Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

Sveikos smile.gif
Aš šiandien po TA, bet tik spaudimas, matavimai ir viskas, nesveria manęs ir nat kėdės nesodina biggrin.gif Tyrimai geri, zarazos nerasta, nuramino kad vaikas bus didelis, nes nuo paskutinio karto dar 2cm pilvo apimtis paaugo. Sakė gali drąsiai virš 4kg būt, na kaip reiktų man jį anksčiau kol nepasiekė tų 4kg su mano posiauriais kaulais blink.gif

QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 28, 08:12)

O ir apskritai db seimoj katastrofa,nenoriu skųstis,bet kvepia skyrybomis.suzinojau apie neištikimybę.labai nesėkmingas laikas Man😑bijau,kad per visą s... neatsitiktų kas leliukui... laikykite kumscius už mane mergaites unsure.gif  unsure.gif

pirmiausiai nusiramink ir įsitikink, gal dar čia šakėm ant vandens viskas. Kitas dalykas, jei nieko nesakiai, tai kolkas ir tylėk, dabar labai nepalankus laikas, išsiaiškinsit kai gims lelius, kad ir po metų kai pati stipriau jausies ir finansus galėsi pasidėliot, o iki to tikėkis geriausio, bet ruoškis blogiausiam, kaupkis kokį fondą per ateinančius metus, kad po to būtų lengviau. Čia praktiniai patarimai, o šiaip laikykis, net neįsivaizduoju kaip sunku turėtų būt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 28, 12:27)
Jau maniau begsiu darytis situ keksiuku, be karvutes, labai ji man nepatinka, bet varskes neturiu, teks atidet ir prisimint kad yra toks receptas ;)
Pas mane irgi sudeliota ant spintikes, vis ka prisimenu pridedu, reiks kazkaip viska I KAZKA susidet...
Kai gims vaikeliai, ar zadat rasyt koki dienorasti, kas kaip nutiko, galbut dienos pastebejimai? As pati turiu tokia knygute, mama nuo pat gimimo iki 1klases rase, tai smagu paskaityt ir palygint ;) mastau irgi kazka tokio rasyt, o jus?

as turiu knygute su pirmagime ir dabar turiu nauja su busimu vaikeliu. Bet labiausiai zymiu/zymejau tik pasiekimus. Kad tarkim 5 men apsiverte pirma karta, 5,5 men pradejo sliazuioti. Pamperso atsisakem 1,7 metu ir pan smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ankara @ 2016 09 28, 12:46)
Sveikos  smile.gif
Aš šiandien po TA, bet tik spaudimas, matavimai ir viskas, nesveria manęs ir nat kėdės nesodina  biggrin.gif Tyrimai geri, zarazos nerasta, nuramino kad vaikas bus didelis, nes nuo paskutinio karto dar 2cm pilvo apimtis paaugo. Sakė gali drąsiai virš 4kg būt, na kaip reiktų man jį anksčiau kol nepasiekė tų 4kg su mano posiauriais kaulais  blink.gif

tada prasyk vyro skatinimo lotuliukas.gif
O siaip mano pilvas dar ne nepasiekia tokia riba kaip buvo su pirmu vaiku, bet vis vien vaika pranasauja didesni. Kaip cia bus suzinosime netrukus nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ankara, na svarbu viskas gerai 4u.gif tau tikimybe anksciau gi yra -su tuo treciu is eiles beveik be pertraukos biggrin.gif

QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 28, 12:27)
Kai gims vaikeliai, ar zadat rasyt koki dienorasti, kas kaip nutiko, galbut dienos pastebejimai? As pati turiu tokia knygute, mama nuo pat gimimo iki 1klases rase, tai smagu paskaityt ir palygint ;) mastau irgi kazka tokio rasyt, o jus?

turejau knygute-albuma su foto ir komentarais, kada kas buvo -ale biski pabyrejus ax.gif biski nedabaigta blush2.gif lotuliukas.gif kaip dabar bus -dar nezinau -ekspromtu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 28 rugsėjo 2016 - 11:56
Linkiu, kad nesibaigtų skyrybomis 4u.gif

Vaiko dienoraštis, tai turiu va tokius abiems savo kukuliams
http://www.almalitte...ienorastis.html

Man jie labai patiko, tikiuosi dar kurnors tokį rasti ir trečiam.
Pirmam jau beveik užpildytas(nes jau 5 metai), reik va vėl prisėsti ir pažiūrėti ko dar nepadariau.
Atsakyti
Mano abiejų knygos pradėtos ir neužbaigtos irgi reiktų prisėst, kol dar ką prisimenu lotuliukas.gif

Na bet žiūrėkit, jau ne mėn ir savaites, o dienas pagal liniuotes skaičiuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 28 rugsėjo 2016 - 12:38
QUOTE(Ankara @ 2016 09 28, 13:37)

