Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas wub.gif

Kaip tos dienos bėga.... Nors namuose, daugelis skundžiasi, kad laikas sustoja, bet aš nežinau, man vis tiek diena dieną veja, jau ir ketvirtadienis. Jau ir trečią karantino savaitę baigiam, o atrodo tik prasidėjo karantinas. Šiandien dar į darbą reiks trumpam nuvažiuoti.

Va, ryte orus kitai savaitei pažadėjo jau apie +15, bus sunku namuose žmonėms, pavasaris, į sodus/sodybas norėsis. Reiks gal ir Mamą kada nuvežti į sodą hmm.gif bet pradėk vieną kartą, tai paskui spirgės važiuoti dažnai ir ne visada norės, kad vežčiau, važiuos visuomeniniu transportu, ko nelabai norėčiau.

Su vaikais vis nerimas. Džiaugiuosi, kad maniej spėjo dar atskristi, dabar jau nebegalėtų. Bet į darbą dukrai kartais reikia, pusžentis taip pat būna nuvažiuoja kai labai reikia. Tikiuosi, kad abudu saugūs bus.
Atsakyti
MamaEgle,o tai dukrytė LT? wub.gif wub.gif Pavydžiu.Dukra sako bent per velykas susitinkame sodyboje per 5 metrus. ax.gif Nežinau nežinau.Baisu rizikuoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2020 04 02, 07:37)
MamaEgle,o tai dukrytė LT? wub.gif  wub.gif Pavydžiu.Dukra sako bent per velykas susitinkame sodyboje per 5 metrus. ax.gif Nežinau nežinau.Baisu rizikuoti. ax.gif

Ne, jie vasario paskutinį savaitgalį buvo atskridę 5 dienom ir viskas. Dabar jau nežinau kada pasimatysim..... verysad.gif
Atsakyti
Pasibaigs kada nors karantinas ir vėl atsidarys sienos.Tikiuosi.Nes ir mes norėtume kada iš arti pamatyti dukros namus, ne tik per kompiuterį g.gif
O aš nelabai pastebiu pokyčius dėl karantino.Abi mažosios dukros dabar namie.Vyresnioji dirba, pas mus gyvena dabar, per tris savaites tik tris dienas nėjo į darbą.Mažoji grįžo iš Klaipėdos, nes jos darbovietė dėl karantino buvo priversta užsidaryti.Pradžioje buvo apmokamose atostogose, dabar prastovose, tai parvažiavo, nes iš vieno katilo valgyti pigiau.Vyras dirba, kai šilta aš darže ką nors randu nuveikti, kai atšalo namie.Pilnai darbo užtenka tarp pomidorų daigų, šiokio tokio ūkio, nes verdu gyvuliams bulves, miltus, darau valgyt šeimai.Į parduotuvę neinu, dukra parneša jei ko reikia.Bet kai daug maisto atsargų turim, tai nedažnai tereikia.
Bendrai mūsų gatvėje dirba beveik visi.Dėl karantino niekas nesustojo.Gatvėje 14 namų, dvejuose negyvenama, trijuose gyvena pensininkai.O kituose gyvena seniūnas, jo žmona medikė, gaisrininkas, pardavėja, du miškakirčiai, lentpjūvės darbuotojas, eigulys, apsaugos darbuotojai, manasis pieninėj dirba ir visi dirba, niekas niekur nesustojo.Moterys kai kur niekada nedirbo, namų šeimininkės ar mažus vaikus augina.Ir tik vieninteliame name pasikeitė gyvenimas,Vyras grįžo iš užsienio, nebeišvažiavo, o jo žmona kirpėja, irgi dėl karantino nebedirba, tai džiaugias, kad pagaliau susiremontuos vasarą pradėtą ūkinio pertvarkymą į pirtį-poilsinę.Viename iš negyvenamų namų buvo saviizoliavęsis savininko pusžentis, bet aš jo taip ir nemačiau, tik faktą žinojau.Matyt sąžiningas.O kitą negyvenamą tai nusipirko, bet dabar remontuojasi, žadėjo pavasarį parsikraustyti šeima su dviem mažais vaikais.Pažįstami, nes tie tėvai vietinių vaikai, mokyklą mūsų baigė smile.gif Pasikalbu su kaimynais, kavos negeriam kartu, bet per tvorą, per gatvę susitikę persimetam keliais žodžiais.Visi atsargūs.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Su švente Mergaitės.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Laba wub.gif

ramios šiais metais visos šventės... nors vakar namie kalbėjom, kad mes ir taip panašiai būtume Velykas šventę, tik Mama ryte į bažnyčią eina (čia tas vienas retų kartų). Vat vaikams mūsų su sese liūdniau bus. Nežinau ar jos vaikai vienas pas kitą važiuos, o ir dukra mano planavo pas juos skristi. Dabar viską atidėjo ramesniems ir saugesniems laikams.

Bangele, kiek pasižiūriu tai ne miestuose gyvenantiems mažai kas ir keičiasi. Ir sodinti reikia, ir namus apeiti. Gyvuliukams nepasakysi, kad karantinas, apžiūrėti juos vis tiek reikia.

Šiandien Mamą nuvežiau į sodą. Kaimynė savo sode kelias lysves pasidalino, tai jas abidvi ir nuvežiau. Oras gražus, tai ir lauke pabus, ir pajudės. Nes kitaip sunkiai Mamą nulaikau namie..... doh.gif dar gerai kad sesė turi šunį, tai jos abidvi vis išveda jį pasivaikščioti į mišką/parką.

Ingrida, kaip ten pas jus situacija? Kiek rašo, kad Panevėžyje labai jau rimta situacija. Saugok save!

Būkime visi sveiki wub.gif
Atsakyti