Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

sveikos, nieko doro nedarau, tik liežuviu malu su maloniom moterikėm:) Dalinu jurginus (jau baigiu). Gėlių lapai ir hortenzijos beigi rožės negenėtos. Paliksiu taip. Skaičiau, kad lapai gėlėms padeda žiemą išgyventi. Dar galvoju ant lelijų ką nors užmesti. Vėliau šilauoges, vynuogę ir rožes dengsiu. Nors dvi dar ir dabar žydi smile.gif

Valgyt nenoriu, o kavą jau išsriuobiau. Ačiū cool.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 10 26, 12:43)
Tai ačiū D kad vyras pasodino česnakus. Nu negaliu dirbt lauke. Šalta. Gal aš šiltnamy gimus? user posted image Nuvirusius gėlių lapus juk galiu ir pavasary nusirinkt, ane? user posted image Net tulpių nenueinu pasisodint, pledas laiko mane ant sofos user posted image

Jau taip skaniai pasijuokiau biggrin.gif Pasirodo ne viena aš tokia, vyras irgi česnakus pasodino, nes pati bijau išlįsti į lauką, šalta, brrrrr blink.gif Sėdžiu į šiltą pledą įsisupus ir mastau, negi taip ir nebeatšils? Kaip reikia tulpes susodinti, kardelius, acidanteras, frezijas iškasti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 10 26, 12:27)
Aš imu pietums tuos skanėstus  mirksiukas.gif

Tai jau vakare nieko nebeliks blink.gif

Šiandien grįžus po darbų pamaniau, kad jau penktadienis hmm.gif - pasirodo labai nesveika persidirbt frusty.gif
Atsakyti
Kas sakė, kad sezonas baigtas...nė velnio [attachmentid=236476][attachmentid=236477]

P.S. Čia tikrai ne remontantinės braškės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 27 spalio 2016 - 17:58
QUOTE(edinka @ 2016 10 27, 18:56)
Kas sakė, kad sezonas baigtas...nė velnio

geras, bus derlius Kalėdoms smile.gif Aš ir stebėjaus, kad iš Astersitos gautos braškės raudonais žiedeliais ir po šalnų žydėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 27 spalio 2016 - 22:19
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 27, 23:19)
Aš ir stebėjaus, kad iš Astersitos gautos braškės raudonais žiedeliais ir po šalnų žydėjo.

Nesistebėk, šitos Vijuk ir šiltesnėmis žiemos dienomis žydi, jei tik išlenda pro sniegą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 10 27, 19:56)
Kas sakė, kad sezonas baigtas...nė velnio

Eiktusau blink.gif
Ačiū labai už alyvą oro_buckis.gif Vakar vyras sako-a jau išprotėjai moteriške? Kiek gali vilkt? Sakau - čia gi bordo, skiepyta, pilnavidurė , ypatinga umn.gif Nežinau iš kur ištraukiau huh.gif O jei rimtai - kokia čia spalva? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Astersita @ 2016 10 26, 19:18)
Jau taip skaniai pasijuokiau biggrin.gif Pasirodo ne viena aš tokia, vyras irgi česnakus pasodino, nes pati bijau išlįsti į lauką, šalta, brrrrr blink.gif Sėdžiu į šiltą pledą įsisupus ir mastau, negi taip ir nebeatšils? Kaip reikia tulpes susodinti, kardelius, acidanteras, frezijas iškasti? doh.gif

Niu sakau biggrin.gif Taip malonu šiltai, jaukiai arbatėlę su citrina gurkšnot prie židinuko, TV žiūrėt user posted image
Papildyta:
Ką veiksit savaitgalį? ax.gif
Aš tai senai noriu kugelio user posted image Tokioooo riebaus ir daaaaug user posted image. Rytoj kepsiu. Ir jei bus šalta, dėliosiu pagaliau iš dėžių daigtus sūnaus kambary ax.gif Gal dar kokį pyragą išsikept, skanų? hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 28 spalio 2016 - 08:47
Oras fu fu fu.
Pasakykit man bobutei,kada geriausias laikas kopūstus raugti ax.gif kad būtų skanūs,traškūs,neištižę biggrin.gif

Galvoju sekmadienį raugti,skaitau internete ,kad pats geriausias laikas,paskutinė delčios diena,akurat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 28 spalio 2016 - 09:27
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 28, 11:23)
Oras fu fu fu.
Pasakykit man bobutei,kada geriausias laikas kopūstus raugti ax.gif kad būtų skanūs,traškūs,neištižę biggrin.gif

Per delčią!
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 28, 09:23)
Oras fu fu fu.

Galvoju sekmadienį raugti,skaitau internete ,kad pats geriausias laikas,paskutinė delčios diena,akurat biggrin.gif

Sekmadienį liktai paskutinė diena ( girdėjau kaip bobutės pardėj šnekėjo biggrin.gif )

Labutis

Nu orelis tai man visai ne pagal planą doh.gif planavau varyt kapų tvarkyti ,nu rytoj kad ir per šlapdriba reiks varyt , nes paskui į darbą.

Verdu vėl cepelinus pablūdo šeimyna biggrin.gif sakiau patys paliksit kaip cepelinai biggrin.gif
Atsakyti
Kopūstams per delčią gerai. Labas. Kaip tamsu brrr

Mes jau antrą raundą ligų varom. Dukros mokykloj dg.vemiančių. Tai ir mes prisijungėm naktį. Dabar dar ir temp.sukilo. Tiesa, vakar skiepijo, gal ir reakcija čia tokia. Žodžiu, smagumėlis. Mažiuką išleidau į daržiuką, paskui su kaimyne kalbu, kad ir ten tokie pat požymiai vaikams. Ar tik nebūsiu į ligų bazę nusiuntus vaiko...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 28, 10:55)
Kopūstams per delčią gerai. Labas. Kaip tamsu brrr

Mes jau antrą raundą ligų varom. Dukros mokykloj dg.vemiančių. Tai ir mes prisijungėm naktį. Dabar dar ir temp.sukilo. Tiesa, vakar skiepijo, gal ir reakcija čia tokia. Žodžiu, smagumėlis. Mažiuką išleidau į daržiuką, paskui su kaimyne kalbu, kad ir ten tokie pat požymiai vaikams. Ar tik nebūsiu į ligų bazę nusiuntus vaiko...

Sveikatos jums didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif bendradarbės merginos mokykloje sakė paskelbė karantiną , vemia kas antras ...
Mano pana buvo pagavus prieš porą sav pravėmė visą dieną, kas į burną tas lauk, mes visi praslydom ....
Atsakyti