QUOTE(tercija @ 2016 09 27, 23:38)
O man įdomu pasidarė, ar kuriai nors pavyko nuspėti/nujausti gimdymo datą, arba bent jau ar pabirs anksčiau ar vėliau? Man su pirmąja tikrai nepavyko, dabar susigalvojau spalio 3 arba 7 dienas, nors terminais tik 10-14 dienos (taip gydytoja įrašius).
Aš galvojau, kad pernešiosiu

Nes jokių simptomų visiškai nebuvo, bet pagimdžiau dieną dienon, kaip gyd. ir sakė - spalio 1 d.

Dabar norėčiau iki lapkričio 1 d. pagimdyt
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 28, 08:12)
Labą rytą,oj nežinau Man tai čia ne be juokai vyksta.nakti skaudejo dantį.primaukiau vaistų,nezinau kenkia ar ne,bet jau nezadu kentėti.ir tai praeina 15 min ir vėl suskausta,ant galo datų pastos uzsidejau.apmalso.bet miegojau tik kelias val.
O ir apskritai db seimoj katastrofa,nenoriu skųstis,bet kvepia skyrybomis.suzinojau apie neištikimybę.labai nesėkmingas laikas Man😑bijau,kad per visą s... neatsitiktų kas leliukui... laikykite kumscius už mane mergaites
Dėl dantuko - varyk pas daktarus - tegu ką nors daro, nes dantų skausmas ne juokai..
Dėl šeimos..nu žinok, nebestebina manęs niekas jau šiais laikais... jau kiek tokių atvejų žinau... tikrai nemaniau anksčiau, kad tai dažni atvejai - neištikimybė. Tad tau tik stiprybės dabar palinkėt galim!
QUOTE(Fuwari @ 2016 09 28, 08:14)
Sveika prisijungus
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 28, 10:14)
Sveikos
Aš pasibaisėjus šiandien savo miesto gydytojais... vakar džiaugiausi kad tyrimas geras, zaraza paselyje neišaugo, taip pasakė seselė atsakymą gydytojai įduodama į rankas. Vakare sugalvojau paskaityti ta jos duota rašta, jame skaitau kad išaugo, gimdymo metu būtini antibiotikai

šį rytą ėjau pas šeimos gydytoja del anemijos, ar kyla hemoglobinas ir parodžiau jai ta rašta, ji paprotino, kad nuvažiuočiau ir patikslintų ta vakarykštį rašta, nes gaunasi kad reikia antibiotikų, nors sakė kad nereikia... tai gerai kad nuėjau, nes buvo atsiprašau, sumaišiau, suklaidinau, tyrimo atsakyma atšvietė, o ten parašyta IŠAUGO GAUSI KOLONIJA ir n tų bakterijų...

antibiotikai ir dar stiprūs būtini

tai jei nebūčiau patikrinus ir pasitikslinus... siaubas... jau ji pati šalia sėdėjo ir atsiprašinėjo, gerai kad atėjau sakė, kad tai labai svarbus dalykas ir kad nebaikos... trūksta žodžių man...
Aš gimdyti nusimačius spalio 7 d.

per krikšto sūnaus gimtadienį, nes antra mergaite pagimdžiau per krikšto dukros gimtadienį spalio 21d. Tai manau ir dabar pataikysiu
Dar ir taip būna?? Na tikras siaubas...
Man šiandien rytas vėlai prasidėjo

Išleidau šeimyną ryte į darbus, o pati atgal į lovą ir iki 10 pramiegojau

Tik dabar kavą geriu

Ir galvoju ką veikt šiandien
Prisiminiau, mergaitės, gal kuri žinot patikrintą ir tikrai skanų kremą ant keksiukų? Dar geriau, jei turit ir patikrintą pačių keksiukų receptą - kad būtų purūs, minkšti ir vaikams patiktų