Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

O mano vaiką gandras pradeda išnešt už liniuotės ribų...
Vakar šiek tiek jau maudeno kaip prieš mm ir dešinę kirkšnį, bet gal taip kur pasitempiau besilankstydama ir plius dešinį šoną nugaroje gal kur koks inkstas. Sakau tikriausiai traškučiai kalti blush2.gif o maudimas, nes nenoriu ryt pas ginę, jei vėl lieptų sėst ant kėdės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carol: 28 rugsėjo 2016 - 14:06
QUOTE(Carol @ 2016 09 28, 15:05)
O mano vaiką gandras pradeda išnešt už liniuotės ribų...
Vakar šiek tiek jau maudeno kaip prieš mm ir dešinę kirkšnį, bet gal taip kur pasitempiau besilankstydama ir plius dešinį šoną nugaroje gal kur koks inkstas.  Sakau tikriausiai traškučiai kalti  blush2.gif o maudimas, nes nenoriu ryt pas ginę, jei vėl lieptų sėst ant kėdės

man desinej pusej vos virs kirksnies (tiesiog pilvas baigias ir ten netoli kirksnies 4u.gif ) ir skauda jau kelinta diena -gal nuo penktadienio g.gif jei su dirzu vaikstau -nieko. bet ypac stojantis, verciantis -tai visada skauda rolleyes.gif bijau net skambint klaust -o bus kaip ana nestuma -uzdarys i skyriu ax.gif tada nieko taip ir nerado- tai tikiuos, kad ir dabar nieko ax.gif
Atsakyti
Carol, tai jei nenori manau gali ir nesėst ant tos kėdės iki termino galo nieks verst gi negali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 09 28, 16:03)
Carol, tai jei nenori manau gali ir nesėst ant tos kėdės iki termino galo nieks verst gi negali  mirksiukas.gif

Kad būčiau motera už save pastovinti, tai aišku, kad taip būtų, o dabar kai cypt cypt pelytė tokioj aplinkoj, tai man tik pasvajoti apie tvirtumą išsakant savo nuimonę, išvis išsižiojant
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 09 28, 16:07)
Kad būčiau motera už save pastovinti, tai aišku, kad taip būtų, o dabar kai cypt cypt pelytė tokioj aplinkoj, tai man tik pasvajoti apie tvirtumą išsakant savo nuimonę, išvis išsižiojant

as kazkaip ir daktarui savo turbut nepriestarauciau ax.gif biggrin.gif kazkaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 28, 15:14)
man desinej pusej vos virs kirksnies (tiesiog pilvas baigias ir ten netoli kirksnies 4u.gif ) ir skauda jau kelinta diena -gal nuo penktadienio g.gif jei su dirzu vaikstau -nieko. bet ypac stojantis, verciantis -tai visada skauda rolleyes.gif  bijau net skambint klaust -o bus kaip ana nestuma -uzdarys i skyriu ax.gif  tada nieko taip ir nerado- tai tikiuos, kad ir dabar nieko ax.gif

tai gal tik taip kas uzspausta g.gif

as nors pirmakarte, bet galvoju jei nestumas sklandus, iki 40 savaites nera ten ko landziot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2016 09 28, 16:16)
tai gal tik taip kas uzspausta  g.gif

ana syki taip ir nusprende, akd leliukas labiau anoj pusej -todel taip 4u.gif tai dabar as taip nusprendziau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nepamenu, o į ligoninę reikia ką įsidėti bambutės priežiūrai? ir iš vis, kas pamenat, kaip ją reik prižiūrėt? Man rodos kažkaip skiestu spiritu su vandeniu valyt ar klystu?
Atsakyti
tercija ligoninėj nieko nereikia, sesutės turi, o namie geriausiai oktiseptas, taip pat ir pačiai pasipurkšt jei kirpta, plyšę. Nors sako tik vanduo, bet kad nesupūliuotų tai aš naudoju, net ir šeimos gydytoja sakė, kad teisingai geriau už spiritą ir patikimiau už virintą vandenį
Šitas http://www.octenisept.lt/
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 09 28, 17:01)
tercija ligoninėj nieko nereikia, sesutės turi, o namie geriausiai oktiseptas, taip pat ir pačiai pasipurkšt jei kirpta, plyšę. Nors sako tik vanduo, bet kad nesupūliuotų tai aš naudoju, net ir šeimos gydytoja sakė, kad teisingai geriau už spiritą ir patikimiau už virintą vandenį

ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 09 28, 17:01)

gera ideja tu cia davei thumbup.gif turiu kazkoki kitoki namie, bet is tos pacios serijos 4u.gif
Atsakyti
Kadangi mums butent si naudojant supuliavo bamba, o paskui vaiko gyd pasake, kad ne vieniem mums... Tai si karta mes juo nevalysime tikrai schmoll.gif .

O temute tuoj baigsime bigsmile.gif
Judam greitai jau kai laikas i pabaiga thumbup.gif
Atsakyti