Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 7

QUOTE(PUka @ 2017 04 06, 22:02)
O koks uzstatas nuomojantis juos?

Jokio, mes mokėjome su kreditine kortele prieš atvykstant, šiaip reikia asmens dokumento. Už kelių dienų keliasime į Romą, ir vėl imsime motorolerį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 04 07, 22:41)
Jokio, mes mokėjome su kreditine kortele prieš atvykstant, šiaip reikia asmens dokumento. Už kelių dienų keliasime į Romą, ir vėl imsime motorolerį wub.gif

aš tai pvz bijau su motoroleriu biggrin.gif
man jau turbūt lengviau autobusą būtų vairuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2017 04 07, 23:41)

O nuomojanciu firmu yra daug, ar jau reikia zinoti taskus? As tai labai noreciau, palei pakrante gal koks kelias eina? Su vaikais lekiate ar vieni?

QUOTE(keistuole @ 2017 04 08, 10:02)
aš tai pvz bijau su motoroleriu biggrin.gif
man jau turbūt lengviau autobusą būtų vairuoti biggrin.gif

Smagu! Bent jau pabandyti smile.gif

Siandien knygyne ieskojau TOP Barcelona knygeles, visai ju neber like dvi kazkokiu miestu verysad.gif o jos taip patogu keliaujant verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2017 04 09, 17:31)
O nuomojanciu firmu yra daug, ar jau reikia zinoti taskus? As tai labai noreciau, palei pakrante gal koks kelias eina? Su vaikais lekiate ar vieni?
Smagu! Bent jau pabandyti smile.gif
Siandien knygyne ieskojau TOP Barcelona knygeles, visai ju neber like dvi kazkokiu miestu verysad.gif o jos taip patogu keliaujant verysad.gif

PAsižiūrėkit bibliotekoj.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 04 09, 19:00)
PAsižiūrėkit bibliotekoj.

4u.gif gera mintis
Atsakyti
Mes iš lietuvių, centre, nuomavomes:) Bet labai faini žmonės, dar mums daug patarimų davė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 09 balandžio 2017 - 21:58

Uoj, su Barselona ir motoroleriais mano asmeninės emocijos buvo gana miksuotos  :) 

Aš motoroleriu važinėju kasdien čia, kur gyvenu - mano kasdienė transporto priemonė. Kai viešėjom Barselonoj, tai įvertinau, kad labai smagu važinėt motoroleriu, nes keliai geri, platūs, nes mašinų vairuotojai jau pripratę prie motorolerių ir pasidalina draugiškai kelius visi. Bet kas mane atbaidė - būtų puiku važiuot geru oru (geru oru visad smagiau važinėti, čia faktas - kai mes atostogavom, pusantros dienos lijo ir buvo šalta), būtų puiku turėt savo šalmą (čia jau reikia iš anksto planuotis ir apskritai čia jau asmeninis toks pasirinkimas aišku) ir dar sakyčiau pirmą kartą viešint Barselonoj ir dar su vaikais aš, vargu bau, ar rizikuočiau imti motorolerius  :) Be vaikų ir antrą kartą ar tolimesnius kartus arba jeigu ne tiek pažintinė, kiek poilsinė kelionė, tai su malonumu, bet pirmam kartui vertinant iš to savo asmeninio kasdienio važinėjimo man Barselono su motoroleriu pasirodė kiek viskas per intensyvu  :) 

Atsakyti
Sakykit Hop on- Hop off yra skirtingų firmų ? nes www randu net kelių spalvų ... Kuri rekomenduotumėt ar iš kurio puslapio rinktis ? ar nuvykus vietoje nusipirkti? mes vis tiek is oro uosto i Catalunijos aikste is ten i Und. metro iki Barselonetos M, tai gal Catalunijos aiksteje nusipirktumem ?
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2017 04 18, 22:47)
Sakykit Hop on- Hop off yra skirtingų firmų ? nes www randu net kelių spalvų ... Kuri rekomenduotumėt ar iš kurio puslapio rinktis ? ar nuvykus vietoje nusipirkti? mes vis tiek is oro uosto i Catalunijos aikste is ten i Und. metro iki Barselonetos M, tai gal Catalunijos aiksteje nusipirktumem ?

Tos skirtingos spalvos - raudona, mėlyna, žalia - yra skirtingi bus turistic maršrutai, o kaina viena jiems visiems trims. Kaina priklauso nuo dienų skaičiaus, ne nuo maršrutų. Yra stotelės, kur galima persėsti iš vieno maršruto į kitą. Nusipirksite pačiame autobuse, duos ir planelį su kiekvienoj stotelėj lankytinais objektais, ir nuolaidų knygelę, ir, aišku, ausines klausytis pasakojimo autobuse įvairiomis kalbomis.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2017 04 18, 23:09)
Tos skirtingos spalvos - raudona, mėlyna, žalia - yra skirtingi bus turistic maršrutai, o kaina viena jiems visiems trims. Kaina priklauso nuo dienų skaičiaus, ne nuo maršrutų. Yra stotelės, kur galima persėsti iš vieno maršruto į kitą. Nusipirksite pačiame autobuse, duos ir planelį su kiekvienoj stotelėj lankytinais objektais, ir nuolaidų knygelę, ir, aišku, ausines klausytis pasakojimo autobuse įvairiomis kalbomis.

Bet internete randu gal net tris is daugiau skitingu kainu, kaina uz dvi diena nuo 70 eur iki 86 eur, kaip suprantu ten skirtingos firmos ☺ O marsrutu tiek nestudijavau, bet labai panasiai patrikia visi. Tik galvoju jei busipirksi viena ar ir turesi laukti butent tos firmos 🚌 autobuso?
Atsakyti

Taip, yra dvi skirtingos firmos - Barcelona City Tour (raudoni autobusai) ir Barcelona Bus Turistic (mėlyni - aqua spalvos autobusai). Jų visų maršrutai panašūs / praktiškai vienodi, bet asmeniškai mes ėmėm Barcelona City Tour autobuso abu maršrutus (raudoną/oranžinį ir žalią) vienai dienai. Antrą kartą rinkdamasi pasiimčiau geriau dviems dienoms ir vienai dienai skirčiau vieną maršrutą, nes pamatyti maršruto eigoje tikrai yra daug ką :)

Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2017 04 18, 23:26)
Bet internete randu gal net tris is daugiau skitingu kainu, kaina uz dvi diena nuo 70 eur iki 86 eur, kaip suprantu ten skirtingos firmos ☺ O marsrutu tiek nestudijavau, bet labai panasiai patrikia visi. Tik galvoju jei busipirksi viena ar ir turesi laukti butent tos firmos 🚌 autobuso?

Aš turėjau minty šitą https://www.barcelon...ic.cat/en/rutes. Čia už dvi dienas 39 eur. Trys maršrutai, apima didžiausią teritoriją, daugiausia siūlomų kalbų ir geriausios papildomos paslaugos (nuolaidų knygelė). Naudojausi tris kartus skirtingais metais, nes važiavau su skirtingais žmonėm. Ypač man tos nuolaidos tiko, muziejai, funikulieriai, atrakcijos, maitinimosi įstaigos ir pan.
Šiaip aš dažnai miestuose naudojuosi hop on hop off paslauga, bet Barsoj ji man patiko labiausiai. Tik kaina žiauriai išaugus pastaraisiais metais.

"Tik galvoju jei busipirksi viena ar ir turesi laukti butent tos firmos 🚌 autobuso?"
Taip, būtent to autobuso stotelėse, bet jie dažnai važinėja.
Atsakyti