Labas rytas
QUOTE(IngridaB @ 2022 08 25, 20:16)
MamaEgle,nu Tu kaip mano vaikai mažieji,nemėgsta nei grybų nei grybauti.Išskyrus Ignytę.Gaila laiko vis neranda.
Aš jau iš ryto lėksiu.Palijo,nors voveraičių tikrai rasiu manau.
Savaitgalį bus pilna žmonių,tai rytoj kaimynas arba aš būsime pirmi.
Laukiu mažėlio,princesė šiandien švenčia išėjimą su bendradarbiais iš darbo.Keičia darbą,nori dirbti su amerikiečiais,nenori su lietuviais.Atsibodo Ignytis,nors mažasis sako,kad teks nemažai naktimis dirbti,nes gi laiko skirtumas.Sename darbe sakė bet kada gali grįžti,matysime.
Neseniai sužinojome,kad pusžentis grįžo į mažėlio įmonę,pabandė kitur,geriau nerado.Na ir gerai visi savi ir Ignė pusę etato turi pas brolį.Man ramiau.
Na nenugriausiu nei vieno šiltnamio,bet nenoriu jau tiek pomidorų.Gal kokią vynuogę pasodinti?Mažiau darbo?
Bangele,duok mintį.
Mano dukra labai mėgsta grybauti. Ją kita močiutė išmokino, tai dukrai tik pasakyk, kad į mišką važiuojam grybų. Ir Airijoje kai gyvenom buvau viena prieš du grybautojus

tekdavo juos į mišką vežti. Aš būdavo net ir kokią knygą pasiimdavau ir miške skaitydavau, kol jie miškais vaikščiodavo....
Tavo mergaitė šaunuolė, visur spėja ir puikiai susitvarko

Gaila, kad į magistratūrą nestojo, toks motyvuotas ir atsakingas žmogus galėtų daug moksle pasiekti
Gerai kai vaikai visi kartu

vis savi vienas kitą palaiko.
Mes šiandien į sodybą savaitgaliui. Dabar su nakvyne ir gal su nakvyne dar kada rugsėjį nuvažiuosim, bet nežinau kaip bus

vakarai ilgėja, normaliai elektros name nėra, drėgna tuoj bus, pečių nenorim kurti, nes dėl jų tinkamumo nesam tikri, tai matyt, kad nakvojimo sezonus užbaigsime jau greitai, o važinėsime tik vienai diena. Be to dar vieną butą reikia sutvarkyti, nuomininkė baigė savo žemišką kelionę

tai sūnus jos daiktus sutvarkė, viską išvežė, bet reikia sutvarkyti patį butą, gal paremontuoti kažkiek ir ieškoti naujų nuomininkų.