Na bet žiūrėkit, jau ne mėn ir savaites, o dienas pagal liniuotes skaičiuojam  mirksiukas.gif

Kazkaip greit laikas prauze thumbup.gif nors itariu dar tos paskutines savaites gali speti ir prailgti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien lygiai menuo iki mano termino. Kaip dar viskas toli verysad.gif . Jokiu paruosiamuju, ar pilvo kietejimu nejauciu, tik panelyte labai malasi, vis sukiojasi, muistosi niekaip sau patogios vietos neranda, tad tikiuosi ilgai neuzsibus ten ir pernesioti neteks smile.gif

Aistesa sveikinu pagaliau supuojant princese ant ranku wub.gif

Atsakyti
Sveikos man rado ta zaraza,streptokoka tai dabar sakykit nuvaziuosiu I ligonine gimdyti tai man suleis vaistus,kad vaikuciui nepakentu nesuprantu nuo ko tas streptokokas uzsiveisia.
Atsakyti
karolina18, taip tik prasidėjus veiklai važiuoji į ligoninę, kad suleistų antibiotikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomi naktis sianakt buvo bigsmile.gif pabudau i tualeta o po to prasidejo periodiskas pilvo kietejimas bigsmile.gif gulejau ir galvojau, kad kaip gerai butu jei cia reikaliukai pajudetu bigsmile.gif siaip as nenoriu nieko skubinti, suprantu, mazyle islis kai bus pati pasiruosusi, bet taip noris ja greiciau sutikti bigsmile.gif wub.gif

Asta, linkiu stiprybes 4u.gif negalvok, kad leliukui kas bus blogai. saugok save, tiesiog samoningai vyk blogas mintis is galvos. zinau, kad sunku, bet tu juk zinai, kad blogos mintys nieko gero neatnesa 4u.gif del vyro tai dabar ne ta stadija, kad priimti reiksmingus sprendimus, nes tie hormonai turi itakos viskam 4u.gif

Streptokokas gyvena kas 4 is musu, jei neklistu blush2.gif jis gali dingti ir atsirasti. ir tai kad siandien rado kazka, tai nereiskia, kad gimdymo metu ji turesi. Tiesiog apsidraudimui, toms kurioms randa leidzia antibiotikus. va tiek as suprantu. blush2.gif ir siaip gydytoja mane nuramino, tai nera kazkas neiprasto. Gydytojai po gimdymo stebi mazyli ar nebuna jokiu simptomu ir t.t. taip kad nera cia del ko pergyventi. Zinau- lengva pasakyti, as ir pati pagalvoju blush2.gif

as turiu leliuko pirmuju metu knygute, po truputi pildau. Jau ir nestumo pasiruosimo, pilvelio nuotrauku turiu iklijavimui rolleyes.gif pati pirma skiltis yra "laiskas tau", bet negaliu jo parasyti, nes graudinuosi blush2.gif biggrin.gif palauksiu, kol hormonai atslugs biggrin.gif

kaip noreciau tu keksiuku su karvutes saldainiais rolleyes.gif

galiu pasakyti, tases susidejimas tik minties reikalas biggrin.gif kai susidejau tai galvojau durna kad taip ilgai atideliojau, gi ten vienas, du ir yra rolleyes.gif
Atsakyti
tas streptokokas ne zaraza, o tiesiog normali žarnyno mikroflora, tiesiog būna kad jis nusileidžia ir patenka į makštį, na ir gali pakenkti leliukui. todėl leidžia antibus, man su pirmu rado, su antru jau nebe, o dabar dar kolkas nedarė to tyrimo.
tik turint tą streptokoką reik ilgai nelaukti, kad spėtų antibus suleisti iki gimdymo ir kad jie suveikt spėtų. o šiaip juos leidžia ar kas 4 ar kas 6 valandas nebeatsimenu.
Atsakyti
Ankara, laukiu juosteles tokios kaip tavo biggrin.gif tada butu ramu lotuliukas.gif

Pasiskaiciau ir as apie ta streptokoka b 4u.gif pasirodo pas kas trecia/ketvirta ji randa 4u.gif tik dar neradau, kada tuos antibus turi suleist 4u.gif

QUOTE(Meluge @ 2016 09 28, 14:38)
Idomi naktis sianakt buvo bigsmile.gif pabudau i tualeta o po to prasidejo periodiskas pilvo kietejimas   bigsmile.gif gulejau ir galvojau, kad kaip gerai butu jei cia reikaliukai pajudetu  bigsmile.gif siaip as nenoriu nieko skubinti, suprantu, mazyle islis kai bus pati pasiruosusi, bet taip noris ja greiciau sutikti  bigsmile.gif  wub.gif

idomiau jau ir pas tave bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 28 rugsėjo 2016 - 13:52