Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

Labas rytas smile.gif

Fuwari, sveika prisijungus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 28, 08:43)
Avinuke_m kaip tu siandiena?

Lyg niekur nieko schmoll.gif tepimas baigės, kaip gyd. ir sakė, jokių pamaudenimų, nieko nėra, veiklos nėra, o jau taip tikėjaus verysad.gif tik klubus baisiausiai iš po nakties skauda, atguliu, apsiverst naktį - tai kažkas tokio... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 28, 07:12)
Labą rytą,oj nežinau Man tai čia ne be juokai vyksta.nakti skaudejo dantį.primaukiau vaistų,nezinau kenkia ar ne,bet jau nezadu kentėti.ir tai praeina 15 min ir vėl suskausta,ant galo datų pastos uzsidejau.apmalso.bet miegojau tik kelias val.
O ir apskritai db seimoj katastrofa,nenoriu skųstis,bet kvepia skyrybomis.suzinojau apie neištikimybę.labai nesėkmingas laikas Man😑bijau,kad per visą s... neatsitiktų kas leliukui... laikykite kumscius už mane mergaites unsure.gif  unsure.gif

Dėl danties, tai eik pas dantistą - uždės vaistų, negalima gimdyt su kokia skylute ir pan. O dėl vyro - dabar svarbiausia tau vaikutis, santykius išsiaikinsit po gimdymo, svarbiausia tau dabar nesinervuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviniuke_m: 28 rugsėjo 2016 - 09:01
Sveikos 4u.gif
Aš pasibaisėjus šiandien savo miesto gydytojais... vakar džiaugiausi kad tyrimas geras, zaraza paselyje neišaugo, taip pasakė seselė atsakymą gydytojai įduodama į rankas. Vakare sugalvojau paskaityti ta jos duota rašta, jame skaitau kad išaugo, gimdymo metu būtini antibiotikai blink.gif šį rytą ėjau pas šeimos gydytoja del anemijos, ar kyla hemoglobinas ir parodžiau jai ta rašta, ji paprotino, kad nuvažiuočiau ir patikslintų ta vakarykštį rašta, nes gaunasi kad reikia antibiotikų, nors sakė kad nereikia... tai gerai kad nuėjau, nes buvo atsiprašau, sumaišiau, suklaidinau, tyrimo atsakyma atšvietė, o ten parašyta IŠAUGO GAUSI KOLONIJA ir n tų bakterijų... blink.gif antibiotikai ir dar stiprūs būtini verysad.gif tai jei nebūčiau patikrinus ir pasitikslinus... siaubas... jau ji pati šalia sėdėjo ir atsiprašinėjo, gerai kad atėjau sakė, kad tai labai svarbus dalykas ir kad nebaikos... trūksta žodžių man...
Aš gimdyti nusimačius spalio 7 d. lotuliukas.gif per krikšto sūnaus gimtadienį, nes antra mergaite pagimdžiau per krikšto dukros gimtadienį spalio 21d. Tai manau ir dabar pataikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DagmaraD: 28 rugsėjo 2016 - 09:15
QUOTE(tercija @ 2016 09 27, 23:38)
O man įdomu pasidarė, ar kuriai nors pavyko nuspėti/nujausti gimdymo datą, arba bent jau ar pabirs anksčiau ar vėliau? Man su pirmąja tikrai nepavyko, dabar susigalvojau spalio 3 arba 7 dienas, nors terminais tik 10-14 dienos (taip gydytoja įrašius).

Aš galvojau, kad pernešiosiu smile.gif Nes jokių simptomų visiškai nebuvo, bet pagimdžiau dieną dienon, kaip gyd. ir sakė - spalio 1 d. smile.gif
Dabar norėčiau iki lapkričio 1 d. pagimdyt smile.gif

QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 28, 08:12)
Labą rytą,oj nežinau Man tai čia ne be juokai vyksta.nakti skaudejo dantį.primaukiau vaistų,nezinau kenkia ar ne,bet jau nezadu kentėti.ir tai praeina 15 min ir vėl suskausta,ant galo datų pastos uzsidejau.apmalso.bet miegojau tik kelias val.
O ir apskritai db seimoj katastrofa,nenoriu skųstis,bet kvepia skyrybomis.suzinojau apie neištikimybę.labai nesėkmingas laikas Man😑bijau,kad per visą s... neatsitiktų kas leliukui... laikykite kumscius už mane mergaites unsure.gif  unsure.gif

