Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 19, 12:28)
Mergaites, sianakt pirma karta pamaciau supanikavusi Vosyliu unsure.gif

Ojoj, su širdute geriau nejuokaut. Nueiti į ekg, gal ir kokį kraują verta išsitirt - gal organizmui kažko trūksta. g.gif
Sveikatos 4u.gif

O katinas šaunuolis, pirmoji pagalba negaluojančiai šeimininkei. Tegul saugo Tave 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kiek grožių prikėlėt...nebeprikomentuosiu - v.ž. visi laaaaabai laaabai... wub.gif
tik negaliu nepagirt mūsų giminaičio- Weronikos kyciaus ...ir Vėtros daktariuko thumbup.gif
dar vandens tikrintojas- pasirodo ne pas mus vienus nuolat tikrinamas jis smile.gif pas mus tokioms bangoms- kelis mėnesius nieko, dabar vėl kasrytinis aktyvus tikrinimas vyksta smile.gif

mano Snaigė irgi neglostoma ir bekontaktė.... vienintelis kontaktas- ateina kažkada naktį ir atsigula šalia nugaros ar pilvo... naktį tik apčiupinėju kad jau prie manęs prisiplojusi smile.gif iš vakaro neina... dar sakė pas dukrą kai ji grįžta iš mokyklos visada wc ant kelių pamurkt ateina. Bet vistiek šiaip labai labai wub.gif šiandien ryte sūnus ilgiau miegojo- jam ten vėliau į mokyklą reikėjo. tai nuėjusi į jo kambarį, atsigulusi taip gražiai katiniškai- kojytės po savimi ant kilimo šalia jo lovos per kokį metrą ir žiūri į jį miegantį akis išpūtusi. Tipo- pacane ko nesikeli biggrin.gif o kartą taip pat kai liko vienas gulėt šoko ant krūtines kad vaikas net išsigando.... tipo kelkis.. smile.gif protingos jos,,,tik kad pasakyti negali ..
Atsakyti
Vėtriuk - nueik pas šeimos gydytoją kai laiko turėsi, tyrimus pasidarysi dėl viso pikto. Šiaip kok viskws gerai kardiograma nieko ir neparodys, reik pagauti būtent tą momentą. Mano mamai yra buvę, k greitąją iškvietėm, kol atvažiavo jau nieko nebeparodė, tada gydytoja sako kitą kartą kvieskite iškart vos pajutus nu taip ir pagavo tuos permušimus. O šiaip rodydavo kad širdis normaliai veikia, nieko neįprasto. Jau nepamenu ar skyrė mamai kokius vaistus, senokai tsi buvo ir buvo tie permušimai labiau nerviniu pagrindu, baigėsi nervai, baigės ir permušimai. Bet pas gydytoją vistik nueik bendrai sveikatos pasitikrinti 4u.gif o Vasiukas šaunuolis gelbėtojas 4u.gif
Pas man Mauras po vieno mano susirgimo labai išsigando ir jautriai reaguodavo vos tik jam pasirodydavo kad aš apsirgau ar ne laiku priguliau pagulėti
Atsakyti

Jau uzsirasiau siandien po darbo pas seimos gydytoja smile.gif

Vasiukui perduosiu drinks_cheers.gif wub.gif Mes ir patys apake del tokio elgesio. Iki siol tik internete skaiciau apie toki gyvuno elgesi.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 09 19, 15:23)
Pas man Mauras po vieno mano susirgimo labai išsigando ir jautriai reaguodavo vos tik jam pasirodydavo kad aš apsirgau  ar ne laiku priguliau pagulėti

Vat ydomu kodel vieni katukai puola gelbeti o kiti pasyviai stebi? Galrysis tik tarp kai iuriu gyvunu ir zmogaus atsiranda?
Atsakyti
Vetra, gerai, kad uzsirasei pas gydytoja, tikrintis tikrai reikia. Mane kuri laika ekstrasistoles kankina (vadinami sirdies permusimai). Kardiograma nieko neparode, kraujo tyrimas taip pat. Taigi vel darbas su savo mintimis lieka. 4u.gif

Tiesa jei geri daug kavos, ribok. Ba kava irgi skatina permusimus 4u.gif Kaip ir alkoholis, bei rukymas

Tikiuosi tau nieko blogo, tiesiog reikia truputi sustoti, mintimis ir nusiraminti 4u.gif

Buvo pas mane vienas katukas Kristianas. Anas man radikulita gyde biggrin.gif Zinojo rupuziokas kur prigulti ir kiek ilgai paguleti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 19 rugsėjo 2016 - 14:01
Vėtra 4u.gif

Buvusi mano, paskui mamos Micė šiaip gulėdavo šalia, bet per MM labai aktyviai, net agresyvviai verždavosi gult ant pilvo rolleyes.gif
Atsakyti
neturėjau nei vieno katino, kurs bloguojant gulėtų ant viršaus ar bent jau šalia. Visos iššislaksto ir nieko nesulauksi gulint šalia. geriausiu atveju prie kojų atsiguls.
Atsakyti
Vėtriuk 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 09 19, 15:22)
neturėjau nei vieno katino, kurs bloguojant gulėtų ant viršaus ar bent jau šalia.

Aš irgi nepastebėjau kad sergant kuri nors kitaip elgtųsi schmoll.gif Kiek turėjau visos lipo ant manęs gulėti, matyt esu didelis ligonis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kiek katulių wub.gif wub.gif wub.gif
Na,o mes siandien su visais liolkinais apsilasnkėme pas veterinarę... Visi mažiai gavo vaistukų ir antibiotikų ilgo veikimo...Nukirmino su pasta...Mazylis išgyveno,bet naujienos jam nekokios,viena akytė stipriai pažeista,tai teks likusę gelbėti... verysad.gif Maziai turi daug kailiuko gyventojų,tad rytoj žadame procedūras darytis...
Nors,katę mamką jau norėjome rytoj vešti sterilizuoti,bet vetė rekomendavo dar bent 1ar 2 savaites palaukti,kol mažiai patys pradės ėsti...
Šiandien baigėsi ir mano katino dienos...Jau ant nakties teks darban eiti... ax.gif O,taip nesinori... Dar gerai,kad darbą pabaigus nereik visų valandų išlaukti,tai galiu grįžti namo...
Atsakyti