Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis

QUOTE(vija zemaite @ 2016 11 14, 18:30)
kuom mergikės užsiėmusios? Ką gero darže-sode-ant palangių nuveikėt? Porai darže, gal nieko?

poeme klausei, kodėl dabar meilenius migdau? Kad pavasarį žiauriai vėlai budo, nes ilgai balkone laikiau, gal sušalę buvo? Paskui lėtai augo, nežydėjo. Nuo spalio nebelaisčiau, dabar lapus numetė, tai manau, kad miega. Po kokio mėn. žiūrėsiu, gal vėl laistyti pradėsiu.

Buvau Ermitaže, orchidęjų substratai kad brangūs... Gėlė pigiau nei kiminai ir žievė... Pagalvojau, kol nežydi, persodinsiu.

Mano porai irgi darze.kepu kaledini pyraga.vakat kepiau poemes ciniamonini islipo is formos kaip krokodilas
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 11 14, 23:39)
Mano porai irgi darze.kepu kaledini pyraga.vakat kepiau poemes ciniamonini islipo is formos kaip krokodilas

Tyyyyyksliai lotuliukas.gif Atsiuntei foto, neatrašiau............ Kaži kodėl taip, man nėr taip buvę hmm.gif Gal labai labai talpiai sudėjei? Nebebuvo vietos pūstis, juk mielinė tešla unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2016 11 14, 20:30)
kuom mergikės užsiėmusios? Ką gero darže-sode-ant palangių nuveikėt? Porai darže, gal nieko?

poeme klausei, kodėl dabar meilenius migdau? Kad pavasarį žiauriai vėlai budo, nes ilgai balkone laikiau, gal sušalę buvo? Paskui lėtai augo, nežydėjo. Nuo spalio nebelaisčiau, dabar lapus numetė, tai manau, kad miega. Po kokio mėn. žiūrėsiu, gal vėl laistyti pradėsiu.

Buvau Ermitaže, orchidęjų substratai kad brangūs... Gėlė pigiau nei kiminai ir žievė... Pagalvojau, kol nežydi, persodinsiu.

Aš tai niekuom ax.gif Namie tvarkiausi savaitgalį, galo nesimato, dar turbūt tvarkysiuos 10 metų huh.gif
Mano porai irgi darže, nesuku galvos 4u.gif
O mano meileniai visi su lapais huh.gif Nelaisčiau. Bet labai nenudžiūvo. Dabar jaučiu reikia pradėt liet, juk žiedų Kalėdoms noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 11 14, 18:30)
kuom mergikės užsiėmusios?

Niekuom biggrin.gif savaitgalis darbe, vakar tinginio diena biggrin.gif nu šiandien reiks kuom nors užsiimt ax.gif

Labutis

Tokia tamsuma mane tik prie lovos trauke unsure.gif fuiii .....

Vakar pratingėjau , tai šiandien reik eit jau kažką darbuotis( nebedrybsosi antrą dieną biggrin.gif ) prižadėjau vaikams keksiukų iškept ir virtų bulvių cepelinų išvirt pietums, paskui biški reiks namus apsimėtyt ax.gif

Cukatai pagaliau išdžiuvo , bet jau taip ilgai jie man , matyt ir mano tas moliūgas miltingas ...

Aš amarilius užmigdau iki pavasario ax.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 11 15, 08:24)
Tyyyyyksliai  lotuliukas.gif Atsiuntei foto, neatrašiau............ Kaži kodėl taip, man nėr taip buvę  hmm.gif Gal labai labai talpiai sudėjei? Nebebuvo vietos pūstis, juk mielinė tešla  unsure.gif
Papildyta:

Aš tai niekuom  ax.gif Namie tvarkiausi savaitgalį, galo nesimato, dar turbūt tvarkysiuos 10 metų  huh.gif
Mano porai irgi darže, nesuku galvos  4u.gif
O mano meileniai visi su lapais  huh.gif Nelaisčiau. Bet labai nenudžiūvo. Dabar jaučiu reikia pradėt liet, juk žiedų Kalėdoms noriu  ax.gif

