Ar turėtumėm kažką žinoti nuomojantis mašiną iš Goldcar? Pasiėmėm nulinės fr, pilnos apsaugos paketą.
Ačiū.
Aš čia pirkau Sagrada
Man atrodo nėra visos dienos bilietų. Įleidinėjo pagal valandas. Nusipirkti vietoje bilietų buvo neįmanoma, nes dviem dienom į priekį sakė išparduoti.
Ar turėtumėm kažką žinoti nuomojantis mašiną iš Goldcar? Pasiėmėm nulinės fr, pilnos apsaugos paketą.
Ačiū.
Jei rezervavot tiesiai iš jų puslapio su Super Relax Cover, tai viskas ok (tik atkreipkit dėmesį į greičiausiai limituotą kilometražą, nors jei malsitės ~ Barseloną, tai, greičiausiai, neaktualu)

Man atrodo nėra visos dienos bilietų. Įleidinėjo pagal valandas. Nusipirkti vietoje bilietų buvo neįmanoma, nes dviem dienom į priekį sakė išparduoti.
Nusipirkus bilietus i Sagrada, eileje vis tiek reiks stoveti, tik gal mazesneje?
Ačiū. O pačiai įspūdį padarė?
Kadangi pirmumą skiriam Montserat, tai labai į orus žiūrėsim, dėl to būtú patogu neprisirišti prie Sagrados laiko. Na, bet tebūnie.
Papildyta:

Per rentalcars ėmėm, pasiėmėm brangiausiá paketá, daugiau nebuvo, kà rinktis

1100eur, bet kažkaip, tfu tfu tfu, nesam turėję problemú su įšaldymais, visad grážina. o mes judėsim tik iš Barselonos iki Valensijos, tai daug km nesigaus.
Kadangi pirmumą skiriam Montserat, tai labai į orus žiūrėsim, dėl to būtú patogu neprisirišti prie Sagrados laiko. Na, bet tebūnie.
Papildyta:
Man labai labai patiko. Sako gražiausia po pietų, mes buvome 15 val. apšvietimas pasakiškas. Eilių nebuvo jokių, mes gal 10 min. anksčiau atėjome, įleido. Sako ir vėluoti kažkiek galima.
Nuotraukų įkelti nemoku čia, parodyčiau kaip gražu ten.
Jei į Monserat iš pačio ryto išsiruošite po pietų jau galite ir parvažiuoti. Mes į Monserat 10.30 išvažiavome, 16.40 atgal traukiniu grįžome, tai laiko ten per akis buvo.
Mes bilietus į Sagradą pirkome per čia: http://www.sagradafa...org/en/tickets/
Tik pasiskaičiusi čia rekomendacijas ir pati labai labai rekomenduoju imti bilietus kartu su audiogidu. Žinokit mes su vyru taaaaaip džiaugėmės, kad ėmėm su audiogidu - rodos visai kitom akim žiūrėjom į viską ir paskui kiek dalinomės įspūdžiais dar tiek eigoje vizito, tiek jau po visko, nes prisiklausėm informacijos, prisižiūrėjom tų vaizdų, uch
Dėl vizito laiko - anksčiau (stipriai anksčiau) tikrai neįleidžia, šiek tiek vėluoti ir vos šiek tiek anksčiau ateiti galima. Bet tikrai labai patogu dėl to laiko reguliavimo, nes kitu atveju viduj būtų sausakimša žmonių ir neišeitų taip pasimėgauti tuo grožiu ir didybe.

Audio gidai kokiom kalbom? ar yra rusu?
Audio gidai kokiom kalbom? ar yra rusu?
Taip, rašo, kad yra
"€24
- Ticket for the Sagrada Família (individual)
- Audioguide (Sagrada Família)
- Ticket for Gaudí House Museum (in Park Güell) (individual)
*We inform you that the audioguide is not available for children under 12 years old
CA / ES / EN / FR / DE / IT / PT / RU / ZH / JA"
Mes važiavom atvirkščiai iš Blanes į El Pratą. Iš El Prat iki Barcelona Sants ir ten persėst į traukinį iki Blanes. Pamenu kad mums keičiant traukinį nereikėjo naujo bilieto, net nereikėjo išeiti už vartelių.
Pagooglinkit, kur smulkiau aprašyta.