Dėl dantuko - varyk pas daktarus - tegu ką nors daro, nes dantų skausmas ne juokai..
Dėl šeimos..nu žinok, nebestebina manęs niekas jau šiais laikais... jau kiek tokių atvejų žinau... tikrai nemaniau anksčiau, kad tai dažni atvejai - neištikimybė. Tad tau tik stiprybės dabar palinkėt galim! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Fuwari @ 2016 09 28, 08:14)

Sveika prisijungus smile.gif

QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 28, 10:14)
Sveikos 4u.gif
Aš pasibaisėjus šiandien savo miesto gydytojais... vakar džiaugiausi kad tyrimas geras, zaraza paselyje neišaugo, taip pasakė seselė atsakymą gydytojai įduodama į rankas. Vakare sugalvojau paskaityti ta jos duota rašta, jame skaitau kad išaugo, gimdymo metu būtini antibiotikai blink.gif šį rytą ėjau pas šeimos gydytoja del anemijos, ar kyla hemoglobinas ir parodžiau jai ta rašta, ji paprotino, kad nuvažiuočiau ir patikslintų ta vakarykštį rašta, nes gaunasi kad reikia antibiotikų, nors sakė kad nereikia... tai gerai kad nuėjau, nes buvo atsiprašau, sumaišiau, suklaidinau, tyrimo atsakyma atšvietė, o ten parašyta IŠAUGO GAUSI KOLONIJA ir n tų bakterijų... blink.gif antibiotikai ir dar stiprūs būtini verysad.gif  tai jei nebūčiau patikrinus ir pasitikslinus... siaubas... jau ji pati šalia sėdėjo ir atsiprašinėjo, gerai kad atėjau sakė, kad tai labai svarbus dalykas ir kad nebaikos... trūksta žodžių man...
Aš gimdyti nusimačius spalio 7 d.  lotuliukas.gif per krikšto sūnaus gimtadienį, nes antra mergaite pagimdžiau per krikšto dukros gimtadienį spalio 21d. Tai manau ir dabar pataikysiu  lotuliukas.gif

Dar ir taip būna?? Na tikras siaubas...

Man šiandien rytas vėlai prasidėjo smile.gif Išleidau šeimyną ryte į darbus, o pati atgal į lovą ir iki 10 pramiegojau biggrin.gif Tik dabar kavą geriu smile.gif Ir galvoju ką veikt šiandien biggrin.gif

Prisiminiau, mergaitės, gal kuri žinot patikrintą ir tikrai skanų kremą ant keksiukų? Dar geriau, jei turit ir patikrintą pačių keksiukų receptą - kad būtų purūs, minkšti ir vaikams patiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [Butterfly]: 28 rugsėjo 2016 - 09:32
Labad rytas,
Nu tik pasigyriau kad cia man viskas ok per nestuma, ir tvojo nuo vakar dienos. Parduotuvej kas kelias minutes ieskojau kur prisest, net siplna dares nuo tu sanariu aptirpimo ir sirdies trankymosi, nakti keli kartai i wc, ryte trauke pilvo apacios raumenis, kad sisilenkiau is skausmo...zooodziu...negi linksmybes ir man prasideda? g.gif
Astaa- aisku streso daug, bet pasistenk apie busima vaikeli galvot, ir apie savo sveikata. 4u.gif
Del datos-kaip tik pazistama pasakojo, kad isikalbejo data, o dar viena, kad pratempt laika daug gulinejo, nieko daug nedare, ir gime kada ji norejo.
O siaip manau vistiek, viskas jau yra suklostyta ir sudeta likimo ;) jei ir gims kada jus noresit, vadinas vistiek taip ir turejo but ;)
DagmaraD- blink.gif stai ka reiskia dar karta paskaityt ka gydytojai sukeverzojo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolyne: 28 rugsėjo 2016 - 09:55
Butterfly, man sitie keksiukai skaniausi wub.gif tik man skanesni su dziovintom spanguolem, o dukrai - su karvutem wub.gif tik as cukraus dedu zymiai maziau- mes bemegstam labai saldziai biggrin.gif esu bandzius juos ir su razinom, ir sokoladu, ir abrikosais - zodziu, ka tik sumastau. Nes jei kepu, tai tik pagal si recepta. Jokie kiti man nrpatiko bandyti tongue.gif

As dukra isleidau ir guliu. Ta sona labiausia nakti skauda, kai reik apsiverst g.gif arba islipt is lovos 4u.gif o kai guliu - nieko nemaudzia ir neskauda - tiesiog pasaka lotuliukas.gif

DagmaraD, nu bet cirku cirkas blink.gif blink.gif gerai, kad ta atsakyma rankose turejai. O jei tik pasakytu ir iklijuotu i korta unsure.gif

