Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 7

QUOTE(keistuole @ 2017 02 24, 00:35)
Jums jokios prasmės mokėt už aerobusą beveik 6 €, kai galit nusipirkt T10 bilietukų už 10 € ir paskui ir kitom dienom jais naudotis

Teisingai 4u.gif
Atsakyti
Tikrai skaičiau, tikrai žinojau, bet susimaišė nors tu ką... į kurį terminalą ryanair ir wizzair skraidina? Į T1?
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2017 02 24, 14:46)
Tikrai skaičiau, tikrai žinojau, bet susimaišė nors tu ką... į kurį terminalą ryanair ir wizzair skraidina? Į T1?

T2
Atsakyti
Sveiki, norejau paklaust. Perkame bilietus ekskursijai melynu ir zalia autobuso marsrutu. Kaina ten yra 1 d. Ir 2 d.norejau suzinoti abiems marsrutams reikia pirkti atskirus bilietus nors ir bandysim per viena diena abiem apvaziuoti.
Ir dar klausimas norim aplankyti montserat vienuolyna, radome 90 euru su gidu ir nuvezimu bileitus. Tik nenurodo vaikisku bilietu. Gal kas pirkot ir galit pasakyti ar vaikams irgi reikia bilieto ?
http://barcelona10.r...usy-v-barselone
http://barcelona10.b...ams-come-true-/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldainia: 26 vasario 2017 - 12:17
Sveikos
Norejau paklausti,ar tikrai taip isbrangus Barselona?ieskom kur apsistoti atostogoms su 2 vaikais 10 naktu birzelio men.tai nieko pigiau nei 1000 eur nerandam.ziurinejam daugiau apartamentus.nors tenkina ir kt variantai.gal ja turite pasiulyti/rekomenduoti?Isnarsiau visus booking,agodas ir kt. saitus.
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2017 02 27, 08:35)
Sveikos
Norejau paklausti,ar tikrai taip isbrangus Barselona?ieskom kur apsistoti atostogoms su 2 vaikais 10 naktu birzelio men.tai nieko pigiau nei 1000 eur nerandam.ziurinejam daugiau apartamentus.nors tenkina ir kt variantai.gal ja turite pasiulyti/rekomenduoti?Isnarsiau visus booking,agodas ir kt. saitus.

bandykit per airbnb mano draugė ten sakė visai neblogą variantą priimtina kaina buvo radus.

nors aš kai po Tenerifės atskridau į Barseloną, tai ir kavinių ir parduotuvių kainos ženkliai didesnės pasirodė
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2017 02 27, 09:35)
Sveikos

Mes balandžio mėn 9 naktims prie Nou Camp ar kaip jis ten (stadionas, mano sunaus svajone) per airBNB tik uz 1000eur penkiems asmenims pasiemem, ir tai ne prabangiai. Pernai už 350 eur Paryžiuje visi buvom. Barselona brangi NEREALIAI!!! Bet tikiuosi verta to wub.gif 4u.gif
Atsakyti

nors aš kai po Tenerifės atskridau į Barseloną, tai ir kavinių ir parduotuvių kainos ženkliai didesnės pasirodė

Oj, pritariu  :) Man apskritai Tenerifėj ir Portugalijoj pasirodė pigiausia atostogauti. Prahoj kainos pasirodė kiek aukštesnės, o jau Barselona tai tikrai brangoka pasirodė  :) Aišku, jeigu būnant kažkur tolėliau nuo centro, tai gal kitaip, nors vis tiek nepasakyčiau, kad pasirodė pigu ar pigiau, nei ten, kur gyvenam..

Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2017 02 27, 11:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="keistuole" data-cid="71470290" data-time="1488178529"><div><p>nors aš kai po Tenerifės atskridau į Barseloną, tai ir kavinių ir parduotuvių kainos ženkliai didesnės pasirodė</p></div></blockquote><p></p><p>Oj, pritariu  smile.gif Man apskritai Tenerifėj ir Portugalijoj pasirodė pigiausia atostogauti. Prahoj kainos pasirodė kiek aukštesnės, o jau Barselona tai tikrai brangoka pasirodė  smile.gif Aišku, jeigu būnant kažkur tolėliau nuo centro, tai gal kitaip, nors vis tiek nepasakyčiau, kad pasirodė pigu ar pigiau, nei ten, kur gyvenam..</p>

Portugalijoj jau labai seniai buvau, bet labai gerai irgi buvo, reiks gal vėl kada išsiruošti smile.gif

Atsakyti
Ačiū visoms patarusioms.einu naršyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2016 11 14, 23:10)
Laba smile.gif

Grįžom bet tikrai dar važiuosim. Įsimylėjau Barseloną. Po tiek aplankytų vietų negalvojau kad dar teks kada į kokį miestą įsimylėt smile.gif . Prie mano meilės Singapūro kur buvau jau 4 kartus dedu Barsą smile.gif

Buvom trumpai visgi Monserat palikom kitam kartui. Visą pirmą dieną skyrėm hopp ofui su kuriuo važiuojant išlipdami aplankėm Sagrada Familia ir Guellio parką. Apvažiavom du maršrutus. Oras buvo gan geras bet hopp ofe man buvo šaltoka . Vyras mano jautės gerai.
Antrą dieną pradėjom nuo Montjuic funikulieriaus. Jau 11 val nukulniavom iki jo ( nuo viešbučio mūsų kokis 15-20 min) ir už 11 eur nusikėlėm iki Barselonetos. Jokių dviejų mokesčių nera. Važiavom 6 iese visam funikulierium. Vaizdai super foto irgi. Išlipę Barselonetoj dapėdinom iki Gotikos rajono . Superinis smile.gif ten ir pietavom. Pirmą kartą teko pastovėt eilėj prie bistro bet rekomenduoju The Benedict. Pavadinimas pats pasako ką ten rasit - puikiai paruošti benedicto kiaušiniai . Buvo hamburgerių ir blynų. Puiki vieta. Kainos nesikandzioja - sąskaita dviem su alum 34 eur.

Iš oro uosto kaip ir daugelis važiavom su Renfe iki Passei De Grassio iš ten su metro. Galioja t10 bilietukai. Kadangi skrydis buvo itin ankstyvas atgal už taksi iki oro uosto sumokejom 34 eur.

Na va nedaug iškentėjau smile.gif bilietai į Barsą vėl kišenėje bigsmile.gif tik šį kartą ir vaikai kartu smile.gif trys pilnos dienos . Dabar tikiuos aplankyti ir Monseratt smile.gif . Airbnb dabar mano draugas telefone smile.gif - paieškos intensyvios kur apsistot smile.gif
Atsakyti

Nesu klaustrofobikė, bet vėl žiūriu, iš tiek foto tik kelios su langais, man jau nepaeitų biggrin.gifO kaina, jei dar ir pusryčiais, tikrai gera.

Jau sugrįžus :) Galiu patikslinti, kad be pusryčių, buvau supainiojus su Madrido hosteliu. Mūsų kambario langas buvo nuo viršaus iki žemės, nemačiau, kaip ten kitose nuotraukose. Šiaip labai jauki, estetiška ir švara tviskanti aplinka, labai mums ten patiko. Buvo kambary ir šaldytuvas su mikrobange. Kas buvo keista, kad vienkartinius indus ir įrankius palikdavo, įprastų nebuvo. O šiaip - duodu 10 balų. 

Atsakyti