Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(Di72 @ 2016 11 09, 14:48)
Merginos, sunešiau pelargonijas į garažą. Tai dabar pasakykit kaip su jomis elgtis... liet 1 kart į savaitę ar rečiau? o pavasarį tas pačias nešt į lauką ar reikia tik šakelių prisilaušyti ir išsipikiuoti??? o gal reikia nukarpyti ir į kitą žemę persodinti??? vienu žodžiu apšvieskit TUNDRĄ  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš sakyčiau tik kartą per mėn laistyti , jei pavyks išgyventi ,tai pavasarį ir tas senes galėsi nešti į lauką ir iš jų galima šakelių prisilaužyti , pasidauginimui mirksiukas.gif

Labas rytas

Aš jau po pusryčių , chebrą išleidžiau, už lango gražu, vėl sninga wub.gif

Einu cukatų bandyt džiovinti ax.gif aurute kiek maždaug laiko džiūna jie orkaitėj ? Kiek dienų reiks elektrą sukt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 10 lapkričio 2016 - 08:28
QUOTE(aurute66 @ 2016 11 09, 13:34)
Mergyt gali atvažiuot į svečius.Prekė jau pas mane 4u.gif Ar tu turi su kuom parsivežti.

A jau??????????? blink.gif Ot operatyviai dirba chebra bigsmile.gif Tik šiandien piniga nepasiėmiau, tai gal ryt 4u.gif Turbūt neturiu su kuo parsivežt, juk į eilinę mašiną netilps? unsure.gif

Labas rytas 4u.gif
Kelininkus ir VĖL žiema užklupo netikėtai doh.gif
Aš iš savo kaimo važiuoju per mišką, tai koks groooožis, stirnos prieš akis šokinėja user posted image wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2016 11 09, 15:39)
meilenius irgi baigiu užmigdyti, kalėdinis kaktusas vienas jau žiedus deda, o kitus du vasarą iškepiau balkone... Dekoratyvinis alijošius irgi žiedą laidžia. Tokios mano gėlinės naujienos.

O kodėl meilenius migdai dabar? Aš taip noriu, kad Kalėdoms pražystų wub.gif Mano kalėdinis kaktusas irgi žiedus pradėjo krauti bigsmile.gif Ir sanpaulijos žydi. zygintama gal turi baltą? Aš tada iš tavęs 2 pasiėmiau, bet abi violetinės pilnavidurės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 10 lapkričio 2016 - 09:12
QUOTE(poeme @ 2016 11 10, 09:09)
*Turbūt neturiu su kuo parsivežt, juk į eilinę mašiną netilps?  unsure.gif

**Kelininkus ir VĖL žiema užklupo netikėtai  doh.gif
Aš iš savo kaimo važiuoju per mišką, tai koks groooožis, stirnos prieš akis šokinėja user posted image  wub.gif

***Mano kalėdinis kaktusas irgi žiedus pradėjo krauti  bigsmile.gif Ir sanpaulijos žydi. zygintama gal turi baltą? Aš tada iš tavęs 2 pasiėmiau, bet abi violetinės pilnavidurės  ax.gif

*tai jau prisimatavai kokią sofkutę ane lotuliukas.gif

**gražu tai jau tikrai , tik tos stirnos tai jau galėtų nešokinėt prieš akis unsure.gif

*** kaip norėčiau kalėdinio kaktuso wub.gif vakar ermitaže buvo gražus dydelis , bet 11e tai ir susilaikiau unsure.gif pasiėmiau porą sanpaulijų nukainuotų po 0,39cnt visai gražiam dar stovyje wub.gif baltaiš žygintos kliuvo man , tai jei neįsigysi iki pavasario pasidalinsiu lapeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 11 10, 09:09)
A jau???????????  blink.gif Ot operatyviai dirba chebra  bigsmile.gif Tik šiandien piniga nepasiėmiau, tai gal ryt  4u.gif Turbūt neturiu su kuo parsivežt, juk į eilinę mašiną netilps?  unsure.gif

Labas rytas  4u.gif
Kelininkus ir VĖL žiema užklupo netikėtai  doh.gif
Aš iš savo kaimo važiuoju per mišką, tai koks groooožis, stirnos prieš akis šokinėja user posted image  wub.gif
Papildyta:

O kodėl meilenius migdai dabar? Aš taip noriu, kad Kalėdoms pražystų  wub.gif Mano kalėdinis kaktusas irgi žiedus pradėjo krauti  bigsmile.gif Ir sanpaulijos žydi. zygintama gal turi baltą? Aš tada iš tavęs 2 pasiėmiau, bet abi violetinės pilnavidurės  ax.gif

Kada užvažiuosi tada,jokio skirtumo,saugiai padėta 4u.gif Jei neturėsi su kuo parsivežti,reiks tada transporto ieškoti,susitiksim -susiderinsim.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 11 10, 11:59)
Kada užvažiuosi tada,jokio skirtumo,saugiai padėta 4u.gif Jei neturėsi su kuo parsivežti,reiks tada transporto ieškoti,susitiksim -susiderinsim.

