QUOTE(IngridaB @ 2022 09 05, 19:30)
Matau Bangelė parėjo.
Na jo susitikimams gamtoje geriau.Kavinėle ir laiko limitas,nepatinka man tie gimtadieniai jose,tik įsišventi jau laikas namo.
Va čia tai sudominai programėle.Bet man tris reiktų stebėti.

Ignė grįžta mažėlis Vokietijon darbo reikalais.
Mažoji apsiramino,naujas darbas.Perspėjo mažėlis,kad teks naktimis dirbti su Amerika.Dar ne naktlmis,bet vakarais tai taip.Čia kol kas.Na bet mažasis sako papuolė į geriausią įmonę LT,IT.Na norėjo dirbti su tarptautine.Gal įsivažiuos,ryte anksti nereikia už tai.Bet iki darbo valanda kelio autobusu.

Čia kol bandomasis laikotarpis,paskui gal galės iš namų.Toks juokas suėmė pas juos penktadieniais įmonė išperka pietus,tai sakau tą dieną visi susirenka?Juokėsi,jo beveik.
Buvau panikoje,sumažėjo užsakymų,galvojome mokykla vaikams,kainos kyla.Msžoji įmetė reklamą,vėl turiu užsakymų,ačiū dievui.
Šindien virtuvę grandėme visus senus dažus,judame į priekį.
Mes net neišnaudojome laiko limito

pavalgė visi ir jau kilo nuo stalo... reiks kitą kartą pas save sodyboje daryt. Iš karto pasakysiu, kad be nakvynės, bet susirinkti galime. O jei dar MB pavėsinę sukals (čia kol kas tik mano rožinė svajonė, bet gal kada bus), tai ir patogiai pasėdėti bus kur.
Programėlėje ten kiek nori gali stebėti, svarbu, kad ir jie turėtų ją. Tuo pačiu ir vienas kitą matytų ;)
Iš namų gal ir gerai, bet paskui užsisėdi labai. Tik namai ir namai, jokio išėjimo. Ir taip dabar žmonės bendrauja labiau nuotoliniu būdu, o dar kai darbas namie, parduotuvės į namus ateina, tai iš viso gali iš namų mėnesiai neišeiti.
Prasidėjo mokslo metai, grįžo šurmulys į koridorius. Tiek gražaus jaunimo pas mus vėl.