Labas
Vakar grįžome į miestą, ryt vėl išvažiuojam. Šiandien reikalų mieste: ir į darbą atėjau, paskui su Mama pas tetą, į sodą palaistyti kiek dar ten ko liko, tada vakare draugės gimtadienis, važiuosim pasveikinti. Taip ir sukasi ratas.
Ingrida, į Palangą būčiau lėkus

nors ir buvau jau šiais metais, bet jūros man per daug nebūna

tik vat kaip su namuku ir besikeičiančiais svečiais

kai turi tokį reikalą kaip namukas svečiams, tai jau ir pririštas prie svečių grafiko kada kas išvažiuoja, kada vėl atvažiuoja. Užburtas ratas
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 13, 07:50)
Labas rytas.
Sunkiai miegasi mieste.Atpratome nuo miesto gaudesio,dar dragas vidurnaktį kažkur netoli buvo.Uodas įskrido į penktą aukštą,kaip keista,karšta..........tai ne senoje troboje vėsu visada.
Bandysiu turgelyje pakaišioti pardavėjams pomidorus,tikrai nekonservuosiu niekas nevalgo,verčiu pavasarį lauk.
Pavakary dar mb sesės gimtadienis,kada remontais užsiimti?
Reikia dar kroviklio telefonui,rėkia.Kai gyvename per dvi vietas arba nepasiimu,arba bute paskui palieku.Reikia dviejų abejose vietose.
Gražaus savaitgalio.
Oi, su miegu ir man tas pats šią naktį buvo

jokio poilsio

nors kai užmiegu triukšmo negirdžiu, bet miegoti karšta, užmigti sunku, žodžiu vargas, o ne poilsis. Greičiau jau atvėstų, vargina tokie orai.....
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 14, 07:26)
Labas rytas.
Šiąnakt vėl,jau pusę dvylikos išjungiau filmą pradėjau snausti,kaip sprogo kažkas netoliese,net mašinų signalizacijos įsijungė.Visi miegai išlakstė.Tda gal iki dviejų trejų pažiūriu filmą išjungiu ir vėl akys stačios.Ryte bažnyčia su varpais.

Kaip mes čia gyvenome?
Aš taip pat šią naktį, o paskui užmigau su įjungtu telefonu
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 16, 07:35)
Labas rytas.
Nusivežiau mamą vakare į mišką grybų nelabai,bet pasiriešutavome.
Jau riešutai geri? Pas mus sodyboje yra, bet dar neriešutavome. Reiks savaitgalį prasieiti per riešutynus. Sekmadienį jau kraustomės į Vilnių, atostogos baigiasi, kitą savaitę pilnai į darbą.....