Būk žmogus, parašyk telefoną į až 4u.gif Telefona pasikeičiau, dar nesusivedžiau numeriukų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 11 10, 11:44)
tai jau prisimatavai kokią sofkutę ane  lotuliukas.gif

nea biggrin.gif Sūnui čiužinį dvigulei lovai biggrin.gif Galės miegot kaip caras lotuliukas.gif

Norėsiu lapelio baltos sanpaulijos 4u.gif Jei iki to laiko nenusipirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutes. As apkasta popieriais. Dziugauju mokesciu ir darbo inspekciju draugija... para per trumpa. Visiems visko reikia... jei neisdurnesiu, tada busiu maklaude!
Del baltu sanpauliju. Ju BUS!
Tundrai - Di72 atsakymas del pelargoniju. Jei pelargonijos nudziovino lapus ir zaliu lapu neturi, gali ypac sumazinti laistymai. Liek truputi tik tada kai visai isdzius. Jei dar zydi ir turi lapu, tik truputi liek. Ikisk pirsta i vazonika ir jei nirs truputi jausi dregmes irgi neliek. Na o jei visa zeme ar durpes visai sausa ir susoko i gabala, tuomet paliek o garaze sviesos yra? Pelargonijom ziema geriau maziau dregmes nei perdaug.
Vasario men nesk kur silciau ir sviesu. Kai pamatysi pelargonijos budima, kai prades lysti nauji lapiukai tuomet stipriai apfebek. Palik nuo apacios 5-7 cm kur pamatysi pirmaja miegancia akute. Tuomet visa aukstesne salu nupjauk peiliu. Is vursuniu pasisauginsi svieziu auginuku
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2016 11 10, 15:52)
Labutes. As apkasta popieriais. Dziugauju mokesciu ir darbo inspekciju draugija... para per trumpa. Visiems visko reikia... jei neisdurnesiu, tada busiu maklaude!
Del baltu sanpauliju. Ju BUS!
Tundrai - Di72 atsakymas del pelargoniju. Jei pelargonijos nudziovino lapus ir zaliu lapu neturi, gali ypac sumazinti laistymai. Liek truputi tik tada kai visai isdzius. Jei dar zydi ir turi lapu, tik truputi liek. Ikisk pirsta i vazonika ir jei nirs truputi jausi dregmes irgi neliek. Na o jei visa zeme ar durpes visai sausa ir susoko i gabala, tuomet paliek o garaze sviesos yra? Pelargonijom ziema geriau maziau dregmes nei perdaug.
Vasario men nesk kur silciau ir sviesu. Kai pamatysi pelargonijos budima, kai prades lysti nauji lapiukai tuomet stipriai apfebek. Palik nuo apacios 5-7 cm kur pamatysi pirmaja miegancia akute. Tuomet visa aukstesne salu nupjauk peiliu. Is vursuniu pasisauginsi svieziu auginuku

wub.gif aciuks.gif aciuks.gif notworthy.gif notworthy.gif
pavasarį atraportuosiu ar gavosi kas nors ok.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 11 10, 12:07)
nea  biggrin.gif Sūnui čiužinį dvigulei lovai  biggrin.gif Galės miegot kaip caras  lotuliukas.gif

Tai jau galės ir marčią parvest yahoo.gif

O mano kalėdinis (tas senovinis) auga, bujoja, nu bet nebežydi bjaurybė jau kelinti metai. Ir sausrą kentė, ir šaltį, ir nieko... protest.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 11 10, 21:07)
Tai jau galės ir marčią parvest  yahoo.gif
[right][snapback]71202937[/snapback][/right]

Tfu tu vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2016 11 10, 21:07)
O mano kalėdinis (tas senovinis) auga, bujoja, nu bet nebežydi bjaurybė jau kelinti metai. Ir sausrą kentė, ir šaltį, ir nieko...  protest.gif
[right][snapback]71202937[/snapback][/right]

Tai gal patręšt pabandyk? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Sekantis tikrai toks bus bigsmile.gif lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 11 lapkričio 2016 - 09:11
QUOTE(poeme @ 2016 11 11, 09:12)
Tfu tu vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Tai gal patręšt pabandyk? vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Sekantis tikrai toks bus  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Idėja superinė,noriu tokio besmegenio. 4u.gif
Atsakyti
kuom mergikės užsiėmusios? Ką gero darže-sode-ant palangių nuveikėt? Porai darže, gal nieko?

poeme klausei, kodėl dabar meilenius migdau? Kad pavasarį žiauriai vėlai budo, nes ilgai balkone laikiau, gal sušalę buvo? Paskui lėtai augo, nežydėjo. Nuo spalio nebelaisčiau, dabar lapus numetė, tai manau, kad miega. Po kokio mėn. žiūrėsiu, gal vėl laistyti pradėsiu.

Buvau Ermitaže, orchidęjų substratai kad brangūs... Gėlė pigiau nei kiminai ir žievė... Pagalvojau, kol nežydi, persodinsiu.
Atsakyti