Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 7

Sveiki smile.gif

kadangi kelionė artėja ateinu su klausimu tiems, kurie neseniai buvote.
Sagrada Família rašoma, kad viduje šiuo metu vyksta remontas. Gal kas buvote ir matėte, ar daug gražių vaizdų uždengta? Esame nutarę bažnyčią aplankyti. Iš SM skaičiau, kad rinktis popietinį laiką, tada joje graži šviesa krinta wub.gif

Montserrat
nuvykimą kaip ir išsiaiškinau. Supratau, kad į tą TRANS MONSERRAT BILIETĄ (29,50)į bilietą įeina kelionė iš/į Barseloną, Aeri cable car pirmyn/atgal( arba funikulierius) iki Montserrat ir pasikėlimas su kitu funikulieriumi į SANT JOAN ar SANTA COVA pirmyn/atgal. Žinoma, norisi pamatyti abi vietas, bet jei reiktų rinktis į kurią vietą siūlote? mirksiukas.gif Kompanijoje yra viena senjorė ir dvylikametis.

Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 23 balandžio 2017 - 13:58
QUOTE(k** @ 2017 04 23, 15:57)
Montserrat
nuvykimą kaip ir išsiaiškinau. Supratau, kad į tą TRANS MONSERRAT BILIETĄ (29,50)į bilietą įeina kelionė iš/į Barseloną, Aeri cable car pirmyn/atgal( arba funikulierius) iki Montserrat ir pasikėlimas su kitu funikulieriumi į SANT JOAN ar SANTA COVA pirmyn/atgal.  Žinoma, norisi pamatyti abi vietas, bet jei reiktų rinktis į kurią vietą siūlote?  mirksiukas.gif Kompanijoje yra viena senjorė ir dvylikametis.

Aš pagooglinau apie šį bilietą, tai radau kainą tik už 31.8eu (http://bcnshop.barce...montserrat.html). Ir nesuprantu ar čia į vieną pusę ar pirmyn-atgal? O jūs kur radote bilietus?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 04 24, 09:21)
Aš pagooglinau apie šį bilietą, tai radau kainą tik už 31.8eu (http://bcnshop.barce...montserrat.html). Ir nesuprantu ar čia į vieną pusę ar pirmyn-atgal? O jūs kur radote bilietus?

https://www.google.l...tXf3D-f-cOtugyg

Čia puikiausias informacijos puslapis. Pažiūrėkite apie kelionę į Montserrat, ten surašyta kas įeina ir kainos. Manau, kad 29.50 bus kaina bilietų pardavimo automate.
Aš supratau, kad taip traukinio bilietai (pirmyn atgal) , cable car ar traukinukas į Montcerrat vienuolyną ( pirmyn atgal) ir funikulieriaus bilietas (pirmyn atgal) į pasirinktą vieną vietą (Santa Cove arba Sant Joan). Muziejus į šią kainą neįeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 24 balandžio 2017 - 08:41
QUOTE(k** @ 2017 04 23, 13:57)
Sveiki  smile.gif

kadangi kelionė artėja ateinu su klausimu tiems, kurie neseniai buvote.
Sagrada Família  rašoma, kad viduje šiuo metu vyksta remontas. Gal kas buvote ir matėte, ar daug gražių vaizdų uždengta? Esame nutarę bažnyčią aplankyti. Iš SM skaičiau, kad rinktis popietinį laiką, tada joje graži šviesa krinta  wub.gif

Montserrat
nuvykimą kaip ir išsiaiškinau. Supratau, kad į tą TRANS MONSERRAT BILIETĄ (29,50)į bilietą įeina kelionė iš/į Barseloną, Aeri cable car pirmyn/atgal( arba funikulierius) iki Montserrat ir pasikėlimas su kitu funikulieriumi į SANT JOAN ar SANTA COVA pirmyn/atgal.  Žinoma, norisi pamatyti abi vietas, bet jei reiktų rinktis į kurią vietą siūlote?  mirksiukas.gif Kompanijoje yra viena senjorė ir dvylikametis.

Ačiū, kas atsakys  4u.gif

Sagradoje buvau Balandžio 8d. jokių remontų viduje nepastebėjau. O statybos ten juk vyksta jau virš 100 metų. 15val. viduje buvo pasakiškas vaizdas, šviesa per valandą keitėsi. Mano akims tai buvo visai naujas, nematytas vaizdas.

Dėl Moserrt nieko nepatarsiu, nes mes tik iki vienuolyno važiavome, papildomais funikulieriais nesikėlėme.
Tik galiu patarti, kad jei norite atgal važiuojant traukiny gauti sėdimą vitą, tai imkite iki Mnserrat traukinuką, ne cable car, nes atgal važiuojant pirmi įlipsite į traukinį, kas lipo antroje stotelėje, tikrai ne visi gavo sėdimas vietas.
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2017 04 24, 11:01)
Sagradoje buvau Balandžio 8d. jokių remontų viduje nepastebėjau. O statybos ten juk vyksta jau virš 100 metų. 15val. viduje buvo pasakiškas vaizdas, šviesa per valandą keitėsi. Mano akims tai buvo visai naujas, nematytas vaizdas.

