Valgyt nenoriu, o kavą jau išsriuobiau. Ačiū
sveikos, nieko doro nedarau, tik liežuviu malu su maloniom moterikėm:) Dalinu jurginus (jau baigiu). Gėlių lapai ir hortenzijos beigi rožės negenėtos. Paliksiu taip. Skaičiau, kad lapai gėlėms padeda žiemą išgyventi. Dar galvoju ant lelijų ką nors užmesti. Vėliau šilauoges, vynuogę ir rožes dengsiu. Nors dvi dar ir dabar žydi 
QUOTE(poeme @ 2016 10 26, 12:43)
Tai ačiū D kad vyras pasodino česnakus. Nu negaliu dirbt lauke. Šalta. Gal aš šiltnamy gimus?
Nuvirusius gėlių lapus juk galiu ir pavasary nusirinkt, ane?
Net tulpių nenueinu pasisodint, pledas laiko mane ant sofos 
Nuvirusius gėlių lapus juk galiu ir pavasary nusirinkt, ane?
Net tulpių nenueinu pasisodint, pledas laiko mane ant sofos 
Jau taip skaniai pasijuokiau
QUOTE(*simsius* @ 2016 10 26, 12:27)
Tai jau vakare nieko nebeliks
Šiandien grįžus po darbų pamaniau, kad jau penktadienis
Kas sakė, kad sezonas baigtas...nė velnio [attachmentid=236476][attachmentid=236477]
P.S. Čia tikrai ne remontantinės braškės
P.S. Čia tikrai ne remontantinės braškės
QUOTE(edinka @ 2016 10 27, 18:56)
Kas sakė, kad sezonas baigtas...nė velnio
geras, bus derlius Kalėdoms
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 27, 23:19)
Aš ir stebėjaus, kad iš Astersitos gautos braškės raudonais žiedeliais ir po šalnų žydėjo.
Nesistebėk, šitos Vijuk ir šiltesnėmis žiemos dienomis žydi, jei tik išlenda pro sniegą
QUOTE(edinka @ 2016 10 27, 19:56)
Kas sakė, kad sezonas baigtas...nė velnio
Eiktusau
Ačiū labai už alyvą
Papildyta:
QUOTE(Astersita @ 2016 10 26, 19:18)
Jau taip skaniai pasijuokiau
Pasirodo ne viena aš tokia, vyras irgi česnakus pasodino, nes pati bijau išlįsti į lauką, šalta, brrrrr
Sėdžiu į šiltą pledą įsisupus ir mastau, negi taip ir nebeatšils? Kaip reikia tulpes susodinti, kardelius, acidanteras, frezijas iškasti? 
Niu sakau

Papildyta:
Ką veiksit savaitgalį?
Aš tai senai noriu kugelio
Tokioooo riebaus ir daaaaug
. Rytoj kepsiu. Ir jei bus šalta, dėliosiu pagaliau iš dėžių daigtus sūnaus kambary
Oras fu fu fu.
Pasakykit man bobutei,kada geriausias laikas kopūstus raugti
kad būtų skanūs,traškūs,neištižę 
Galvoju sekmadienį raugti,skaitau internete ,kad pats geriausias laikas,paskutinė delčios diena,akurat
Galvoju sekmadienį raugti,skaitau internete ,kad pats geriausias laikas,paskutinė delčios diena,akurat
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 28, 11:23)
Oras fu fu fu.
Per delčią!
QUOTE(aurute66 @ 2016 10 28, 09:23)
Oras fu fu fu.
Sekmadienį liktai paskutinė diena ( girdėjau kaip bobutės pardėj šnekėjo
Labutis
Nu orelis tai man visai ne pagal planą
Verdu vėl cepelinus pablūdo šeimyna
Kopūstams per delčią gerai. Labas. Kaip tamsu brrr
Mes jau antrą raundą ligų varom. Dukros mokykloj dg.vemiančių. Tai ir mes prisijungėm naktį. Dabar dar ir temp.sukilo. Tiesa, vakar skiepijo, gal ir reakcija čia tokia. Žodžiu, smagumėlis. Mažiuką išleidau į daržiuką, paskui su kaimyne kalbu, kad ir ten tokie pat požymiai vaikams. Ar tik nebūsiu į ligų bazę nusiuntus vaiko...
Mes jau antrą raundą ligų varom. Dukros mokykloj dg.vemiančių. Tai ir mes prisijungėm naktį. Dabar dar ir temp.sukilo. Tiesa, vakar skiepijo, gal ir reakcija čia tokia. Žodžiu, smagumėlis. Mažiuką išleidau į daržiuką, paskui su kaimyne kalbu, kad ir ten tokie pat požymiai vaikams. Ar tik nebūsiu į ligų bazę nusiuntus vaiko...
QUOTE(vija zemaite @ 2016 10 28, 10:55)
Kopūstams per delčią gerai. Labas. Kaip tamsu brrr
Sveikatos jums didžiausios
Mano pana buvo pagavus prieš porą sav pravėmė visą dieną, kas į burną tas lauk, mes visi praslydom ....