Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Sandra29 @ 2016 09 19, 17:04)
Na,o mes siandien su visais liolkinais apsilasnkėme pas veterinarę...

Oi, stiprybės! 4u.gif Ir sveikatos mažuliams.

QUOTE(busycat @ 2016 09 19, 17:34)
Isskutineta madam

Ataugs tas kailiukas, svarbu visa kita gerai. 4u.gif
Bus vėl gražuolė kaip nauja. wub.gif

Šiandien mano abu katuliai (vienas su odeda, kitas su sauskelnėm) buvo pabėgę į lauką (į atvirą lauką, ne į kiemą) ir man gerai strioko įvarę. Bet viskas gerai. smile.gif Bus mamka atsargesnė ir kitą kartą pati visas duris patikrins. smile.gif
Atsakyti
Žinau 4u.gif Kiara jau buvo skusta kartą. Ataugo negreit, bet ataugo

Nu ir kaip čia įsigudrino išvaryt dvi ciocės laukan? Ar ciocinas, tas kur su sauskelnėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 19 rugsėjo 2016 - 19:21
Nus, dabar video jau su garsu - pasivažinėkim triračiu ant bėgių smile.gif
http://radikal.ru/video/zTGQ1bNI0q3
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 19, 09:37)
Vis knieti paklausti, turbut labai nemegsti savo darbo, kad veidukai tokie liudni?  unsure.gif

Lapyna, turbut nuo meiniskumo tai nepriklauso, turejau nemazai meinu, galiu daug isskirti rankiniu ir tikrai rasis prisiminimuose nerankinuku. drinks_cheers.gif Kiara labai rankine, Ryzas budavo labai rankinis, Adele buvo ir nerankine ir rankine, Chile rankine, Eileen, nespejau suprasti, Olis dar auga atsiskleis, Asarele... padukusi buvo, bet ar rankine negaleciau pasakyti. Ir t.t. ir pn.

Jetau, kiek turėjai katinų, g.gif Busy...
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 09 19, 19:43)
Jetau, kiek turėjai katinų,  g.gif Busy...

LT buvau veislyno bendrasavininke, dalyvavau veislyno veikloje, dalyvaudavau parodose, turejau keleta vadu, todel turejau daugiau katinaiciu 4u.gif
Atsakyti
Kaip faina 4u.gif Juokiausi balsu, net šuo kaip į nevisprotę pažiūrėjo, ir nuskuodė valgyti.
Labai gražūs Norvegijos vaizdai. Rūstus laukinis grožis.Anykščiuose tokia drezina yra, jei ką domintų. rolleyes.gif
O tas su sauskelnėm, tai lėliukas pabėgo? blink.gif
Tutės toks alkanas žvilgsnis. Olis, kaip visada atsipūtęs.Kiaros kailinukai ataugs.Tik reiks palaukti.
Atsakyti
Matau, kad suintrigavau su bėgliais...

Nugis ryte prilipau prie puodų, mažius nuėjo į rūsį "obolio". Katė, žinoma, iš paskos. Jau eisiu žiūrėti, kiek jis tų obuolių prakando, ogi kažkas lauko durų rankeną klebena. Čia dabar, galvoju, visi vyresnėlio draugai mokykloje. Siuntinio nelaukiu, o ir skambutis tam yra. Atsargiai atrakinu... O ten stovi mano pižamuotas bamblys, basas ir su obuoliu rankoje ir rodo kažkur į tolį "Tytė!".
Pasirodo, ryte vyras išvažiuodamas nesužiūrėjo, kad garažo vartai ne iki galo užsidarė. doh.gif
Tai paskui dar su kaimynės pagalba tą tytę po apylinkę medžiojau. Ta zvėriūga, kai atsiduria svetimoj teritorijoj, kaipmat sulaukėja ir nieko artyn neprisileidžia.
Bet prieš tai dar palinksminau kaimynus, su chalatu po jų mašinom ropinėdama. doh.gif blush2.gif

Gerai, kad bent mažasis tiesiai prie durų atėjo, o ne išgastroliavo su pižama po rajoną pašlifuot. unsure.gif
Atsakyti
Gerai čia baigėsi visiems. 4u.gif Bet, va vis tiek namo parėjo ir dar pasakė, kat tytė pasiplovė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Lapyna, gerai, kad viskas gerai baigėsi. Kiek mažiukui tavo metų? Šaunuolis vaikis, kad namo parėjo ir dar Tytę išdavė. biggrin.gif O dėl garažo tikiu, man pačiai taip yra buvę palikti atvirą ir išvažiuoti ( dviračio ratas vartams užsidarinėjant sukliudė ir jie automatiškai vėl atsidarė, o aš nė nepastebėjusi išvažiavau). Bet savo kieme katė ramiai vaikštinėja, ar ne? Tik svetimoje teritorijoje pasimeta?
Atsakyti
Vajej kokia istorija Lapyna gerai kad gerai baigesi. As kadais irgi lekiau i daugiabuciu kiema su chalatu Vinco isskridusio per langa gaudyt
Norges vorduliai su begiais fantastiski... pavydu...
Na ir mergaiciu prasymu
user posted image
Atsakyti
Azu, visai gražu pažiūrėti smile.gif dabar per tv matau kad nemažai merginų tokias nemažas tatuiruotes darosi...toks juokas paėmė, kažkada bus nemažai gražių močiučių biggrin.gif Gal bus jau nebe madoje, tai turėsi ką anūkams parodyti 4u.gif

Nikita sako visiems Labanaktis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 19 rugsėjo 2016 - 22:18