Dėl Moserrt nieko nepatarsiu, nes mes tik iki vienuolyno važiavome, papildomais funikulieriais nesikėlėme.
Tik galiu patarti, kad jei norite atgal važiuojant traukiny gauti sėdimą vitą, tai imkite iki Mnserrat traukinuką, ne cable car, nes atgal važiuojant pirmi įlipsite į traukinį, kas lipo antroje stotelėje, tikrai ne visi gavo sėdimas vietas.

Supratau, ačiū!!! 4u.gif Apie išorę žinau. Dėkinga,kad parašėte valandą. Tada panašią rinksimės ir mes bigsmile.gif

Apgalvosiu ir dėl Montserrat. Tarp pakeleivių yra bijančių aukščio, bet taip norisi su cable car.

Dar neišsirenkame ir dienos į Montserrat. Aišku, pirmiausia stebėsime orus. Bet gal kas patarsite kada geriau, savaitgalį (mūsų atveju šeštadienį) ar paprastą savaitės dieną? Kaip suprantu, mes dar papuolame į Sekminių pirmadienį, Katalonijoj lyg nedarbo diena.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2017 04 24, 11:09)
Dar neišsirenkame ir dienos į Montserrat. Aišku, pirmiausia stebėsime orus. Bet gal kas patarsite kada geriau, savaitgalį (mūsų atveju šeštadienį) ar paprastą savaitės dieną? Kaip suprantu, mes dar papuolame į Sekminių pirmadienį, Katalonijoj lyg nedarbo diena.

kada skrydis? mūsų 3dienį, orai oreliai..... doh.gif susidarėm preliminarius maršrutus kiekvienai dienai, bet, matyt, reiks vietoj viską koreguotis.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2017 04 24, 13:45)
kada skrydis? mūsų 3dienį, orai oreliai.....  doh.gif  susidarėm preliminarius maršrutus kiekvienai dienai, bet, matyt, reiks vietoj viską koreguotis.

Mums dar visas mėnuo, birželio pradžia. Tikiuosi gerų orų. Ir Jums linkiu! Gero skrydžio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2017 04 24, 10:09)

Mes buvome pirmadienį, žmonių buvo tikrai neypatingai daug, prie Madonos max. 10minučių eilėje stovėjome. Nors esu girdėjusi apie kilometrines eiles. Kita vertus, jei nesate stipriai tikintys, nebūtina prie madonos stovėti. Pati bažnyčia graži tokia unikali. Galima tik į bažnyčią užeiti.
Atsakyti

Apgalvosiu ir dėl Montserrat. Tarp pakeleivių yra bijančių aukščio, bet taip norisi su cable car.

Mes su cable car kėlėmės. Esu prie bijančių aukščio, bet kitam kartui rinkčiaus funikulierių ne todėl, kad baisu, bet todėl, kad su keltuvu nebuvo jokio įspūdžio. Sugrūda kaip silkes, nieko normaliai nesimato - nei vaizdo, nei adrenalino. 

Atsakyti

k** - jei norisi pabandyti su cable car, ar nenorite juo geriau į Montjuic keltis? Nėra laaaabai baisu (man tik į priekį kylant buvo labai nemalonu - šiaip aš tikrai labai bijau aukščio ir ypač kai sienos visos stiklinės aplink, o Tu, žmogau, kabi ore, tai sėdėjau ant žemės to keltuvo), negrūda niekas niekur (bent kai mes buvome ten, tai dviese pasiėmėm vieną atskirą keltuvo kabiną), vaizdai puikūs ir labai smagi patirtis  :)  Nežinau tik kaip būna ten laikotarpiu, kuomet jau daug turistų ir orai geresni - mes viešėjome sausio pabaigoje

Atsakyti

k** - jei norisi pabandyti su cable car, ar nenorite juo geriau į Montjuic keltis? Nėra laaaabai baisu (man tik į priekį kylant buvo labai nemalonu - šiaip aš tikrai labai bijau aukščio ir ypač kai sienos visos stiklinės aplink, o Tu, žmogau, kabi ore, tai sėdėjau ant žemės to keltuvo), negrūda niekas niekur (bent kai mes buvome ten, tai dviese pasiėmėm vieną atskirą keltuvo kabiną), vaizdai puikūs ir labai smagi patirtis  :)  Nežinau tik kaip būna ten laikotarpiu, kuomet jau daug turistų ir orai geresni - mes viešėjome sausio pabaigoje

Kovo pradžioj jau nemažoj eilėj laukėm į tą Montjuick keltuvą. Nemažom grupelėm leido, bet palyginus buvo erdviau, nei Montserat ir nejaukiau dėl aukščio. 

Atsakyti

Kovo pradžioj jau nemažoj eilėj laukėm į tą Montjuick keltuvą. Nemažom grupelėm leido, bet palyginus buvo erdviau, nei Montserat ir nejaukiau dėl aukščio. 

Mes į Montserrat nesikėlėme, tai palyginti nelabai galiu, bet tie vaizdai iš keltuvo būtent, kai visur aplink gali žvalgytis ir kai buvome tik dviese, tai tikrai įspūdingi  :wub:  :wub: MB tai buvo labai labai patenkintas, kad nusprendėm kilti. O nusprendėm visai netikėtai bevažiuodami Hop On Hop Off autobusu pro šoną  :D 

Atsakyti