Aastaa, laikykis unsure.gif
Papildyta:
Obuolyne, meneselis beliko- tikrieji dziaugsmai prasideda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 28, 11:07)
Butterfly, man sitie keksiukai skaniausi wub.gif  tik man skanesni su dziovintom spanguolem, o dukrai - su karvutem wub.gif  tik as cukraus dedu zymiai maziau- mes bemegstam labai saldziai  biggrin.gif  esu bandzius juos ir su razinom, ir sokoladu, ir abrikosais - zodziu, ka tik sumastau. Nes jei kepu, tai tik pagal si recepta. Jokie kiti man nrpatiko bandyti tongue.gif

As dukra isleidau ir guliu. Ta sona labiausia nakti skauda, kai reik apsiverst g.gif arba islipt is lovos 4u.gif o kai guliu - nieko nemaudzia ir neskauda - tiesiog pasaka lotuliukas.gif
DagmaraD, nu bet cirku cirkas  blink.gif  blink.gif gerai, kad ta atsakyma rankose turejai. O jei tik pasakytu ir iklijuotu i korta unsure.gif

Aastaa, laikykis unsure.gif
Papildyta:

Aciu bonduke, issisaugojau smile.gif dar tokiu nesu bandzius smile.gif bet atrodo labai skaniai smile.gif man turbut irgi su karvutem labiau tiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 28, 11:07)

Siandien lygiai menuo iki termino datos blink.gif
Reik begt perziuret ko dar neturiu gimdyklai blink.gif
Siaip jauciuos kaip ruosciaus i ilga kelione biggrin.gif kokia Antarktida...
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 28, 11:24)

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly)
,2016 09 28, 11:24]Aciu bonduke, issisaugojau smile.gif dar tokiu nesu bandzius smile.gif bet atrodo labai skaniai smile.gif man turbut irgi su karvutem labiau tiks  thumbup.gif

Sladaieškom labai patinka lotuliukas.gif dar dukra mano prideda tu karvuciu gerokai daugiau tongue.gif bet jei su karvutem - tai cukru tikrai reik mazint mirksiukas.gif
Ai, tesla tai tokia neskysta gaunas - nesupilstysi- reik saukstu kabint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 28, 11:24)
Siandien lygiai menuo iki termino datos  blink.gif
Reik begt perziuret ko dar neturiu gimdyklai  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet tase ir as rimtai susirupinau - bent mintyse lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 28 rugsėjo 2016 - 10:34
Bonduke - as prie tu sladkoiesku ir esu biggrin.gif man tikrai tiks, o dar kai karvutes megstu, tai isvis pasaka turetu but smile.gif
apie tase ir as vis galvoju, bet tik mintyse, nors lyg ir viska jau turiu, tik sumest reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE([Butterfly] @ 2016 09 28, 11:55)
Bonduke -  as prie tu sladkoiesku ir esu biggrin.gif man tikrai tiks, o dar kai karvutes megstu, tai isvis pasaka turetu but smile.gif
apie tase ir as vis galvoju, bet tik mintyse, nors lyg ir viska jau turiu, tik sumest reik biggrin.gif

Tada turetu tikt mirksiukas.gif nes man tai per saldu- nors ir visai skanu tongue.gif nes ta aptirpus karvute - mmm tongue.gif

Pas mane tas pats - turiu kaip ir viska - tik prisiruost reik susidet lotuliukas.gif sunkiausias darbas prisiruost biggrin.gif

Geriu rytine lotuliukas.gif kava

Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 28, 12:17)
Tada turetu tikt mirksiukas.gif nes man tai per saldu- nors ir visai skanu tongue.gif nes ta aptirpus karvute - mmm tongue.gif

Pas mane tas pats - turiu kaip ir viska - tik prisiruost reik susidet lotuliukas.gif sunkiausias darbas prisiruost biggrin.gif

Geriu rytine  lotuliukas.gif kava

Jau maniau begsiu darytis situ keksiuku, be karvutes, labai ji man nepatinka, bet varskes neturiu, teks atidet ir prisimint kad yra toks receptas ;)
Pas mane irgi sudeliota ant spintikes, vis ka prisimenu pridedu, reiks kazkaip viska I KAZKA susidet...
Kai gims vaikeliai, ar zadat rasyt koki dienorasti, kas kaip nutiko, galbut dienos pastebejimai? As pati turiu tokia knygute, mama nuo pat gimimo iki 1klases rase, tai smagu paskaityt ir palygint ;) mastau irgi kazka tokio rasyt, o jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolyne: 28 rugsėjo 2016 - 11:27