Jokio, mes mokėjome su kreditine kortele prieš atvykstant, šiaip reikia asmens dokumento. Už kelių dienų keliasime į Romą, ir vėl imsime motorolerį

Uoj, su Barselona ir motoroleriais mano asmeninės emocijos buvo gana miksuotos
Aš motoroleriu važinėju kasdien čia, kur gyvenu - mano kasdienė transporto priemonė. Kai viešėjom Barselonoj, tai įvertinau, kad labai smagu važinėt motoroleriu, nes keliai geri, platūs, nes mašinų vairuotojai jau pripratę prie motorolerių ir pasidalina draugiškai kelius visi. Bet kas mane atbaidė - būtų puiku važiuot geru oru (geru oru visad smagiau važinėti, čia faktas - kai mes atostogavom, pusantros dienos lijo ir buvo šalta), būtų puiku turėt savo šalmą (čia jau reikia iš anksto planuotis ir apskritai čia jau asmeninis toks pasirinkimas aišku) ir dar sakyčiau pirmą kartą viešint Barselonoj ir dar su vaikais aš, vargu bau, ar rizikuočiau imti motorolerius Be vaikų ir antrą kartą ar tolimesnius kartus arba jeigu ne tiek pažintinė, kiek poilsinė kelionė, tai su malonumu, bet pirmam kartui vertinant iš to savo asmeninio kasdienio važinėjimo man Barselono su motoroleriu pasirodė kiek viskas per intensyvu
Sakykit Hop on- Hop off yra skirtingų firmų ? nes www randu net kelių spalvų ... Kuri rekomenduotumėt ar iš kurio puslapio rinktis ? ar nuvykus vietoje nusipirkti? mes vis tiek is oro uosto i Catalunijos aikste is ten i Und. metro iki Barselonetos M, tai gal Catalunijos aiksteje nusipirktumem ?
Taip, yra dvi skirtingos firmos - Barcelona City Tour (raudoni autobusai) ir Barcelona Bus Turistic (mėlyni - aqua spalvos autobusai). Jų visų maršrutai panašūs / praktiškai vienodi, bet asmeniškai mes ėmėm Barcelona City Tour autobuso abu maršrutus (raudoną/oranžinį ir žalią) vienai dienai. Antrą kartą rinkdamasi pasiimčiau geriau dviems dienoms ir vienai dienai skirčiau vieną maršrutą, nes pamatyti maršruto eigoje tikrai yra daug ką