Na va nedaug iškentėjau bilietai į Barsą vėl kišenėje tik šį kartą ir vaikai kartu trys pilnos dienos . Dabar tikiuos aplankyti ir Monseratt . Airbnb dabar mano draugas telefone - paieškos intensyvios kur apsistot
Sveiki, gak galetumete kas nors parasyti, kaip Barselonoje nuvykti viesuoju transportu i Tidibado kalna, ir Cosmosaica. po to uzvaziuoti viesuoju transportu ant Montjuk kalvos ir laiptais nusileisti zemyn? Būtume dėkingi...
Sveiki,
gak galetumete kas nors parasyti, kaip Barselonoje nuvykti viesuoju transportu i Tidibado kalna, ir Cosmosaica. po to uzvaziuoti viesuoju transportu ant Montjuk kalvos ir laiptais nusileisti zemyn?
Būtume dėkingi...
Aš į Barseloną už poros savaičių, info iš šios temos:
"Tibidabo nuo catalonijos aikstes vaziuojat su L7 metro iki galines stoteles (av.tibidabo) tada sedat i ta snoviska tramvaju - blue tram, arba i autobusa. Pasiziurekit kada tramvajus vaziuoja. pavaziuosit i kalna ir dar su funikulierium teks keltis. Siaip nepigu, bet vaikam smagu"
Radau net filmuką: My Webpage
Aš į Barseloną už poros savaičių, info iš šios temos:
"Tibidabo nuo catalonijos aikstes vaziuojat su L7 metro iki galines stoteles (av.tibidabo) tada sedat i ta snoviska tramvaju - blue tram, arba i autobusa. Pasiziurekit kada tramvajus vaziuoja. pavaziuosit i kalna ir dar su funikulierium teks keltis. Siaip nepigu, bet vaikam smagu"
Radau net filmuką: My Webpage
Sakykit keliauninkės, gal labiausiai apsimoka pirkti HOLA BCN travel cardą? pvz būnant 5 dienas ir perkant bilietą internetu(30,33eur) jei gerai suprantu, jis galioja ir linijai nuo oro uosto ir atgal, ir funikulieriams ir tramvajams...pataisykit jei klystu "The Hola BCN! pass is a non-transferable travel card that allows you make as many journeys as you like using the metro, bus (TMB), urban railway (FGC, Zone 1), Montjuïc funicular, tram (TRAM), and regional railway (Rodalies de Catalunya, Zone 1)." "Travel to Barcelona-El Prat airport included
The Hola BCN! travel card includes metro service travel between the airport and Barcelona city centre. Avoid paying extra for airport transfers and enjoy your Hola BCN! travel card from the minute you touch down."