčiau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Aš manau kad kilimą ir lipti ant jo,pavojinga.Aš visai norėčiau nerti eglutės formą ir ant sienos kabinti.Kažko panašaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 25, 17:27)
user posted image
Aš manau kad kilimą ir lipti ant jo,pavojinga.Aš visai norėčiau nerti eglutės formą ir ant sienos kabinti.Kažko panašaus 4u.gif

Žinoma, kad ne vaikščiot. Jis kaip dekoratyvinis kilimėlis ( ant stalo, komodos). Ant jo galima statyti ką nors.......
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas rytas, vaišinu smile.gif rinkitės kas kokią mėgstat smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakšmi: 26 spalio 2016 - 07:25
QUOTE(Lakšmi @ 2016 10 26, 09:23)
Labas rytas, vaišinu smile.gif rinkitės kas kokią mėgstat smile.gif

Ooooooo, jamu pačią pirmą user posted image
Aš atsinešu prie kavos
user posted image

Gardžios dienos visoms! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 26 spalio 2016 - 07:43
Kaip skaniai pradėjom dieną 4u.gif
Atsakyti
Laba

Aš imu pietums tuos skanėstus mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ačiū D kad vyras pasodino česnakus. Nu negaliu dirbt lauke. Šalta. Gal aš šiltnamy gimus? user posted image Nuvirusius gėlių lapus juk galiu ir pavasary nusirinkt, ane? user posted image Net tulpių nenueinu pasisodint, pledas laiko mane ant sofos user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 26 spalio 2016 - 11:53