Kad ir išlipo(manau kad per talpiai sudėjau i formą)karštas žiauriai skanus buvo.Kitą normą kepiau ir sudėjau į dvi formas,liuks gavosi 4u.gif
Kur tu laikai kalėdinį pyragą,šaltai,šiltai,kuriam namų kampe biggrin.gif Bijau sugadinti,neteisingai laikydama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2016 11 15, 11:24)
Kur tu laikai kalėdinį pyragą,šaltai,šiltai,kuriam namų kampe biggrin.gif Bijau sugadinti,neteisingai laikydama. biggrin.gif

Aš laikau virtuvėj, spintelėj 4u.gif Tikrai išsilaikys bet kur, nekaprizingas jis mirksiukas.gif
Beje mergaitės - nuo šiandien Maximoj 25 proc džiovintiems vaisiams, riešutams 4u.gif Aš per pietus varau pirkt 000054.gif Gal galima rizikuot ir laukt didesnės nuolaidos kokioj Norfoj ar Rimi, bet aš jau bijau pavėluot ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2016 11 15, 10:52)
Tokia tamsuma mane tik prie lovos trauke  unsure.gif  fuiii .....

O vakar matėt koks mėnulis???? Aš mobiliaką palikau mašinoj, tai kai reikėjo užsistatyt žadintuvą, variau pasiimt, išėjau į lauką ir sustojau bigsmile.gif 21:30 val kaip dieną bigsmile.gif Šviesuuuuuu bigsmile.gif Visą giminę iš lovų ištraukiau į lauką pažiūrėt bigsmile.gif Vaikai spjaudės, nes jau lovose gulėjo lotuliukas.gif Bet kai paskaičiavo, kad sekantis toks reiškinys bus, kai tėvams bus 100 metų, tai apsiramino tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 15 lapkričio 2016 - 09:43
Sėdžiu geriu imbiero+citrinos+medaus arbatą vartotojo įkelta nuotrauka Bando pribibt kažkokia zaraza vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 11 15, 09:40)
O vakar matėt koks mėnulis????

QUOTE(poeme @ 2016 11 15, 10:03)
Sėdžiu geriu imbiero+citrinos+medaus arbatą [

A bliūdyji ,aš tokiam laike jau po kaldra ir dėl menulio tikrai nelysčiau tongue.gif

Nu tik nesirk 4u.gif ateik į fb nunešiau keksiukų su cukatais prie arbatos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2016 11 15, 15:51)
*A bliūdyji ,aš tokiam laike jau po kaldra ir dėl menulio tikrai nelysčiau  tongue.gif

**Nu tik nesirk  4u.gif  ateik į fb nunešiau keksiukų su cukatais prie arbatos  wub.gif

*21:30???? Man tik vakaras prasideda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
**Eik tu saaaaaauuu bigsmile.gif Bėgu bigsmile.gif
Atsakyti
Kaži kas pigiau - nusipirkt gerą, sarginį šunį ar mešką?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Jau meška kokia graži :D

Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 11 15, 10:40)
Bet kai paskaičiavo, kad sekantis toks reiškinys bus, kai tėvams bus 100 metų, tai apsiramino  tongue.gif

tongue.gif geras smile.gif kažin, sulaukę ar besuvoksim, ką matom ax.gif

Aš mėnulio nemačiau, mieste per debesis ir šviesas su dukra dairėmės, bet nieko...

Poeme, jei dabar imsi laistyt meilenius, o jie nebuvo lapų nudžiovinę, gali vėl lapai imti augti, o ne žiedas. Juk po poilsio meilenį ištraukiam, padedam šviesiai ir šiltai, kai kiša žiedą tik tada imam lieti, kad lapai neaplenktų, kažkaip toks principas. Mano irgi du dar žali, bet sausa žemė jau mėnesį. Laikysiu nelietus dar.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 11 15, 14:12)
*21:30???? Man tik vakaras prasideda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Naktibalda lotuliukas.gif

Ta meškutė gražiai ten guli wub.gif tokią prie vartų pamatytum tikrai stapteltum biggrin.gif
Atsakyti